Известие

Collapse
No announcement yet.

Загубен портфейл с документи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

В кое заведение си бил???
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

По тази тема със сигурност има какво да кажа, уви
      Много успешно съм наследила от баща си способността да губя всичко, което ми попадне в ръцете. Той е по-добър де, за 3 години, ако не се лъжа, си е губил калъфчето с документите и там всичките му екстри 7 пъти, аз едва 2-3 пъти
      И процедурата е ясна, както ти си направил - спиране на всичко, молби за нови документи и такам. Исках да кажа, че в 90% от случаите някой ни е връщал всичко, твърде късно, разбира се, няма как да седиш и да чакаш дали някой ще ги върне. Последният път на баща ми беше преди около месец - документите бяха загубени във влак, а се обадиха от районното управление в квартала, което направо приятно ме учуди. Успех и дано нямаш повече щети!

П.П. Имам и една история за полузагубен талон от края на лятото. Една сутрин към 5 часа ме спира полиция, давам им документи, след малко единия се връща и каза, че ми няма талона. Аз бях сигурна, че на излизане съм го взела и му отговарям :"Там беше, сигурна съм, вие сте го изгубили" Те почнаха да светят с разни фенерчета, да търсят под колите, не се намери. Не ме санкционираха, защото аз си твърдях, че като съм им подала документите, талонът е бил там. Тръгнах си и минах през една дискотека, където си показвах ЛК. Оказа се, че като съм извадила картата, талонът ми е изпаднал и охраната го е прибрала.
      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

Шофьорска книжка ще можеш да си изкараш само с лична карта. Цената е 16лв за 2 седмици или повече и 36лв за 3 дни така поне беше лятото на 2006г.

Comment

Working...
        X