If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То е ясно че кешовицата играе главната роля.Има адвокати които те свалят от бесилото.Но трябва да претеглиш нещата преди да тръгнеш за главната роля
Чуй сега моята прогноза: на първа, и на последна инстанция губи, защото като чуе таксата кеш, ще си плати акта, освен ако не е хванат с 1.67 промила, и не минава по бързата...
Не можеш да видиш табелата защото не си излизал от града, табелите обозначават начало и край на едно населено място, а този край е след разклона за Ветрен по магистралата и след Ветрен по стария път. Нямаш шанс, незнанието на закона не те уневинява.
Не виждаш ли ,че има две табели ... Едната е в началото на града , а другата след разклона за Ветрен ? Как ще има две табели за начало на града , нещо не ми звучи логично ? А на теб ?
Аз пък все си мислих, че като си от Бургас няма как да не знаеш за точно тази камера и че там има ограничение 90. Ако беше от друг град можеше и да те оправдая по някъв начин , че не си внимавал заблудил си се и т.н., но при тази ситуация постъпката ти е леко .......
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Не виждаш ли ,че има две табели ... Едната е в началото на града , а другата след разклона за Ветрен ? Как ще има две табели за начало на града , нещо не ми звучи логично ? А на теб ?
Добре де верно ли не разбираш?? Табела за край на града имаш ли по пътя до джъмбото???
Добре де верно ли не разбираш?? Табела за край на града имаш ли по пътя до джъмбото???
Ми трябва да видя ...
Сега видях НП ,че е сгрешен адресът ми ... Това може ли да се води като аргумент за обжалване също ? Вместо к-с или жк Меден Рудник , то пише улица Меден Рудник хах
Ми трябва да видя ...
Сега видях НП ,че е сгрешен адресът ми ... Това може ли да се води като аргумент за обжалване също ? Вместо к-с или жк Меден Рудник , то пише улица Меден Рудник хах
Comment