Известие

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
    Българиясе присъедини към ЕС на 01.01.2007 г.,а управлението на ГЕРБ започна през 2009 г. С цената на какви дългове ( за държавата) бяха достигнати въпросните цитирани доходи? И тези средства достатъчни ли бяха - отговора е ясен - НЕ, не бяха. И тогава средствата не стигаха за нищо- говорим за средни доходи. Пак казвам - след толкова много се шуми и критрикува дайте ми конкретни хора, които биха заменили сегашното правителство с по-добро управление на държавата? А тръгнем ли по-пътя с експерно правителство - този филм мисля, че сме го гледали вече няколко пъти през новата ни история и резултатите не са никак приетни след това.
    кой е най-горе ???

http://alterinformation.wordpress.co...11/12/3292073/

мисля че няма какво да коментираме повече

По точно име и за какво трябва ли ти или Американския доклад за България ти стига???
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Българиясе присъедини към ЕС на 01.01.2007 г.,а управлението на ГЕРБ започна през 2009 г. С цената на какви дългове ( за държавата) бяха достигнати въпросните цитирани доходи? И тези средства достатъчни ли бяха - отговора е ясен - НЕ, не бяха. И тогава средствата не стигаха за нищо- говорим за средни доходи. Пак казвам - след толкова много се шуми и критрикува дайте ми конкретни хора, които биха заменили сегашното правителство с по-добро управление на държавата? А тръгнем ли по-пътя с експерно правителство - този филм мисля, че сме го гледали вече няколко пъти през новата ни история и резултатите не са никак приетни след това.
      Поредния платен драскач с 9 поста, към настоящия момент...налазвате яко форумите а?
      Иди кажи на тоя дето ти плаща, че ще го духа, а след изборите земунци, ще му вземат и скапания живот....
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
        Поредния платен драскач с 9 поста, към настоящия момент...налазвате яко форумите а?
        Иди кажи на тоя дето ти плаща, че ще го духа, а след изборите земунци, ще му вземат и скапания живот....
        Овладей гнева си.
        Гневът води до омраза, а омразата до страх.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          кой е най-горе ???

http://alterinformation.wordpress.co...11/12/3292073/

мисля че няма какво да коментираме повече

По точно име и за какво трябва ли ти или Американския доклад за България ти стига???
          Интересна информация, но това не е тайна. Въпроса е в това, че имената изброени по-долу са т.н. "Известни българи", които от години наред са "в бизнеса", независимо от отва кой управлява - не е ли така?
          И все пак, не ми отговори на въпроса - каква е алтарнативата за управление, която мислиш че в момента е по-добра?
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
          ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Думи на Бойко Борисов преди 3 Години АМИ СЕГА ???
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Интересна информация, но това не е тайна. Въпроса е в това, че имената изброени по-долу са т.н. "Известни българи", които от години наред са "в бизнеса", независимо от отва кой управлява - не е ли така?
              И все пак, не ми отговори на въпроса - каква е алтарнативата за управление, която мислиш че в момента е по-добра?
              Внушението, че няма алтернатива издиша от всякъде.
              Спри да пишеш глупости.
              Винаги има алтернатива!
              Смяна до постигане на търсения резултат.
              Ако ме дразни нещо не се страхувам да го сменя, за да не попадна на нещо по-лошо. Това не е съпруга.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Овладей гнева си.
                Гневът води до омраза, а омразата до страх.
                Смяташ че МЕН ме е страх, свиньо, залагал съм си главата /при това буквално/ в няколко невралгични точки на света, мислиш ли подобни дрисльовци могат да предизвикат у мен страх...гняв да, и то доста....
                помияра мисли че това което ще му платят е достатъчно за да сее глупости подобно на работодателя си, отношението което предизвиква у мен е като към бълха, досадна, противна, разнасяща зарази....а бълхите просто се смачкват!

