Известие

Collapse
No announcement yet.

Ланча Тезис.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=Kuku;1182505
    Измерване на налягането в гумите?
    [/QUOTE]

Deutschland,Deutschland uber alles........
    .....те тва с налягането го има.........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      То и в Ланчата ще е същото, за мен колата не е само екстри - няма да живея в нея. Такива "луксозни" коли се купуват за имидж и тук идва най-смешното в Тесиса - имиджът му е кръгла нула, изглежда претенциозно и смешно. Дизайнът му е все едно някой си е направил майтап, отпред прилича на китайска лимузина, нещо като голям Грейтуол Сещам се за една такава подобна недооценена "премиум" лимузина.
      За теб може и да е грозен и смешен, за мен неговото ретро излъчване го прави различен и дори странен, но не и грозен. В този автомобил има повече елегантност и стил от всички немски лимузини, които можеш да изброиш взети заедно. А задницата? Първата изцяло LED задница, която е може би най-изчистената и елегантна в съвременното автомобилостроене. Всичко това обаче е субективно и важи лафа за кучето - за теб немците може да са красиви, за мен са дървени без нито един детайл, който да хване окото.

Аз ако мога ли да си позволя автомобил от този клас няма да е нито А6, нито Е-клас, нито 5', а Тезис. Също както не бих взел 7, S или 8 пред Quattroporte, примерно, и знам, че за мен това е правилният избор.
      Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT

ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Deutschland,Deutschland uber alles........
        .....те тва с налягането го има.........
        Абе манете го Киро,той не се качвал в Тезис.................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Peak1 Покажи съобщение
          Аз ако мога ли да си позволя автомобил от този клас няма да е нито А6, нито Е-клас, нито 5', а Тезис. Също както не бих взел 7, S или 8 пред Quattroporte, примерно, и знам, че за мен това е правилният избор.
          На Куатропорте и аз не се дърпам 400 коня на кажи речи същото тегло и същия разход като на Тезис v6 - 22л градско !!?? странно.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Ако ще ми го подаряват на нищо не се дърпам ако ще и розово с панделка да е.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Абе манете го Киро,той не се качвал в Тезис.................
              Напротив - щях да купувам даже
              Ходих по автокъщи, гледах, много ми хареса, обаче няколкостотин лева за един амортисьор, задно окачване по-скъпо от '166', 3000лв. ремонт на автоматика, 200лв. за вътрешна дръжка на вратата.... нЕкакси ми идва множко
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Напротив - щях да купувам даже
                Ходих по автокъщи, гледах, много ми хареса, обаче няколкостотин лева за един амортисьор, задно окачване по-скъпо от '166', 3000лв. ремонт на автоматика, 200лв. за вътрешна дръжка на вратата.... нЕкакси ми идва множко
                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=260fjh

Това е изборът.
                По-бързо, по-икономично и по красиво.
                Недостатък е донякъде автоматът, но пак е по здрав от този на тезиса.
                Една идея седалката е по неудобна, но пък усещането вътре е уникално. Поддръжката е като на 156. Само данъкът ще е висок, но докато стане на 14 год. има малко време.
                Заеби тоя тезис.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Потече ми лига....
                  sigpic

Comment

Глупци

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Обясни де
                      sigpic

Comment

Обясни де
                        Ти някога бил ли собственик на БМВ ?????

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Ти някога бил ли собственик на БМВ ?????
                          Сподели, да чуя, че ми е интересно.
                          Точно за тази седмица.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Не, не съм бил собственик на БМВ, НО средно около 300 дни в годината контактувам с двама такива собственици, в продължение на вече 7-8 години, като лично съм ходил и с двамата да купуваме колите от Германия
                            Мога смело да кажа, че имам ясна представа за модела и още по-смело мога да кажа, че ме притесняват единствено скоростите
                            Отделно, че аз моите коли ги поддържам в сервиз, къде на почит е именно БМВ и там няма тайни за марката!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Сподели, да чуя, че ми е интересно.
                              Точно за тази седмица.
                              Теб никой не те пита,ти си олигофрен и се вреш на всякъде

---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

Не, не съм бил собственик на БМВ, НО средно около 300 дни в годината контактувам с двама такива собственици, в продължение на вече 7-8 години, като лично съм ходил и с двамата да купуваме колите от Германия
                              Мога смело да кажа, че имам ясна представа за модела и още по-смело мога да кажа, че ме притесняват единствено скоростите
                              Отделно, че аз моите коли ги поддържам в сервиз, къде на почит е именно БМВ и там няма тайни за марката!
                              Тва на брат ми тъща му има БМВ не е меродавно,всчики собственици на БМВ си имат тайни,щот ги е срам.Аз пък мога да те запозная с мой познат приемчик в Камор,с него ще си говорите на дълго и широко. Точно този модел дето ти го е постнал свинята,е със стария мотор и харчи като ламя

Comment

Мъри, те хубаво ще си мълчат от срам, ама има неща дето няма как да ги скрият, нали разбираш
                                Освен това аз с единия се познавам от 25 години, с другия от около 15 години - едва ли биха си премълчали, при положение, че си знаем и кътните зъби, а и всеки ден сме заедно
                                Най-малкото, като ходим в един сервиз, там момчето не си премълчава
                                sigpic

Comment

Working...
                                X