If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...
Според мене тези дето чупят стойки са хора отхвърлени от обществото,и като се качът в някой лъскава кола вече се изкривява от правежи за да могат да го забележат,такива ги виждам всеки ден особено бесмъртните с гоуфу
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...
Това е така, както казваше баба ми не хвърляй камък в рядко лайно, да не те опръска.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Затова внимавайте като идвате в Бургас какво носите и какво говорите
Управата на Бургас е съставена от идиоти!
Първо, като изброяваш вещи забранени за употреба ги изброяваш до край, без : "И други"
Второ, да ми забраниш да псувам и попържам е нарушение на конституционното ми право да си изразявам мнението по важни за мен въпроси.
Ако някой се почувствува лично засегнат си има съд за това.
Освен ако бургаските велможи не третират бургазлии като ученици от началното училище или детската градина за бавноразвиващи се!
Подзаконов акт не може да противоречи на закона.
Закон не може да противоречи на конституцията.
Схващате ли!?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Явно имаш свръх естествени способности щом можеш да преценяваш хората само по две изречения,браво.
Спирам със спама,а и ще използвам една реплика популярна в този форум
"Убии свинята с мълчание"
Явно имаш свръх естествени способности щом можеш да преценяваш хората само по две изречения,браво.
Спирам със спама,а и ще използвам една реплика популярна в този форум
"Убии свинята с мълчание"
Не две, едно изречение ми бе нужно да разбера, че мислиш само когато си на четири крака, заради по-доброто оросяване на нещото зад лоба ти.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Затова внимавайте като идвате в Бургас какво носите и какво говорите
etrovskii това е старо бре от 2008, ела сега да видиш, кмета лично чака на входа на града и прави фейсконтрол, с джапанки и по-потник няма да те пусне, и да си изрежеш ноктите на краката също.
etrovskii това е старо бре от 2008, ела сега да видиш, кмета лично чака на входа на града и прави фейсконтрол, с джапанки и по-потник няма да те пусне, и да си изрежеш ноктите на краката също.
за ноктите е яко
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment