От всички тук единствено ти обиждаш. Мислиш, че се издигаш в очите на другите ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Времето е чалга и ние сме във времето
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеОт всички тук единствено ти обиждаш. Мислиш, че се издигаш в очите на другите ли?
Защо реши, че обиждам?
Откъде измисли това?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз не се стремя към издигане.
Защо реши, че обиждам?
Откъде измисли това?
че ич няма да ми дреме и една майна да ти тегля или да ти кажа, че си бастун.и си преднамерен и безумно страхлив, случайно някой да не те хване по гол задник да слушаш Азис, защото ще ти рухне измисления имидж на рокаджия.Кви заблудени сноби сте.Красивата мацка, която отказва да си легне с мазник като теб
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеИзобщо не обиждаш...
Та едно е да спориш и да подкрепяш някаква теза, друго е да ръсиш лични нападки по останалите. Но какво ли се чудя на човек, който настръхва от сръбска чалга...
Първото е "бъдеще пожелателно" време, казвам, че не ми дреме да му го кажа, някъде в бъдещето.
---------- Post added at 18:22 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
Преднамерен и страхлив.........тук не виждам никаква обида.
Заблудени сноби ..... сноб не е обида.
Това за мазника изобщо не се отнасяше до теб, но щом си се припознал......"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеХайде без такива свински номера... Цитираш ме, след това пишеш
, после казваш, че не се отнасяло за мен?
Това е толкова старо като извод.
Най-често готините жени го отнасят. Или са курви или са фригидни, когато откажат на някой мазен пигмей.
Не съм се обърнал към теб.
Може би това "като" малко обърква нещата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, усети ли каква е разликата някой да сбърка и някой умишлено да измисли твой цитат.
Явно не си.
Ти за чест не ми говори.
Но определено си честолюбив..
Просто се "бъзиках", но след това ти сам се омаза.
Не знам дали съм честолюбив, но ти си нечестен и това е истината. Лъжеш и извърташ постоянно. И самовлюбен, естествено. Ще си признаеш ли дали си посягаш, гледайки любимеца ти азис ?
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеПрасе, аз разликата я знаех преди да напиша поста си.
Просто се "бъзиках", но след това ти сам се омаза.
Не знам дали съм честолюбив, но ти си нечестен и това е истината. Лъжеш и извърташ постоянно. И самовлюбен, естествено. Ще си признаеш ли дали си посягаш, гледайки любимеца ти азис ?
Защо залитна в някакви перверзии, с които е пълна твоята глава.
Липсва ли ти нещо.
Ще ти дам рецепта.
Отиди в поп-фолк кръчма, диско или клуб, напий се хубаво, набарай някоя лека поп-фолк мацка и се освободи от напрежението.
Бастунът в задника ти не позовлява да разсъждаваш нормално.
Не съм се омазал, просто пиша и отговарям не само в този форум, нормално е да допусна грешка, случва се."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЯ пиши къде другаде сереш, за да погледаме малко сеир.
Имам си и БлоГ.
Но не считам за нужно да информирам, който и да било за това."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИзвратен си.
Защо залитна в някакви перверзии, с които е пълна твоята глава.
Липсва ли ти нещо.
Ще ти дам рецепта.
Отиди в поп-фолк кръчма, диско или клуб, напий се хубаво, набарай някоя лека поп-фолк мацка и се освободи от напрежението.
Бастунът в задника ти не позовлява да разсъждаваш нормално.
Не съм се омазал, просто пиша и отговарям не само в този форум, нормално е да допусна грешка, случва се..
Съветите ти не струват.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеПак съвети ли даваш? Ти не се ли научи, че не всички сме като теб. И щом ти ходиш с бастун в задника, не е задължително и останалите да го правят.
Съветите ти не струват.
Няма как да си като мен."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ, просто ти предлагам лек за перманентния душевен запек, от който страдаш.
Няма как да си като мен.. Ако знаех всичко на тоя свят както ти, ако хората ми бяха прозрачни и елементарни, както на теб, ако бях винаги прав... щях да съм се побъркал от скука...
...или щях да съм самия Бог!
Опс...аз на Теб ли благодарих преди малко?ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеЕх...благодаря на Бог, че не съм като теб. Ако знаех всичко на тоя свят както ти, ако хората ми бяха прозрачни и елементарни, както на теб, ако бях винаги прав... щях да съм се побъркал от скука...
...или щях да съм самия Бог!
Опс...аз на Теб ли благодарих преди малко?
Никога не съм твърдял, че знам всичко.
Но ти пък в едни теми, които сам създаваше и после само ти си пишеше в тях, твърдеше, че само ти носиш с гордост националното си самосъзнание, а всички, които не пишеха в твоите национал-патриотарско-бунтовнически теми са нихилисти.
Добре, че спря да пускаш такива теми."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment