Известие

Collapse
No announcement yet.

HDMI кабел ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Бах ти близу-то.
    Аз съм на нет-1. Бодвам кабела в TV - то и пей сърце.
    ....
    И аз съм така. Винаги съм мразел да ми се подмятат много дистанционни около мен. Едно за ТВ - то ми е напълно достатъчно . Кабела е направо в ТВ -то и си ползвам неговия тунер. Но те май са само в София .
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Кабел в кутията на приемника нямаше . Спестили са си го
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

повечето кабеларки извън софия също имат сериозно количество цифрови канали по коаксиала и пак без да са кодирани. гледаш каквото си искаш все едно си там
        точка

Comment

Добри и лоши доставчици има. Важното е, че конкуренцията е голяма. А от това печели крайният потребител.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Тока, онзи модул дето ти показах на предишната страница съм го купил даже не от магазин, а от човек на черно за 50лв. чисто нов, преди година и нещо.
            Направо го боднах в телевизора и той всичко си прочете сам. После си подредих каналите и спи градО!
            С САМ-модула драма няма, а вградения тунер на телевизора е многократно по-добър от тоя черния изтърсак - на другия телевизор съм с такъв черен приемник и бозата си е боза
            Пробвай кабела, но да знаеш, че най-добрия вариант е картата директно в телевизора.... или Диймбокс за 500-600лв.
            sigpic

Comment

Кире те от близу я продават за 20 кинта тая джаджа . Ако видя зор нищо не ми пречи да купя една
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Сложх кабела , картината се подобри осезаемо . Сега като гледам турските сериали ще мога да им броя космите по главите , че иначе ги даваше като анимационни
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                  Сложх кабела , картината се подобри осезаемо . Сега като гледам турските сериали ще мога да им броя космите по главите , че иначе ги даваше като анимационни
                  Браво, радвам се.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Не е като демото в магазина , ама това ми беше ясно още преди да го купя
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Ми като купуваш телевизор ги молиш учтиво да ти го пуснат в режим "у дома".
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Хаха нали
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

Аз последно като купувах телевизор с един приятел (за него), четирима продавачи ги бяхме събрали около телевизора в продължение на 40мин.
                          Взехме им акъла!
                          Накрая се направихме, че няма да купуваме, а само питаме и на момчетата направо им се доходи до тоалетна
                          В крайна сметка им оставихме и бакшиш, НО мисълта ми е, че ги накарахме да правят с телевизора всичко, което може да прави, т.е. длъжни са да ти покажат всичко, след като имаш желание да си оставиш парите точно на тях, а не да изпъкват с некомпетентност, както все по-често се случва
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Бах ти близу-то.
                            Аз съм на нет-1. Бодвам кабела в TV - то и пей сърце.
                            Над 100 цифрови канала от които 8 HD + 25 Mb интернет за 15 лв. на месец.
                            Това е временно, като наберат абонати ще кодират програмите.
                            Alfa Romeo 1.8 TS `98
                            sigpic

Comment

едва ли. идеята на кодирането е програмите да се поставят в пакети и потребителите да си избират от тях. това е кабеларка която предоставя аналогова, цифрова и интернет в пакет за 15-20лв такса.
                              ще трябва изцяло да си променят системите, да си поръчат приемници и карти които да раздават. за какво?
                              освен това по никакъв начин не могат да променят условията на договорите на старите абонати без тяхното съгласие.ще е стъпка назад.
                              точка

Comment

Като се усетят колко абонати са включени неправомерно без да плащат пък виж и го направили...
                                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                                sigpic

Comment

Working...
                                X