Чу ли бе боклук, твоят работодател е мърша, след като НСО спрат да го охраняват!
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Интересна информация, но това не е тайна.
                  И какво съгласен си най големия престъпник в БГ да те управлява ???
                  И това след като го знае цял свят ???
                  Хора махнете кюфтетата от очите си и прогледнете нещатата стават все по зле и по зле колкото п орано дойде промяната толкова по голям шанс имаме да се спасим...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ся ако мое и Бойко някой да уволни......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      Смяташ че МЕН ме е страх, свиньо, залагал съм си главата /при това буквално/ в няколко невралгични точки на света, мислиш ли подобни дрисльовци могат да предизвикат у мен страх...гняв да, и то доста....
                      помияра мисли че това което ще му платят е достатъчно за да сее глупости подобно на работодателя си, отношението което предизвиква у мен е като към бълха, досадна, противна, разнасяща зарази....а бълхите просто се смачкват!

Чу ли бе боклук, твоят работодател е мърша, след като НСО спрат да го охраняват!
                      Ако може, без подобни нападки и епитети, би било добре. Ако има модератори във форума, тук е момента да се намесят - все пак това е форум, не маса в селската кръчма.

Добре в крайна сметка, всеки казва, колко са зле нещата, как ББ трябва да си ходи ... но дайте конктерен пример за алтерантивно правителство със стойностни хора и специалисти??? Не случайно хората са казали - три пъти мери, веднъж режи. Кажете кой да бъде следващият - Волен, Серго, Доган( опс...Местан), Ваньо Костов, Кунева....кой има в момента способен екип да управлява страната????
                      Last edited by sasho_n2; d.m.y г., 14:49.
                      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                        Той сам ще се уволни...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ако може, без подобни нападки и епитети, би било добре. Ако има модератори във форума, тук е момента да се намесят - все пак това е форум, не маса в селската кръчма.

Добре в крайна сметка, всеки казва, колко са зле нещата, как ББ трябва да си ходи ... но дайте конктерен пример за алтерантивно правителство със стойностни хора и специалисти??? Не случайно хората са казали - три пъти мери, веднъж режи. Кажете кой да бъде следващият - Волен, Серго, Доган( опс...Местан), Ваньо Костов, Кунева....кой има в момента способен екип да управлява страната????
                          Честно да ти кажа, всичките разполагат с по добри кадри от ГЕРБ.
                          ГЕРБ се провали точно заради липсата на добре подготвени кадри.
                          Та те дори и за министри нямат хора.
                          Ако беше писал редовно в този раздел, нямаше да питаш за модератор.
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Честно да ти кажа, всичките разполагат с по добри кадри от ГЕРБ.
                            ГЕРБ се провали точно заради липсата на добре подготвени кадри.
                            Та те дори и за министри нямат хора.
                            Ако беше писал редовно в този раздел, нямаше да питаш за модератор.
                            Тук вече не мога да се сългася. Истината според мен е, че качествените кадри много отдавна са далеч от родината, за съжаление. Не мога да приема мнение, че по-добре да бъде на власт който да било от изброените ( БСП, ДПС, Атака, Кунева). Ако мислим по този начин, точно година най-много след изборите ще започнем отново да ревем колко са ни високи сметките, как доходите не ни стигат и как това в което живеем не е държава.

П.С. А в този раздел наистина съм писал един-два пъти. Основно форума го използвам, за да получавам информация, като бъдещ собственик на Алфа и дългогодишен собственик на други италианки.

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              само Чък Норис мое
                              точка

Comment

Тук вече не мога да се сългася. Истината според мен е, че качествените кадри много отдавна са далеч от родината, за съжаление. Не мога да приема мнение, че по-добре да бъде на власт който да било от изброените ( БСП, ДПС, Атака, Кунева). Ако мислим по този начин, точно година най-много след изборите ще започнем отново да ревем колко са ни високи сметките, как доходите не ни стигат и как това в което живеем не е държава.

П.С. А в този раздел наистина съм писал един-два пъти. Основно форума го използвам, за да получавам информация, като бъдещ собственик на Алфа и дългогодишен собственик на други италианки.
                                Ама чакай сега, аз не помня преди някой да е трошил офиси заради високи сметки.
                                Объркан си нещо.
                                Нали не мислиш, че когато някой се наака, ще се измие с оправданието всички сме наакани.
                                Ти броиш ли всички гафове на това правителство.
                                Та те дори обнародваха в ДВ грешен закон.
                                Айде стига, с номера всички са маскари и няма алтернатива няма да се мине.
                                Време е да нормализираме политическия живот. Ляво и дясно. Имаме партии и от двете страни. Говоря за сериозни партии. Стига с месиите.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X