If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бах ти близу-то.
Аз съм на нет-1. Бодвам кабела в TV - то и пей сърце.
....
И аз съм така. Винаги съм мразел да ми се подмятат много дистанционни около мен. Едно за ТВ - то ми е напълно достатъчно . Кабела е направо в ТВ -то и си ползвам неговия тунер. Но те май са само в София .
повечето кабеларки извън софия също имат сериозно количество цифрови канали по коаксиала и пак без да са кодирани. гледаш каквото си искаш все едно си там
Тока, онзи модул дето ти показах на предишната страница съм го купил даже не от магазин, а от човек на черно за 50лв. чисто нов, преди година и нещо.
Направо го боднах в телевизора и той всичко си прочете сам. После си подредих каналите и спи градО!
С САМ-модула драма няма, а вградения тунер на телевизора е многократно по-добър от тоя черния изтърсак - на другия телевизор съм с такъв черен приемник и бозата си е боза
Пробвай кабела, но да знаеш, че най-добрия вариант е картата директно в телевизора.... или Диймбокс за 500-600лв.
Сложх кабела , картината се подобри осезаемо . Сега като гледам турските сериали ще мога да им броя космите по главите , че иначе ги даваше като анимационни
Сложх кабела , картината се подобри осезаемо . Сега като гледам турските сериали ще мога да им броя космите по главите , че иначе ги даваше като анимационни
Браво, радвам се.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Ми като купуваш телевизор ги молиш учтиво да ти го пуснат в режим "у дома".
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз последно като купувах телевизор с един приятел (за него), четирима продавачи ги бяхме събрали около телевизора в продължение на 40мин.
Взехме им акъла!
Накрая се направихме, че няма да купуваме, а само питаме и на момчетата направо им се доходи до тоалетна
В крайна сметка им оставихме и бакшиш, НО мисълта ми е, че ги накарахме да правят с телевизора всичко, което може да прави, т.е. длъжни са да ти покажат всичко, след като имаш желание да си оставиш парите точно на тях, а не да изпъкват с некомпетентност, както все по-често се случва
едва ли. идеята на кодирането е програмите да се поставят в пакети и потребителите да си избират от тях. това е кабеларка която предоставя аналогова, цифрова и интернет в пакет за 15-20лв такса.
ще трябва изцяло да си променят системите, да си поръчат приемници и карти които да раздават. за какво?
освен това по никакъв начин не могат да променят условията на договорите на старите абонати без тяхното съгласие.ще е стъпка назад.
Comment