Известие

Collapse
No announcement yet.

Обжалване на акт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    То е ясно че кешовицата играе главната роля.Има адвокати които те свалят от бесилото.Но трябва да претеглиш нещата преди да тръгнеш за главната роля
    Чуй сега моята прогноза: на първа, и на последна инстанция губи, защото като чуе таксата кеш, ще си плати акта, освен ако не е хванат с 1.67 промила, и не минава по бързата...
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:49.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Не можеш да видиш табелата защото не си излизал от града, табелите обозначават начало и край на едно населено място, а този край е след разклона за Ветрен по магистралата и след Ветрен по стария път. Нямаш шанс, незнанието на закона не те уневинява.
      Не виждаш ли ,че има две табели ... Едната е в началото на града , а другата след разклона за Ветрен ? Как ще има две табели за начало на града , нещо не ми звучи логично ? А на теб ?

Comment

Аз пък все си мислих, че като си от Бургас няма как да не знаеш за точно тази камера и че там има ограничение 90. Ако беше от друг град можеше и да те оправдая по някъв начин , че не си внимавал заблудил си се и т.н., но при тази ситуация постъпката ти е леко .......
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от burgazliqta Покажи съобщение
          Не виждаш ли ,че има две табели ... Едната е в началото на града , а другата след разклона за Ветрен ? Как ще има две табели за начало на града , нещо не ми звучи логично ? А на теб ?
          Добре де верно ли не разбираш?? Табела за край на града имаш ли по пътя до джъмбото???

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Добре де верно ли не разбираш?? Табела за край на града имаш ли по пътя до джъмбото???
            Ми трябва да видя ...
            Сега видях НП ,че е сгрешен адресът ми ... Това може ли да се води като аргумент за обжалване също ? Вместо к-с или жк Меден Рудник , то пише улица Меден Рудник хах
            Attached Files
            Last edited by burgazliqta; d.m.y г., 12:58.

Comment

Ми трябва да видя ...
              Сега видях НП ,че е сгрешен адресът ми ... Това може ли да се води като аргумент за обжалване също ? Вместо к-с или жк Меден Рудник , то пише улица Меден Рудник хах
              Веселяк си ти, градски...
              И на мен ми е смешно...

Comment

Aз пък си мисля че понякога човек когато е виновен трябва да си замълчи и да си понесе наказанието. Ама може да съм в грешка нещо де
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Веселяк си ти, градски...
                  И на мен ми е смешно...
                  Да е веселяк съм маняко Меден Рудник улицата стана малко като Ханко Брат

Comment

Working...
                  X