Известие

Collapse
No announcement yet.

"Дивия запад" или Студентски град

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от georgyg
    Първоначално публикувано от nkn66
    Ауди А8 и има каско в Витоша ама "нима това е най- важното!"
    Това УНСС ли е? Че само там студентите карат "коли"
    Да!!! Ти, ако си от там може да си го виждал щото брат ми е нахален и винаги спира пред входа откъм полицейското. Черно, КН6666АВ , с петолъчки джанти на ТООRА.
    156 V6 turbo

Comment

Много кофти за колата колега, и аз живея в студентски град, да чукаме на дърво... Ама поне едно предимство да има в това че повече от половината народ дето попиташ италянско не признава. Защо ли не се изненадах като разбрах че всъщност не са откраднали италянката а А8цата
      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
        да много са зле тука куките, просто не ми се говори. ако нямаш вътрешен човек пръста си няма да мръднат, но ако имаш - могат всичко да ти намерят. Нас така ни обраха една къщура в княжево - всичко взеха, вкл. пералнята (предизвикаха и наводнение мръсниците) и после майка ми откри познаи в съотв. районно и вс. намерих, вкл и пералнята!!!! не е за вярване. 1 година по-късно ми откраднаха телефона, чисто нов, много як беше. Обаче в районното където подадох молба ми казаха - ами то преписката в понеделник ще бъде предадена, дъра-бъра.... ако не се действа веднага нямаш шанс. Понеже там нямаше познати телефона не се намери..... А съм чувала 4е по IMЕI кода ги намират....

btw колата ти не е ли застрахована?????
        Ако телефона се флашне ,приема друг IMEI и иди го фани
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
          [ Ако телефона се флашне ,приема друг IMEI и иди го фани
          да бе, съгласна съм, обаче когато ходих в полицията тия тъпаци, които го откраднаха, още не бяха изключили телефона и той още си звънеше. т.е. ако бяха предприели мерки веднага щяха да го хванат. Кражбата не беше извършена от професионалисти, определено. Не искам да засегна никои, но когато в Германия ни продадоха кола с фалшиф TUV куките още същия ден организираха акция и то от цивилки и разбиха някаква яка нелегална мрежа. Добре че действаха бързо, защото се бяхме забили някъде из Рурската област и нямаше къде да отседнем и ако ни бяха мотали като тукашните просто незнам колко щеше да ни излезе..... Просто разликата между тукашните куки и немските е със светлинни години..........
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Ей сега идваха полицай в нас. Вчера засекли колата в София, гонили се и (представете си) тоя избегал, а тя с номера с всичко все едно не е крадена, ебати срама и те не са го хванали. Тея се гаврат с нас(полицайците)
            156 V6 turbo

Comment

Working...
            X