Известие

Collapse
No announcement yet.

Загубен портфейл с документи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Загубен портфейл с документи

Колеги за губих си портфейла с - лична карта, шофьорска книжка, талон за колата, кредитна карта, дебитна карта и служебна карта.
    Не че има голям шанс - ама ако чуете, намерите нещо
    Сега карам все едно съм откраднал колата и съм без документи - след малко отивам в 6-то РПУ
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Re: Загубен портфейл с документи

Първоначално публикувано от BatVas
    Колеги за губих си портфейла с - лична карта, шофьорска книжка, талон за колата, кредитна карта, дебитна карта и служебна карта.
    Сега карам все едно съм откраднал колата и съм без документи - след малко отивам в 6-то РПУ
    само им кажи че си уставоли липсата в техния район щото иначе ще те разкарват по други рпу-та
    а сигурен ли си ме не са откраднати?
    освен това е добре да изчакаш ден два седмица - обикновено ги подхвърлят някъде и ги връщат добри хора после - от опит ти ги казвам тези неща
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      само им кажи че си уставоли липсата в техния район щото иначе ще те разкарват по други рпу-та
      а сигурен ли си ме не са откраднати?
      освен това е добре да изчакаш ден два седмица - обикновено ги подхвърлят някъде и ги връщат добри хора после - от опит ти ги казвам тези неща
      А докато ги върнат може някой спокойно да регистрира фирма с тях. Васко, не искам да те плаша с това, но по-добре действай както си решил - отивай директно в полицията!
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Васе,Васе....колко пъти съм ти казвал...като излизаш на запой да си взимаш само Кеш, ключовете от вас и евентуално един евтин ГСМ.

И както сам писа преди време, бележка с надпис къде живееш и 10тина лева...като те открие някой да те изпрати към вас с тахи.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Съжалявам за случката, наистина е много неприятно!
          Един съвет от мен в РПУ-то кажи, че са били откраднати, а не загубени, защото за загубени документи се пишат актове от 20 до 150лв.
          Силно се надявам да има съвестни хора, които да ти ги върнат.
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Стискаме палци бате дано ти ги върнат тези от чистотата на мен те ми ги донесоха

ПП ориентировачно спомен къде и кога е станало
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от KGB
              Васе,Васе....колко пъти съм ти казвал...като излизаш на запой да си взимаш само Кеш, ключовете от вас и евентуално един евтин ГСМ.

И както сам писа преди време, бележка с надпис къде живееш и 10тина лева...като те открие някой да те изпрати към вас с тахи.

СЕНТЕНЦИЯ!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от KGB

От тоя запой е станала не спойка,а заварка
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                  Съжалявам за случката, наистина е много неприятно!
                  Един съвет от мен в РПУ-то кажи, че са били откраднати, а не загубени, защото за загубени документи се пишат актове от 20 до 150лв.
                  Силно се надявам да има съвестни хора, които да ти ги върнат.
                  Да колежката е права.За изгубени документи налагат глоба!Дано успееш да си ги намериш,но е малко вероятно Успех!
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

глоба има и за крадени
                    освен това при първо крадене/губене не се налага
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Ta така - ходих в 6-то при познат офицер. Обявихме документите за невалидни, спрял съм картите (дебитна и кредитна) дано не са имали време - утре ще проверя състоянието в банките. Подадох документи за нова лична карта и до 2-3 дни трябва да е готова. Лошото е че чак тогава подавам за книжка и за дубликат от талона на колата. Та сега съм без книжка и не мога да карам - макар в бележката да пише и свидетелството за управление на МПС.
                      Абе взех си отпуск - защото има бая тичане - за всеки случай се обадих и на кварталния , ако върнат документите да ме потърси. Дебитната карта трябва да стане утре или вддругиден (дано е останало нещо в нея )
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

За крадени документи глоба НЕ се налага, каква вина имаш, че са те обрали, но виж при загубени нещата седят по друг начин, води се като проява на немърливост спрямо личните ти документи!!!
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                          За крадени документи глоба НЕ се налага, каква вина имаш, че са те обрали, но виж при загубени нещата седят по друг начин, води се като проява на немърливост спрямо личните ти документи!!!
                          А не няма такова нещо - документите бяха във вътрешния ми джоб и на излизане от заведението видях , че ги няма-върнах се и казах на сервитьора ако ги намерят да се обади. На другия ден ходих да питам пак - ама го нямаше. Това не е немърливост. Никаква глоба не ми наложиха.

Comment

Не казвам, че ти си проявил такава, просто това е оправдане за да се налагат глоби.
                            Както и да е, важното е, че всичко е минало и скоро ще имаш нови документи
                            sigpic

Comment

Дано само няма липси в кредитната и в дебитната карта Че и без това ще се набутам доста.
                              А за фирми - в неделя за 12 часа ме съмнява , а ако са я правили днес - тя картата(личната) вече е невалидна. Ще проверим и това де- в регистрите.

Comment

Working...
                              X