Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео SZ в ТОП 10 на най-грозните коли ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа Ромео SZ в ТОП 10 на най-грозните коли ...

http://www.dnes.bg/cars/2013/02/11/n...anetata.179900

Егати статията ...
    На мен лично и Субаруто ми е симпатично ...
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Това ще го е писал някой фен на ВАГините...

Comment

А дали някой фен на Алфите ще я сложи в топ 10 на най-хубавите Алфи? Камо ли в топ 10 на най-хубавите коли.
      146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Като се има на предвид кога е проектирана и кога е направена , я слагам доста напред в класацията . Вярно , че всичко е до вкус , но за мен има доста по-грозни коли от SZ
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
          А дали някой фен на Алфите ще я сложи в топ 10 на най-хубавите Алфи? Камо ли в топ 10 на най-хубавите коли.
          Я кажи виждал ли си я наживо отблизо в червен цвят? Аз даже имах честта да подкарам една RZ, макар и само за има-няма 1 км. Уникална кола, във всяко отношение. Пред скоростния лост има табелка със персонален номер, защото има произведени са мо 500 бройки от модела без таван. Тази кола просто на някои не им прави впечатление, но други просто се влюбват в нея. А през началото на 90-те имаше една на витрината на Ауто Гама, при условие, че на улицата кола като Форд Сиера, Мерцедес 123-ка и опел Кадет от ръбатите бяха просто уникални. А какво остава за RZ тогава, по същото време?

Ташака настрана, ма дори 33-ката от 1-ва серия през ония години беше звездолет, а какво остава за Алфа RZ ?
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

На феста имаше РЗ ... грозна друг път, нито на снимка, нито на живо.
            Просто не е стандартна, ама чак пък грозна.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

на мен Алфата ми харесва и то много, виж мултиплата е друго нещо
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Може да не е грозна, но не е и хубава. Друг е въпроса като кола колко струва.
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

http://home.wxs.nl/~evdbeek/szstory02.html

На който му се чете. Интересно е.
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

С риск да бъда заплют, но РЗ не е особено приятна за гледане
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Тая кола 'няма равна'......да я слагат в каквито си щат класации.Все едно ние да направим съпоставка с немските деруги от тея години.....мен колата ме радва много...направил съм си достатъчно снимки от 100годишнината и от итал-феста миналата година.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                        Подкрепям.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          Ща наплюем на някоя среща освен ако не почерпиш.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Абе и Тоци Крокодила стана мис България, ама пак си е крокодил, а много хора си падат по чалгаджийките, та нищо особено няма в тая новина
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                              Я кажи виждал ли си я наживо отблизо в червен цвят? Аз даже имах честта да подкарам една RZ, макар и само за има-няма 1 км. Уникална кола, във всяко отношение. Пред скоростния лост има табелка със персонален номер, защото има произведени са мо 500 бройки от модела без таван. Тази кола просто на някои не им прави впечатление, но други просто се влюбват в нея. А през началото на 90-те имаше една на витрината на Ауто Гама, при условие, че на улицата кола като Форд Сиера, Мерцедес 123-ка и опел Кадет от ръбатите бяха просто уникални. А какво остава за RZ тогава, по същото време?

Ташака настрана, ма дори 33-ката от 1-ва серия през ония години беше звездолет, а какво остава за Алфа RZ ?
                              О да...да...говориш за Ауто Гама на ул.Любляна......до нея стоеше моята 155- ца, която още къткам...
                              мани ги тия охлюви...RZ е уникат
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X