Пускам тази тема с ясното съзнание, че може и да не се развие добре, но все ми е тая.
Тук всеки може да напише своите най-омразни житейски клишета, с които все ще се намери някой да ни размахва пръст и да ни назидава поучително.
Може разбира се и да споделяте и клиширани разбирания за околния свят.
Ето няколко от мен.
"Човекът е единственото същество, което убива, храни се и прави секс за удоволствие".
Напълно невярно и отвратително дразнещо за мен клише.
Всички бозайници правят секс за удоволствие, те търсят своя партньор, за да изпитат удоволствие. А еволюцията отсява и закрепва генетично именно тези, които изпитват удоволствие от секса, останалите не търсят интензивно партньори и логично отпадат, давайки по малко поколения.
Убиването определено е удоволствие за много от хищниците, поради същата логика.
За храненето дори не ми се коментира............имаме бозайник, при който инстинкта за тъсене на храна е дори по-силен от майчиния инстинкт. Определено плюска с удоволствие.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
Отвратително тъпо клише, оправдаващо страха на някои хора да вземат бързи и жизненоважни решения в кратки срокове.
"Българите са номадски народ по произход"
Това е тъпотия номер едно в света.
Българинът е ненормален на тема уседналост и свой дом. Колкото по здрав и дълговечен е домът му, толкова по- щастлив е той.
Мрази да сменя дома си, независимо, че пътува до местоработата си с часове.
Тук всеки може да напише своите най-омразни житейски клишета, с които все ще се намери някой да ни размахва пръст и да ни назидава поучително.
Може разбира се и да споделяте и клиширани разбирания за околния свят.
Ето няколко от мен.
"Човекът е единственото същество, което убива, храни се и прави секс за удоволствие".
Напълно невярно и отвратително дразнещо за мен клише.
Всички бозайници правят секс за удоволствие, те търсят своя партньор, за да изпитат удоволствие. А еволюцията отсява и закрепва генетично именно тези, които изпитват удоволствие от секса, останалите не търсят интензивно партньори и логично отпадат, давайки по малко поколения.

Убиването определено е удоволствие за много от хищниците, поради същата логика.

За храненето дори не ми се коментира............имаме бозайник, при който инстинкта за тъсене на храна е дори по-силен от майчиния инстинкт. Определено плюска с удоволствие.

"Бързата кучка слепи ги ражда"
Отвратително тъпо клише, оправдаващо страха на някои хора да вземат бързи и жизненоважни решения в кратки срокове.
"Българите са номадски народ по произход"
Това е тъпотия номер едно в света.
Българинът е ненормален на тема уседналост и свой дом. Колкото по здрав и дълговечен е домът му, толкова по- щастлив е той.
Мрази да сменя дома си, независимо, че пътува до местоработата си с часове.
Comment