СтрАААААААшна драма!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да те "чукне" кола без шофьор:)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениетея те въпросната Алфа ама през 97г.Само Суската да не се сърди че му превърнахме темата в пубертетския лексикон
[ATTACH]111246[/ATTACH]
Comment
-
И на мен ми се е случвало на времето с баба лада. Беше се прецакал нещо контактния ключ и се оказа че от време на време си дава сам на стартер. Чак като на два пъти я намерих не там където съм я оставил ми присветна че има някакъв проблем и падна едно ровене докато го открия....Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСтрАААААААшна драма!!!
Споделям нещо.
Нито съм рИвал, нито съм се жалвал.
На пръв поглед случката е безобидна.
Издразни ме, че е левашка и глупава."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Мислих, че такива "чуквания" без шофьор много рядко се случват, НО уви не било така
Кадито го паркирах преди три дни там, а преди седмица бях го взела от оправяне на драскотини от зимата. И днес тази "кола" Санг-Йонг се нацели в мен . Ситуацията е същата като на прасчо без шофьор оставил колата на свободна без да дръпне ръчната.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Санг-йонг-а после за вторични суровини ли го предадохте ?
Няма такова изчадие ,само като го гледам ми става страшно,а да го карам и дума не може да става...“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Нямам си и на идея, да го мисли собственика му. На Кадито само му е леко счупено огледалото и малко натиснато на калника , Но вече е в сервиза и ще го оправят.
Разбирах в сервиза отидох с адската усмивка , защото имаха мн работа, но задействаха нещата за по- бързо отстраняване на повредите.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
Comment