Известие

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Ъндарграунда на БКП/БСП си заминава от властта, време е да дойде отново Елита им.
    На там отиват нещата...
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
      Идем...мислете му!
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Да цитираме бащицата

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...13136715?nt=10
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.4JTD
        Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
          Да цитираме бащицата

http://dnes.dir.bg/news/boyko-boriso...13136715?nt=10
          именно аз на първата страница съм го сложил с снимка...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Нещо чудно ли има - БСП се редуват с производните си
            sigpic

Comment

I have a dream..
              Attached Files
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Не те ли е срам да живееш в държавата "под прикритие" тва ли е демокрацията ви...да ви "таковам" у демокрацията, и при ТЖ имаше тоталитарен режим, но народа не гладуваше...

Я какво стана сега?!?... преди време споменах хиперинфлацията като решение на проблема, тогава форумните "умници" се изсмяха презрително...пък сега почват да се прокрадват тук-там подобни мнения...
                ...питАх за изхарчените фискален резерв, здравни осигуровки и новите заеми..."ни дума, ни вопъл, ни стон"
                ...преди месец имаше референдум, на който можеше да се реши съдбата на енергетиката, но тъпия българин "отиде за гъби" а сега "кой ми сра в гащите?!?"

Няма да палчете от сметките, пастира ви казА, отивате на гледате овци, не му пука че сте АЙ-ТИ специалисти...
                Срам ме е. Гласувам и си плащам данъците.
                Не разбирам обвиняваш ли ме в нещо?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Хайде де му помогнем да го налапа...!
                  Attached Files
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
                    Българиясе присъедини към ЕС на 01.01.2007 г.,а управлението на ГЕРБ започна през 2009 г. С цената на какви дългове ( за държавата) бяха достигнати въпросните цитирани доходи? И тези средства достатъчни ли бяха - отговора е ясен - НЕ, не бяха. И тогава средствата не стигаха за нищо- говорим за средни доходи. Пак казвам - след толкова много се шуми и критрикува дайте ми конкретни хора, които биха заменили сегашното правителство с по-добро управление на държавата? А тръгнем ли по-пътя с експерно правителство - този филм мисля, че сме го гледали вече няколко пъти през новата ни история и резултатите не са никак приетни след това.
                    Твърдо против експертно правителство-това е начин за безогледна далавера, прикрита под разни локуми "експернтност" и т.н.
                    Лошото на ГЕРБ е, че не направи никакив реформи.Правителството винаги действаше под обществен натиск, без ясна мисъл и идея.То не БСП и компания са нещо по добро, но и ГЕРБ не направи нищо (айде да сме честни направи много малко).
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Колкото и да не съм фен на Волен, винаги е говорел верни неща:
                      http://youtu.be/_IO-HHdXJac

Comment

Хайде де му помогнем да го налапа...!
                        Ша тря`а да го фанеш в Щатите. Плъховете бягат първи от потъващия кораб и бито куче подушва от далеко тоягата.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Колкото и да не съм фен на Волен, винаги е говорел верни неща:
                          http://youtu.be/_IO-HHdXJac
                          То това е популизма-кажеш нещо вярно и още толкова невярно, най вече в изводите
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Ша тря`а да го фанеш в Щатите. Плъховете бягат първи от потъващия кораб и бито куче подушва от далеко тоягата.
                            Няма къде да се скрие, само нашите като дойдат на власт да не се огънат, има международни споразумения за екстрадиране на престъпници, ще го докарат с гривни и после в килия с двама цигани манафи, да им се прави на Брат Пит...
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

А Дмитриевич Станишев, Р.Овч, Ахмед Доган и подобните ще ги съдите ли?Или ще им се дава Орден Стара планина, щото той Джолана има май един вече...., не че Хер Флик ми е любимец, ама той е като първолаче пред титани .
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                То това е популизма-кажеш нещо вярно и още толкова невярно, най вече в изводите
                                Популисти са всички, а Волен е един "мечтател" популист - това е ясно, но това не пречи на източването на средства, за което са взети тлъсти рушвети (комисионни).

Comment

Working...
                                X