Известие

Collapse
No announcement yet.

Да те "чукне" кола без шофьор:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

СтрАААААААшна драма!!!
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      тея те въпросната Алфа ама през 97г.Само Суската да не се сърди че му превърнахме темата в пубертетския лексикон

[ATTACH]111246[/ATTACH]
      не е тая на охраната на Джуджето дето седеше на Баучер и пред Пабло оная беше с петолъчки,тая беше на джудистите.

Comment

И на мен ми се е случвало на времето с баба лада. Беше се прецакал нещо контактния ключ и се оказа че от време на време си дава сам на стартер. Чак като на два пъти я намерих не там където съм я оставил ми присветна че има някакъв проблем и падна едно ровене докато го открия....
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          СтрАААААААшна драма!!!
          Къде усети драма.

Споделям нещо.
          Нито съм рИвал, нито съм се жалвал.
          На пръв поглед случката е безобидна.
          Издразни ме, че е левашка и глупава.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Е, шит хепънс!
            sigpic

Comment

Мислих, че такива "чуквания" без шофьор много рядко се случват, НО уви не било така

Кадито го паркирах преди три дни там, а преди седмица бях го взела от оправяне на драскотини от зимата. И днес тази "кола" Санг-Йонг се нацели в мен . Ситуацията е същата като на прасчо без шофьор оставил колата на свободна без да дръпне ръчната
              Attached Files
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Санг-йонг-а после за вторични суровини ли го предадохте ?
                Няма такова изчадие ,само като го гледам ми става страшно,а да го карам и дума не може да става...
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Нямам си и на идея, да го мисли собственика му. На Кадито само му е леко счупено огледалото и малко натиснато на калника , Но вече е в сервиза и ще го оправят.

Разбирах в сервиза отидох с адската усмивка , защото имаха мн работа, но задействаха нещата за по- бързо отстраняване на повредите
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                  X