Колеги , дайте съвет . Вчера напазарувах едно телевизорче Panasonic Viera 50 LED Full HD . Домъкнах го вкъщи , наръгах му Скарт буксата от Близу и предава отвратително . Засича ми Скарт буксата като AV вход , демек май не е цифров , а аналогов сигнал ... Близу декодера ми има HDMI изход . Ако отида да купя един кабел на Panasonic за 30 лв. , който се води от най-добрите като скорост и версия , мога ли да очаквам подобрение на картината , или да не си давам парите ? Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
HDMI кабел ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеКолеги , дайте съвет . Вчера напазарувах едно телевизорче Panasonic Viera 50 LED Full HD . Домъкнах го вкъщи , наръгах му Скарт буксата от Близу и предава отвратително . Засича ми Скарт буксата като AV вход , демек май не е цифров , а аналогов сигнал ... Близу декодера ми има HDMI изход . Ако отида да купя един кабел на Panasonic за 30 лв. , който се води от най-добрите като скорост и версия , мога ли да очаквам подобрение на картината , или да не си давам парите ? Благодаря !
Те раздават от тези за 3 лева.
Не очаквай обаче добро качество на картината с цифровата на близу на ЛЕД телевизор с ХДМИ, това го казвам от опит.
Ориентирай се към ХДМИ приемник. Те и близу имат, но ще ти е по-голяма сметката.
Ако си беше взел плазма нямаше да пускаш този пост дори и с външна балконска антена да беше."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОриентирай се към ХДМИ приемник.
Иначе скарта ако ще от злато да е направен, няма да станат нещата, не харчи излишни стотинки да си купуваш по-свестен кабел.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеСамо лека техническа корекция - по-скоро трябва да е Full HD приемник с HDMI изход.
Иначе скарта ако ще от злато да е направен, няма да станат нещата, не харчи излишни стотинки да си купуваш по-свестен кабел.
Благодаря за уточнението.
По добрият скарт ще подобри нещата, при мен се получи, но не много."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
http://www.sat-receiver-world.com/me...700hccf-sw.jpg
Tе това ти трЕбва, или нещо подобно.
Както каза таковачът на майки ХД приемник."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Тока, купи си САM-модул, за да поставиш картата директно в телевизора
Аз унас имам CONAX CAM и според мен това е НАЙ-правилното решение!
Ползваш си твоето дистанционно, ползваш в пъти по-добрия тунер на телевизора, можеш да правиш с програмите повече неща, имаш два кабела по-малко.... отвсякъде си на далавера, срещу 50лв., вместо кабел за 20-30лв.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеПриемника ми е hdmi , някакъв уж хубав . От скарта не очаквам нищо , ама с hdmi кабел мисля ще е по-добре ? В фитнеса съм с булсат , със скарт ... Предава по-добре .
Щом имаш HDMI изход на приемника, намери си HDMI кабел и пробвай. Би трябвало да стане. Без значение дали говорим за full HD или не.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Говорих с близу . Казаха , че през скарт няма да имам хубава картина , но с един хдми кабел всичко ще е наред , щом като приемника ми е Хд . Купих кабел с версия 1.4 и довечера ще го пробвам . Кабела е 10 лв от близък човек , ако не върши работа ще го върна145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеГоворих с близу . Казаха , че през скарт няма да имам хубава картина , но с един хдми кабел всичко ще е наред , щом като приемника ми е Хд . Купих кабел с версия 1.4 и довечера ще го пробвам . Кабела е 10 лв от близък човек , ако не върши работа ще го върна
Точно с близу, нямаше ефект.
Дано при теб има."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment