Известие

Collapse
No announcement yet.

Времето е чалга и ние сме във времето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    .....ти смяташ...ти Прасе ли си или ЕЛКА?????
    СМЯТАМ..........

смяташ, несв. и сметна, св.
    1. Какво. Изчислявам, пресмятам. Смятам си печалбата за днес. Сметнах си разходите.
    2. Мисля, допускам, вярвам. Смятам, че ще вали.
    3. Възнамерявам, мисля, каня се. Смятам да чета до късно.
    4. Вземам под внимание, зачитам. Смяташ ли и моето участие в домакинската работа?
    5. Кого. Мисля, имам мнение. Не го смятат за човек. – смятам се/сметна се. Мисля се, имам мнение за себе си. Смята се за голям авторитет в медицината.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Мисля, следователно съществувам е казал един математик философ, ама не е смятал и съществува
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Мисля, следователно съществувам е казал един математик философ, ама не е смятал и съществува
        Просто показах, че употребата на "смятам" от моя страна е била правилна.
        К.М.

Comment

Майтап, ок.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Просто показах, че употребата на "смятам" от моя страна е била правилна.
            ......не можеш да покажеш,че неправилното е правилно.....но ти си смятай Елке.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

.......чалгата е кофи мислене....още повече музика.......
              жалко им на човеците идолопоставящи я..........аз съм .....явно слаб в тая тема...щото не ми се грам занимава.......а и няма кой знае какво да кажа......но определено не ме кефи......всичко свързано с това "нещо"....
              ..съжалявам,че на Вики не мога в момента да и напиша нещо адекватно......наистина нямам какво.....просто съм далече.......мисля бях разбран,което не е задължително....
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                ......не можеш да покажеш,че неправилното е правилно.....но ти си смятай Елке.
                Аз не показвам на теб нищо.
                Показвам го на останалите.
                Това е съвсем легално тълкуване на думата "смятам".
                К.М.

Comment

Вържи попа, да е мирно селото!
                  Да кажеш, че чалгата не е виновна, а начина и на употребе е все едно да кажеш, че не алкохола в кръвта, а личните качества на човека, който го е пил.
                  По тая логика няма нишо лошо да се продава и хероин в училиата, както и да се организират публични домове там , та да могат подрастваите вместо да онанират, да им врътнат по една свирка на момчетата и по една....
                  Схващате нали...
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Вържи попа, да е мирно селото!
                    Да кажеш, че чалгата не е виновна, а начина и на употребе е все едно да кажеш, че не алкохола в кръвта, а личните качества на човека, който го е пил.
                    По тая логика няма нишо лошо да се продава и хероин в училиата, както и да се организират публични домове там , та да могат подрастваите вместо да онанират, да им врътнат по една свирка на момчетата и по една....
                    Схващате нали...
                    Оръжия, наркотици, алкохол са просто предмети и вещества.
                    Без човек със сбъркана психика те са нищо, едно голямо нищо.
                    Тъпо сравнение.
                    Чалгата не ни е виновна, че изпростяхме, напротив, изпростяването ни е причина да я има.
                    Тя е една разпускаща, повърхностно действаща, лека музика, отваряща глътка и деколтета.
                    К.М.

