Известие

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само по канал 3 дават директно.Аз седях до 7 часа но до тогава нямаше такива неща

Помиярите от бтв казват че се е стреляло по милиционерите,по канал 3 казват че е стреляно по репортера им?!??!?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Горките полицай.Живи да ги ожалиш

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Само по канал 3 дават директно.Аз седях до 7 часа но до тогава нямаше такива неща

Помиярите от бтв казват че се е стреляло по милиционерите,по канал 3 казват че е стреляно по репортера им?!??!?
        Ти пък, по БТВ току-що казаха, че е задържан собственик на автомобил който е заклатен от протестиращите, стрелял от тераса с газов по тълпата.

Comment

Аз ги разбирам до някъде...изпълняват заповеди.Но ако откажат...тогава ще се получат нещата

Да Диков потвърди че е стреляно по репортер.Оставили са си камерата на капака
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Добре..трябва да си малоумен да не си видиш електромера какви показания има,да си следиш и да си правиш сметката колко пари дължиш.....
            Супер - да махаме Борисов, да изберем комунягите и мамата да ни се ебе отново и за дълго.... Незнам , рядко , да не кажа никога не пиша коментари по тези теми(някои ще кажат - и по-добре), но комунягите пак успяха.................Отвън не ги интересува за нашета икономика - ние я нямаме - дават парите за инфраструктура- прави се горе долу. Така ще е - давайте да избиреме комунягите или ДПС и да я почваме отначало и завинаги.... С бабите напред... Моля не ме съдете - аз искам да е така ....- затова го пиша ...
            Поздрави..
            Last edited by qpwo; d.m.y г., 21:35.
            sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
              Добре..трябива да си малоумен да не си видиш електромера какви показанмия има,да си следиш и да си правиш сметката колко пари дължиш.....
              Супер - да махаме Борисов, да избверем комунягите и мамата да ни се ебе отново и за дълго.... Незнам , рядко , да не кажа никога не пиша коментари по тези теми(някои ще кажат - и по-добре), но комунягите пак успяха.................Отвън не ги интересува за наща икономика - ние я нямаме - дават парите за инфраструктура- прави се горе долу. Така ще е - давайте да избиреме комунягите или ДПС и да я почваме отначало и завинаги.... С бабите напред... Моля не ме съдете - аз искам да е така ....- затова го пиша ...
              Поздрави..
              А това правителство на кой е?
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                А това правителство на кой е?

Добре де,кой,кой бе мама му стара да дойде след "тия".

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                  Костов!

Comment

ОК.... Костов, Станишев, Кунева ,ДПС , Янев или Сидеров ....Кажи и да ходим да гласуваме.... Нали разбираш , че от тези трябва да избереш .....И нали няма да кажеш- ама не може ли да са други....
                    Хайде...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Тия изброените освен да ги одерат живи пред парламента друго незаслужават.

Comment

http://vbox7.com/play:b0bb69e7

Comment

Тия изброените освен да ги одерат живи пред парламента друго незаслужават.

вече се пробваха всички и все едно и също трябва нещо нестандартно а именно Сидеров
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Проблема не е в тези който идват на власт, а в тези които им я дават. Трябва да имаме нисък праг на търпимост, лъжат ли веднага на улицата и бой. Клишето, че ние сме малък народи от нас нищо не зависи трябва да го забравим, защото и гърците са малък народ, но постигат много....
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Проблема не е в тези който идват на власт, а в тези които им я дават. Трябва да имаме нисък праг на търпимост, лъжат ли веднага на улицата и бой. Клишето, че ние сме малък народи от нас нищо не зависи трябва да го забравим, защото и гърците са малък народ, но постигат много....

Преди 44 тодини, на площад “Вацлавске намести” в Прага, един буден и непримирим младеж на име Януш Пал се самозапали в знак на протест срещу руските окупатори. Този подвиг даде началото на Пражката пролет, която даде резултат чак през 1989 г. с падането на комунизма.

Ей,бога ми,ако знам че няма да гледате с овчи поглед пред екраните,още утре ще си драсна кибрита!Ако знам че цената за това,хората отново да станат единен народ,ще се пожертвам с радост.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Пред БТВ протестиращите отказаха да говорят и ги изгониха.Даваха го по Канал 3.

Нови необвързани хора трябва да бъдат номинирани, тия всички дето 23 години ни лъжат да се махат, барабар с протежетата си.Това дапутатството се е превърнало в професия, наследствена ще стане.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X