Известие

Collapse
No announcement yet.

Времето е чалга и ние сме във времето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bekich Покажи съобщение
    Ти да не си комик случайно?
    Е, нали не очакваш да се засегна по някакъв начин.
    Не се захващай с работа, която няма да доведеш до положителен за теб изход.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• То да спориш с трол е като да сереш в черна дупка... Ще има да чакаш, ама няма да пльокне...

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Не е етично да поставяш в цитат нещо, което не съм написал аз.
        Противоречи на правилата.

Радвам се, че вече няма какво да кажеш, това е добра новина за мен.
        И друг път не започвай диалог без да си достатъчно подготвен за него.
        Току-що си призна, че не уважаваш правилата и ти, както и че етиката ти куца:
        http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=174

Сложил си мнение ,излязло НЕ изпод моите пръсти, но пак ще се измъкнеш, нали?

А относно психоанализата навярно си прав, сигурно съм слаб психоаналитик. Но в интерес на истината, въобще не съм си поставял за цел да те анализирам, просто написах какво виждам.
        Last edited by bager; d.m.y г., 16:34.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Е така е, колега! Правилата важат за всички, освен за г'сина.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
            Току-що си призна, че не уважаваш правилата и ти, както и че етиката ти куца:
            http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=174

Сложил си мнение ,излязло НЕ изпод моите пръсти, но пак ще се измъкнеш, нали?

А относно психоанализата навярно си прав, сигурно съм слаб психоаналитик. Но в интерес на истината въобще не съм си поставял за цел да те анализирам, просто написах какво виждам.
            Ти си като тъща.
            Има разлика между умишлено действие и такова, което е плод на техническа грешка от моя страна.

пп. Сега ще го поправя.

---------- Post added at 13:38 ---------- Previous post was at 13:35 ----------

Първоначално публикувано от Bekich Покажи съобщение
            Е така е, колега! Правилата важат за всички, освен за г'сина.
            А ти си форумец с 16 поста.
            Хахахахаха

Имаш късмет, че не се броят тези.
            Аз съм гонен по устав, ти не се притеснявай за мен.
            Имах предвид, че не е по правилата на спора, не е по правилата на етиката, а не на форума.
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:41.
            К.М.

Comment

• По-добре с 16, отколкото с 1800 плоски.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                То да спориш с трол е като да сереш в черна дупка... Ще има да чакаш, ама няма да пльокне...
                Красивата мацка, която отказва да си легне с мазник като теб винаги е курва, нали?
                ххахахахаха

Това е като клишето, че мъжът с обръснати крака и изскубани вежди е гей.
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:46.
                К.М.

Comment

... но пак ще се измъкнеш, нали?
                  ...
                  Ето как:
                  Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  ...
                  Има разлика между умишлено действие и такова, което е плод на техническа грешка от моя страна.

пп. Сега ще го поправя..

Не си го поправил, направо го омаза. Прочети си отговора под цитата ми, който просто пльосна там. Направо подменяш разговора. Просто трябваше да махнеш ник-а ми и да сложиш ник-а на човека, чиито думи беше използвал.
                  Типично за теб .

Comment

• Първоначално публикувано от Bekich Покажи съобщение
                    По-добре с 16, отколкото с 1800 плоски.
                    Мои са си.
                    А дали са плоски има кой да оценява.

---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Ето как:

Не си го поправил, направо го омаза. Прочети си отговора под цитата ми, който просто пльосна там. Направо подменяш разговора. Просто трябваше да махнеш ник-а ми и да сложиш ник-а на човека, чиито думи беше използвал.
                    Типично за теб .
                    Аз отговарях на теб. Ти си наглия!
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Красивата мацка, която отказва да си легне с мазник като теб винаги е курва, нали?
                      ххахахахаха

Това е като клишето, че мъжът с обръснати крака и изскубани вежди е гей.
                      Мне, метросексуален е, не е гей. Има някои с нормална лична хигиена сусе, не всички се въргалят по кочини като теб.

п.п. Сусе, ти да не си спал с мен та да знаеш дали съм мазник или не, бе?

Comment

• Прасе, много си зле, честно! Помня какво и на кого отговаряше.
                        Ето този цитат използва:

Първоначално публикувано от Bekich Покажи съобщение
                        @ Susscrofa

Talk to the hand !

@ rossenvn

Слушам рок и метъл (в почти всичките му разновидности) от 50-те до ден днешен и много добре знам разклоненията му. Не деля феновете на Нирвана и Дрийм Тиътър, не наблягам на бунтарското ... темите са достатъчно разнообразни за да не може рок музиката да се определя само и единствено като "бунтарска"

Впрочем, понеже гледам, че много обичате да лепите етикета "тесногръд" на всички, които не харесват чалгата, за протокола ще отбележа, че не - не съм тесногръд, не - не слушам само рок.

Слушам също така изпълнители като АББА, Бони М, Лиса Стенсфийлд, Бевърли Крейвън, Стинг, Лара Фабиан, Арета Франклин .... и т.н. да не изброявам нататък - схванахте идеята за стиловото разнообразие, надявам се!
                        Признай си като "сговниш" нещо. Няма чест в теб, няма.

Comment

Прасе, много си зле, честно! Помня какво и на кого отговаряше.
                          Ето този цитат използва:

След направения обстоен анализ:
                          Признавам, че в този случай съм допуснал грешка.
                          В стремежа си да отговоря на всички съм прочел коментар на росенвн и съм останал с усещането, че е на багера.

Извинявам се на багера, за грешката.
                          Оттеглям коментар 147, в частта му към Багера.

Имах нужда да прочета всичко.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 17:04.
                          К.М.

Comment

Мне, метросексуален е, не е гей. Има някои с нормална лична хигиена сусе, не всички се въргалят по кочини като теб.

п.п. Сусе, ти да не си спал с мен та да знаеш дали съм мазник или не, бе?
                            Ти си мустела.
                            Свинята е чисто животно.
                            Искаш да спиш с мъж ли?
                            Не съм изненадан.

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:30 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            Прасе, много си зле, честно! Помня какво и на кого отговаряше.
                            Ето този цитат използва:

Е, усети ли каква е разликата някой да сбърка и някой умишлено да измисли твой цитат.
                            Явно не си.
                            Ти за чест не ми говори.
                            Но определено си честолюбив.
                            К.М.

Comment

• Твоето мнение за мен няма абсолютно никакво значение, защото не ме познаваш. Пиши си каквото ти е на кеф, мажеш с лайна върху самия себе си...

Comment

Твоето мнение за мен няма абсолютно никакво значение, защото не ме познаваш. Пиши си каквото ти е на кеф, мажеш с лайна върху самия себе си...
                                Мммм, да, чудесна логика.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X