If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като се има на предвид кога е проектирана и кога е направена , я слагам доста напред в класацията . Вярно , че всичко е до вкус , но за мен има доста по-грозни коли от SZ
А дали някой фен на Алфите ще я сложи в топ 10 на най-хубавите Алфи? Камо ли в топ 10 на най-хубавите коли.
Я кажи виждал ли си я наживо отблизо в червен цвят? Аз даже имах честта да подкарам една RZ, макар и само за има-няма 1 км. Уникална кола, във всяко отношение. Пред скоростния лост има табелка със персонален номер, защото има произведени са мо 500 бройки от модела без таван. Тази кола просто на някои не им прави впечатление, но други просто се влюбват в нея. А през началото на 90-те имаше една на витрината на Ауто Гама, при условие, че на улицата кола като Форд Сиера, Мерцедес 123-ка и опел Кадет от ръбатите бяха просто уникални. А какво остава за RZ тогава, по същото време?
Ташака настрана, ма дори 33-ката от 1-ва серия през ония години беше звездолет, а какво остава за Алфа RZ ?
Тая кола 'няма равна'......да я слагат в каквито си щат класации.Все едно ние да направим съпоставка с немските деруги от тея години.....мен колата ме радва много...направил съм си достатъчно снимки от 100годишнината и от итал-феста миналата година.
С риск да бъда заплют, но РЗ не е особено приятна за гледане
Ща наплюем на някоя среща освен ако не почерпиш.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Я кажи виждал ли си я наживо отблизо в червен цвят? Аз даже имах честта да подкарам една RZ, макар и само за има-няма 1 км. Уникална кола, във всяко отношение. Пред скоростния лост има табелка със персонален номер, защото има произведени са мо 500 бройки от модела без таван. Тази кола просто на някои не им прави впечатление, но други просто се влюбват в нея. А през началото на 90-те имаше една на витрината на Ауто Гама, при условие, че на улицата кола като Форд Сиера, Мерцедес 123-ка и опел Кадет от ръбатите бяха просто уникални. А какво остава за RZ тогава, по същото време?
Ташака настрана, ма дори 33-ката от 1-ва серия през ония години беше звездолет, а какво остава за Алфа RZ ?
О да...да...говориш за Ауто Гама на ул.Любляна......до нея стоеше моята 155- ца, която още къткам...
мани ги тия охлюви...RZ е уникат
Comment