Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз реших, че говорим за всички модели след Пасат-4
    Но да, сякаш цифрите са изравнени....
    sigpic

Comment

Въйййй...всяка година предница...това и при 156 го няма бре!
      www.facebook.com/workshox

Comment

Last edited by fred; d.m.y г., 16:11.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
          Въйййй...всяка година предница...това и при 156 го няма бре!
          Ще съжаляваш ти за двувратата 156-ца, ама е късно вече
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Само си говорите.....пуснаха ви една муха, и Вие тръгнахте да я гоните.....
            Историятя казва друго...ауди се е пръкнало 50 години след Алфа......много селскостопанска тема....гледате багажници и т.н.......нали се сещате, че никой не купува колата на другият, за да му дава акъл
            Е някой, ако ми подари Ауди....ще го покарам и ще го сменя за Алфа)).....плямпайте си....ние българите сме царе на това......
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е за някой е важно да си съберат цялата покъщина заедно с кучето и лодката в багажника, за други (като мен) е достатъчно да метнат един сак. Въпрос на гледна точка. Първата кола която съм карал беше именно Ауди, но от тогава мразя идеологията на тази марка, и трудно бих си променил мнението. Ако купят Алфа, ще затрият всичко, което ми харесва в тези коли и надали ще си купя друга.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                .... Ако купят Алфа, ще затрият всичко, което ми харесва в тези коли и надали ще си купя друга.
                Така е, колкото един германец има има общо с италианският манталитет, толкова ще прозвежда алфа или нещо от сорта.Най много до опел астра да го докара
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                  Е за някой е важно да си съберат цялата покъщина заедно с кучето и лодката в багажника, за други (като мен) е достатъчно да метнат един сак. Въпрос на гледна точка. Първата кола която съм карал беше именно Ауди, но от тогава мразя идеологията на тази марка, и трудно бих си променил мнението. Ако купят Алфа, ще затрият всичко, което ми харесва в тези коли и надали ще си купя друга.
                  Не знам на колко години си и какви коли си карал, но не всяко комби е закупено с цел да се возят кучета. Колкото по-млад е човек, толкова по-малко куфари носи със себе си и физически и ментално. Когато съм пътувал с мотора съм си слагал едни чорапи, тениска и боксерки, пък ако имам нужда от нещо си го купувам на място. Когато имах кабрио покрива ми влизаше в багажника и почти не оставаше място, но това тогава не ме притесняваше.

Комбито съм си го купил, за да събера всичко необходимо за детето ми. Неща като количка, кош, един сак с дрехи и принадлежности само за нея и т.н. Именно когато на някой му трябва място поглежда към комбитата, а когато купуваш комби очевидно ти трябва пространство, а когато видиш багажника на 159 SW и разбираш, че вътре има място точно колкото в багажника на една AR GT. И нека го приемем така: AR не може да ме спечели като клиент на по-новите си модели, защото няма кола, която да отговори на изискванията ми за пространство между задните и предните седалки и обем на багажника.
                  Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 13:22.

Comment

Не знам на колко години си и какви коли си карал, но не всяко комби е закупено с цел да се возят кучета. Колкото по-млад е човек, толкова по-малко куфари носи със себе си и физически и ментално. Когато съм пътувал с мотора съм си слагал едни чорапи, тениска и боксерки, пък ако имам нужда от нещо си го купувам на място. Когато имах кабрио покрива ми влизаше в багажника и почти не оставаше място, но това тогава не ме притесняваше.

Комбито съм си го купил, за да събера всичко необходимо за детето ми. Неща като количка, кош, един сак с дрехи и принадлежности само за нея и т.н. Именно когато на някой му трябва място поглежда към комбитата, а когато купуваш комби очевидно ти трябва пространство, а когато видиш багажника на 159 SW и разбираш, че вътре има място точно колкото в багажника на една AR GT. И нека го приемем така: AR не може да ме спечели като клиент на по-новите си модели, защото няма кола, която да отговори на изискванията ми за пространство между задните и предните седалки и обем на багажника.
                    Братле объркал си марката, едно бусче или миниванче ще ти свърши чудесна работа. От личен опит бих ти препоръчал Лагуна 2 Комби, голям багажник и място за три отзаде, добър дизелов 2.2 двигател и здраво окачване като на моята 155 е като френска кола има проблеми тук там, но вози комфортно.
                    No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                    Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                    e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Доколкото разбирам караш А4 комби, чисто информативно ми е интересно да споделиш с колко е по-голям багажника и спрямо 159 комби, щото пространството между задният и предният ред седалки при аудито е абсолютно същото като при алфата.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Лагуна не мерси!

Ma що си мислите, че не съм се качвал у Алфа и съм виждал такива само на картинка?

Comment

Лагуна не мерси!

Ma що си мислите, че не съм се качвал у Алфа и съм виждал такива само на картинка?
                          И ние не сме ги гледали аудитата само на картинки от дъвки "Турбо", бе приятелю Та, колко е по-голям багажника на А4 Авант от този на 159 SW?
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

...
                            Съгласен съм, всеки си има различни нужди. Но все пак не мисля, че на 159-ката багажника е баш като на ГТ . Може би е малко по-скосен към края от повечето комбита в този клас, но красотата изисква жертви.

Comment

По-тесен е!

Comment

Няма голям багажник, винаги ще остане една чанта отвън.Само в женското сърце има място за всички.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X