Известие

Collapse
No announcement yet.

Обжалване на акт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Обжалване на акт

Предстои ми обжалване на акт пред съда , и тези дни трябва да напиша жалба в кат . И да попитам дали някой ,който се е занимавал може да обясни как стоят нещата + от кой се покриват разходите по делото или е безплатно ? Ще се представлявам сам в съда , и ще си представя аргументите ! Актът ми е за снимка , но искат и да ми взимат книжката при ограничение 90 ,защото го водят населено място , а има много провокации , като например 2 табели за начало на града , надпис винетка на асфалта , и че пътят е част от магистрала .. Говорим за камерата на ромпетрола в Бургас И си спестете постовете , които не са по темата ! Благодаря !
    Last edited by burgazliqta; d.m.y г., 10:36.

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
    П Пишете само по поста и си спестете смешните изказвания ! Благодаря !
    Моля !?
    С този ултимативен тон ,не знам какво очакваш.
    И нужно ли е да пускаш нова тема за всяка своя "болежка"?
    Въпросът е риторичен .
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Моля !?
      С този ултимативен тон ,не знам какво очакваш.
      И нужно ли е да пускаш нова тема за всяка своя "болежка"?
      Въпросът е риторичен .
      Ми в миналата тема си писаха къде ходят децата им на градина и някакви работи , съвсем не по темата За това смешни изказвания Очаквам ,че има много смешни многознайковци , но и че има компетентни хора ,които наистина ще напишат 2 3 реда и няма да е извън темата Пък колко теми ще си пускам ... има си модератори , ако нещо има да ТРИЯТ !!!! И това го написах точно за такива като теб , които нямат какво да правят и пишат само да се заяждат с хората в ИНТЕРНЕТ ! Пък на живо си е друго да се заяждаш нали се сеш
      Last edited by burgazliqta; d.m.y г., 10:35.

Comment

О,поласкана съм от вниманието
        Някой знае ли добра фризьорка в Бургас(да използвам темата) ?
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

То пък ти си била ЖЕна , не видях хах.... Вече всичко ми стана ясно

Comment

Опитах се да ти кажа,че ако използваш думи като "моля " и "благодаря",шансът да ти отговорят сериозно е доста по-голям
            п.п.
            Успех в борбата

Comment

Фризьорка не знам, но знам къде има хубаво кафе Откога се каня да им отида на гости.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Предстои ми обжалване на акт пред съда , и тези дни трябва да напиша жалба в кат . И да попитам дали някой ,който се е занимавал може да обясни как стоят нещата + от кой се покриват разходите по делото или е безплатно ? Ще се представлявам сам в съда , и ще си представя аргументите ! Актът ми е за снимка , но искат и да ми взимат книжката при ограничение 90 ,защото го водят населено място , а има много провокации , като например 2 табели за начало на града , надпис винетка на асфалта , и че пътят е част от магистрала .. Говорим за камерата на ромпетрола в Бургас И си спестете постовете , които не са по темата ! Благодаря !

Колега, не се плащат разноски по делото.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Фризьорка ти уреждам с предимство, а знам и една специална маникюристка...

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                  Фризьорка не знам, но знам къде има хубаво кафе Откога се каня да им отида на гости.
                  Лелеее тва е по моята специалност, а и кака Вики от кога се кани, хайде, че да не ви преварим.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

Лелеее тва е по моята специалност, а и кака Вики от кога се кани, хайде, че да не ви преварим.
                    Кака Вики трябва да я посрещнете със специален ескорт от алфи още от Поморие, заслужава
                    Не е за всеки да съди катаджии. За много хора е добре да разберат за какво е правилника.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

И за мен запази един час
                      Last edited by Mirela; d.m.y г., 14:10.
                      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

За писането на жалбата има срок , мисля че беше 3 дни от получаването .

Comment

И също така при съставянето на актa , полицаите се позволиха да влязат в къщи , което мисля ,пак че е незаконно ....

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:21 ----------

Първоначално публикувано от KaloianIvanov Покажи съобщение
                          За писането на жалбата има срок , мисля че беше 3 дни от получаването .
                          7 Дневен срок !

Comment

И също така при съставянето на актa , полицаите се позволиха да влязат в къщи , което мисля ,пак че е незаконно ....

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:21 ----------

7 Дневен срок !
                            Имаш ли свидетели на влизането?
                            3 дни е обжалването на акта пред шефа на КАТ,и 7 дни на излязло вече постановление на акт,пред Районен съд.
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Има табела за край на града ОК !
                              А табела за начало на МАГИСТРАЛА има ли ?
                              Разликата е едни 50 Км/ч
                              А по спомени снимката ти беше и с доста над скоростта дори и за магистрала .

Такси по делото Не плащаш ако съдът отсъди в твоя полза (което малко ме съмнява) но за сметка на това ще ги плати държавата в лицето на КАТ - респективно данъкоплатците т.е. аз , ти и останалите знайни и незнайни спамери
                              Но пък ако не спечелиш делото (което е по-вероятно в случая) ще си платиш акта + разноските по делото които няма да са малко ама дерзай де
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                              X