Да живее цивилизацията.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шофьор на Алфа Ромео 146 наръган в гърба !!!
Collapse
X
-
За всичките моралистите които ще се разпишат в темата или си мислят че това не е начина: ...карате си спокойно и си мислите за вашите проблеми,засича ви пишлеме с приятелчето си.Псува ви и се заканва.Вие какво правите????
Псувате и вие или си бъркате със средния пръст в гъза????
Много пък примерни се изкарвате,до като се пълни София с миризливата нагла сган това е начина!Иначе те трепят теб.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеИмаше една песен едно време - '' София джунгла , дивото зове ''
Май важи за цялата страна деsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЗа всичките моралистите които ще се разпишат в темата или си мислят че това не е начина: ...карате си спокойно и си мислите за вашите проблеми,засича ви пишлеме с приятелчето си.Псува ви и се заканва.Вие какво правите????
Псувате и вие или си бъркате със средния пръст в гъза????
Много пък примерни се изкарвате,до като се пълни София с миризливата нагла сган това е начина!Иначе те трепят теб.
Ако обичаш, уточни.
Comment
-
Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщениеИзвинявай, помислих, че вместо да си помагаме, взехме да се плюем. Грешката е моя. Да, така е, столицата, като първи град вижда всичко най-добро и разбира се, най-лошо. Все пак мисля, че това не е начина за разрешаване на дадена стуация, с много "ако"Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение......тук става страшноsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеHe мога да съдя кой крив, кой прав. Не съм бил там.
Но знам, че това е лошо. Случва се все по-често.
Тежкият живот и безпътицата, съченани с помията, която се излива от екрана води до това.
Не знам дали някой от вас знае, че през седемдесетте години по кината у нас е бил пуснат "Кръстникът". Малко след това в студентски общежития е станало едно кърваво убийство. Веднага след това филмът е бил свален от кината.
Интересно, защо пък да е виновен Кръстникът, а не примерно - Те се сражаваха за родината...Интересно какво ли е гладал Жоро павето пък по тая логика.
Аз например обичам филми на ужасите, игри с много стрелба и подобни филми, ама никога не ми е минавало през ум да гърмя по хора, особено ей така.Та това са пълни глупости.Откачения винаги ще си намери повод и оръжие.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДа, един психично болен (съученик на брат ми беше).Баща му е имал оръжие в къщи.
Интересно, защо пък да е виновен Кръстникът, а не примерно - Те се сражаваха за родината...Интересно какво ли е гладал Жоро павето пък по тая логика.
Аз например обичам филми на ужасите, игри с много стрелба и подобни филми, ама никога не ми е минавало през ум да гърмя по хора, особено ей така.Та това са пълни глупости.Откачения винаги ще си намери повод и оръжие.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Знаете, че подкрепям самозащитата, обаче пострадалият е бил наръган В ГЪРБА ?! Това някакси не ми прилича на самозащита.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеСъгласен съм. За това не е лошо човек да има по нещо за самозащита в колата, защото не знаеш в каква ситуация и на какъв идиот можеш да попаднеш. Знам за случаи, в които колеги са били бити от пияни водачи, без да са имали никаква вина.
И наръгания не е бил съвсем стока сигурно, даже е разбил прозореца на Реното с бухалка, след като е бил наръган.сладур
ха наздраве
Last edited by etrovskii; d.m.y г., 06:27.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеабе колега като те слушам незнам,снощи на лични какви ми ги надраска ,как ме плашише много ми стана интересно за лафа който каза че ако се срещнем някаде какво ще ме направиш,слушай кво щети кажа не се занимавай с мене драскай си и лъжи хората но мен неможе ме излъга,ти си същия като онзи дето е наръгал човека,и колега не ме плаши така несъм от плашештите се нищо лично да знаеш непостъпваш етичносладур
ха наздраве
Домгито е страшен, трябва да внимаваш.
Ако личното съобщение съдържа заплаха, е редно да бъде докладвано.
Имай си едно на ум, може да е каратист и да те сплеска с едно маваши."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение...Домгито е страшен, трябва да внимаваш.
Ако личното съобщение съдържа заплаха, е редно да бъде докладвано.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment