Много глупаво решение ако е взето от Бойко. Според мен е имало търкане по плащането на парите за земеделските производители. Новото предложение за министър ми се струва съвсем неподходящо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМного глупаво решение ако е взето от Бойко. Според мен е имало търкане по плащането на парите за земеделските производители. Новото предложение за министър ми се струва съвсем неподходящо.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧе то кои министри "предложени" от Бойко с много малки изключения, си струват?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Сикъджийте са така, като се налапат почват да се гонят и трепят,голям кеф,сега е наред Тотю лошо гледащия
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМного глупаво решение ако е взето от Бойко. Според мен е имало търкане по плащането на парите за земеделските производители. Новото предложение за министър ми се струва съвсем неподходящо.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
Прави се на Путин,той така ги гони
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе. Просто новият министър го е срещнал на разклона за Филиповци и му се е видял арен.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАма чакай сега, аз не помня преди някой да е трошил офиси заради високи сметки.
Объркан си нещо.
Нали не мислиш, че когато някой се наака, ще се измие с оправданието всички сме наакани.
Ти броиш ли всички гафове на това правителство.
Та те дори обнародваха в ДВ грешен закон.
Айде стига, с номера всички са маскари и няма алтернатива няма да се мине.
Време е да нормализираме политическия живот. Ляво и дясно. Имаме партии и от двете страни. Говоря за сериозни партии.Стига с месиите.
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Уважаеми зрители ...
http://vbox7.com/play:92e228e9
Да не коментираме "средностатистическите" певчески умения. Обаче текста си е точно на мястоsigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНикАлайчо герберчето нещо го няма.
Сигурно пише стратегия за партийно оздравяване.
Comment
-
"Под прикритие" ми беше по-интересно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение"Под прикритие" ми беше по-интересно.
Я какво стана сега?!?... преди време споменах хиперинфлацията като решение на проблема, тогава форумните "умници" се изсмяха презрително...пък сега почват да се прокрадват тук-там подобни мнения...
...питАх за изхарчените фискален резерв, здравни осигуровки и новите заеми..."ни дума, ни вопъл, ни стон"
...преди месец имаше референдум, на който можеше да се реши съдбата на енергетиката, но тъпия българин "отиде за гъби" а сега "кой ми сра в гащите?!?"
Няма да палчете от сметките, пастира ви казА, отивате на гледате овци, не му пука че сте АЙ-ТИ специалисти...Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
Comment