Comment

• половината свят пропищя от Осама Бин Ладен и го търсеха и кво ли не и нашите манагали направиха кючек Осама Бин Ладен да го величаят,е прост пример нищо повече,масово по провинцията и тука като почнат гюбеците 20 годишни напудрени се изнасят на групички посока мероприятието,само вижте какви побои колко наръгани има пред чалготеките,а пред джаз клубовете?рок клубовете?сравнете мероприятията само с проценти простащината агресия и криминални деяние -резултата е налице,такива са им феновете такава е и музиката нормално.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Оръжия, наркотици, алкохол са просто предмети и вещества.
                        Без човек със сбъркана психика те са нищо, едно голямо нищо.
                        Тъпо сравнение.
                        Чалгата не ни е виновна, че изпростяхме, напротив, изпростяването ни е причина да я има.
                        Тя е една разпускаща, повърхностно действаща, лека музика, отваряща глътка и деколтета.
                        Нищо подобно!
                        Когато няма наркотици, оръжие и алкохол, няма и възможност да се използуват. Не случайно само притежанието на определени неща е вече престъпление: оръжие, наркотици, отрови, радиоактивни вещества.....
                        Или предлагаш всички да запашем пищови и саби, с по две бомби на кръста, пакетчета дрога, по малко рецин или цианкалий и да влезем като учители в час по нотно пеене!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          половината свят пропищя от Осама Бин Ладен и го търсеха и кво ли не и нашите манагали направиха кючек Осама Бин Ладен да го величаят,е прост пример нищо повече,масово по провинцията и тука като почнат гюбеците 20 годишни напудрени се изнасят на групички посока мероприятието,само вижте какви побои колко наръгани има пред чалготеките,а пред джаз клубовете?рок клубовете?сравнете мероприятията само с проценти простащината агресия и криминални деяние -резултата е налице,такива са им феновете такава е и музиката нормално.
                          Е тук съм съгласен с теб за втори път
                          Last edited by fred; d.m.y г., 16:10.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Нищо подобно!
                            Когато няма наркотици, оръжие и алкохол, няма и възможност да се използуват. Не случайно само притежанието на определени неща е вече престъпление: оръжие, наркотици, отрови, радиоактивни вещества.....
                            Или предлагаш всички да запашем пищови и саби, с по две бомби на кръста, пакетчета дрога, по малко рецин или цианкалий и да влезем като учители в час по нотно пеене!
                            Няма как да ги няма.
                            Наркотиците са лекарство, оръжието е защита, а радиоктивните вещества са наука и енергия.
                            Те са без дух
                            Човекът и неговото съзнание са всичко.

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:57 ----------

В затвора има наркотици
                            Как ще ги ограничиш навън?

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                            половината свят пропищя от Осама Бин Ладен и го търсеха и кво ли не и нашите манагали направиха кючек Осама Бин Ладен да го величаят,е прост пример нищо повече,масово по провинцията и тука като почнат гюбеците 20 годишни напудрени се изнасят на групички посока мероприятието,само вижте какви побои колко наръгани има пред чалготеките,а пред джаз клубовете?рок клубовете?сравнете мероприятията само с проценти простащината агресия и криминални деяние -резултата е налице,такива са им феновете такава е и музиката нормално.
                            Глупости.
                            Цинично е да говориш в тази посока.
                            Най много деца загинаха при меле не пред чалготека.
                            Музиката не ходи при никой, а определен тип хора слушат тази музика.
                            Великият Синатра, кой го е слушал?
                            Това не означава, че той е създавал гангстери.
                            Извинявай, но на рок концерт съм гледал уриниране върху публиката
                            Хиподил са страхотни, нищо, че там е пълно със скинове и отрепки, слушащи песни с текст " на джуджанка отзад".
                            Ту пак е страхотен, но си е бандит отсякъде.
                            Най-готино се чувствам накъркан с готина мацка слушащ цвете мое в изпълнение на Сашо Роман. С Мадона не ми се получава.
                            Същата се чукаше на олтар в един клип, но предполагам това дечицата на античалгарите може да го гледат.
                            К.М.

Comment

• ---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:35.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                                Я помисли пак! Дали пьк това не е порочен крьг?
                                Аз си изпростях без да слушам чалга, но наблюдавайки как подрастващи (иначе инелигентни и вьзпитани младежи) се преврьшат в полускотове, само щото модата им го налага, си мисля че няма да е само в мен проблемьт.
                                Сьгласен сьм че простотията може да сьществува и без чалгата, а чалгата без простотия - не. Обаче когато простотията се превьрне в мода и започне да се "излива" от всички масмедии - нищо друго не може да оцелее. Напоследьк (понеже като всичко модно взе да се "губи" чалготията) печелещите от нея се активизираха.И тия "излияния"(от линка в началото на темата) не са изключение според мен.
                                Много си ми сложен, ведньж се застьпваш за християнски ценности, ведньж за чалга КУЛТУРАТА.
                                Понятие "Чалга култура" нЕма.
                                Не са от двете страни на барикадата с християнските ценности.
                                Това е просто лека, повърхностна, неангажираща музика.
                                Всяка вечер ли искаш да гледаш филми като "седем души", "21 грама" или "красив ум", аз понякога искам да гледам филми като "професия блондинка".
                                Това няма да промени моята ценностна система, защото тя е кована на друго място и с правилните инструменти.
                                Не твърдя, че е най-доброто, разбира се.
                                Аз имам нужда понякога от нещо елементарно за смилане, нещо неангажиращо, нещо повърхностно, нещо което не ме кара да зациклям разсъждавайки върху живота.
                                Чалгата не е причина за нищо, тя е следствие от нещо, чиито корени са много по-дълбоко и много по-сериозни от някаква си музика.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X