Първоначално публикувано от georgyg
Известие
Collapse
No announcement yet.
"Дивия запад" или Студентски град
Collapse
X
-
Много кофти за колата колега, и аз живея в студентски град, да чукаме на дърво... Ама поне едно предимство да има в това че повече от половината народ дето попиташ италянско не признава. Защо ли не се изненадах като разбрах че всъщност не са откраднали италянката а А8цата2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuliда много са зле тука куките, просто не ми се говори. ако нямаш вътрешен човек пръста си няма да мръднат, но ако имаш - могат всичко да ти намерят. Нас така ни обраха една къщура в княжево - всичко взеха, вкл. пералнята (предизвикаха и наводнение мръсниците) и после майка ми откри познаи в съотв. районно и вс. намерих, вкл и пералнята!!!! не е за вярване. 1 година по-късно ми откраднаха телефона, чисто нов, много як беше. Обаче в районното където подадох молба ми казаха - ами то преписката в понеделник ще бъде предадена, дъра-бъра.... ако не се действа веднага нямаш шанс. Понеже там нямаше познати телефона не се намери..... А съм чувала 4е по IMЕI кода ги намират....
btw колата ти не е ли застрахована?????Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa[ Ако телефона се флашне ,приема друг IMEI и иди го фаниAlfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment