Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Времето е чалга и ние сме във времето
Collapse
X
-
За класическата ли?Започнах да слушам и такава, като прекарах в ученически години няколко сезона в операта, статист, там му викат миманс.Трябва да ти кажа, че като висиш по репетиции и представления няма как да не ти хареса.Най вече операта визирам, не толкова концертни изпълнения, но има и там хубави парчета.
В наши дни си падам много по произведенията на Андрю Уебър, имам си бая любими от него на дискове и ДВД.Last edited by fred; d.m.y г., 23:49.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЗа класическата ли?Започнах да слушам и такава, като прекарах в ученически години няколко сезона в операта.Трябва да ти кажа, че като висиш по репетиции и представления няма как да не ти хареса разбира се.Най вече операта визирам, не толкова концертни изпълнения, но има и там хубави парчета.
В наши дни си падам много по произведенията на Андрю Уебър, имам си бая любими от него на дискове и ДВД.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТочно така, но за съжаление успя да създаде някакви полуидиоти, мелези и други самораслеци, които все пак си го усещат, че нещо не е наред.
За класическата музика - не мога да я разбера, но ми харесва, защото ме успокоява и почти винаги когато я слушам ми се приспива.
На автомобилен жаргон, голфаджийския манталитет не се придобива ако караш голф, тия с манталитета вече сдобит си накупуваха голфове.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМелезите не ги създава чалгата, това се опитвам да обясня, липсата на ценности не се поражда от някаква си музика, колкото и пошла да е тя.
На автомобилен жаргон, голфаджийския манталитет не се придобива ако караш голф, тия с манталитета вече сдобит си накупуваха голфове."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Както бе казал Професор Вучков:
"Не мога да разбера, защо когато една чалга певица излезе пред пълен с публика стадион и пита...Тука ли стеее".sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Я ми кажете, това чалга ли е или е по-добро?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеЯ ми кажете, това чалга ли е или е по-добро?
Това на Доко по ми харесва
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеLast edited by fred; d.m.y г., 07:39.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеХаха,откъде го изкопа този забравен варненски примат ?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment