Известие

Collapse
No announcement yet.

AlfaRomeo на път да стане Audi

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някакви новини има из интернет

Fiat разполагат с модерна фабрика в Pomigliano, Италия, която дори миналата година е спечелила някаква награда от някакво немско списание Automobil Produktion. Та там преди е била главната фабрика за Алфа модели, ама в момента се правят Панди. Говорител на Fiat е съобщил, че експерти на VW и Audi са посетили въпросната фабрика и по-точно хора, които работят върху VW Up и Audi Q7. Според говорителят става дума за някакъв обмен на опит и няма нищо общо със слуховете за продажба на Алфа Ромео.

А според италианска агенция в същия ден е имало и посещение на делегация от фабриката на Фиат в Крагујевац, Сърбия, където се прави 500L.

Спекулациите се въртят около въпроса какво са правили тези делегации там и дали Фиат обмислят вариант да преместят производството на Панда в Сърбия ако Алди купи фабриката.

Източник: http://www.carscoops.com/2013/04/vw-...iat-plant.html

Аз лично се съмнявам Сержио да продаде Алфа на немците, но нищо не се знае

И малко офтопик:
    156 SW '02

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
      Ти сериозно ли си вярваш?
      Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
      Защо да не вярва? То това е Алфа
      виж аз им правя но не с бензин умрел
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение

Първо ще си продам телефона и ще си взема 156.
        После ще си продам 2-та лаптопа и ще си взема 147.
        Няма нужда, ето нещо по твой вкус -
        http://votangroup.mobile.bg/
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Тая тема е станала интересна ... аз понеже се смятам за фен и с желание да карам италиански коли (без да отричам качествата на немските) не мога да разбера идеята на спора. А и също така защо всички ползвате за довод, че видиш ли няма 166 по улиците за разлика от А4-ки, смисал наистина ли ги карате САМО, защото са рядкост - понеже това не е плюс за мен ! Идеята ми е, че не разбирам защо трябва да се убеждавате един-другиго, все едно утре ShoxXx ще си продаде аудито да си купи 159. Признавайте постиженията на всички марки и се возете на това, което ви харесва.
          ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• По темата..
            Ако алфа стане собственост на немци като Ламборгини , до някъде се губи смисъла да караш Алфа..

Comment

• То за т'ва се загуби и на Lamborghini смисъла, та гледам много много не ги купуват...а едно време бяха на всяко кръстовище по 2...

Иначе не е изключено да купя 159-ка...няма невъзможни неща дет' се вика.
              www.facebook.com/workshox

Comment

• И кво стана с Ламборджини в крайна сметка? Опряха до това някакъв импотентен костюмар да им представя новия модел, при това на немски... Или да взаимстват части от Ауди. Затриха им цялата идентичност.

Comment

• Е, да, за сметка на това пък произвеждат суперкари за стотици хиляди евро.... горките
                  ЛамборГини
                  sigpic

Comment

• И Ферари произвеждат суперкари за хиляди, въпреки, че са собственост на Фиат. С какво са по-добри Ламборджини?

Ламборгини ми звучи тъпо, както и Ланча...

Comment

• .....па дайте ми едно Ламбо....не ми пречи,че е вагина и е с изгубена индентичност.

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Е, да, за сметка на това пък произвеждат суперкари за стотици хиляди евро.... горките
                      ЛамборГини
                      Ти имаш цици на очите и не виждаш реалноста.
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Алфа Ромео и ЦСКА...тая година няма да са шампиони, ама доодина ще видим)))....и ония с крушите дето ги е засадил в Разград....(визирам някой от темата....да ходи да види, че са попадали под дървото......А бе нали ви казах, че тия са се родили 50- години след нас......нищо интересно...пунтапластика и конфекция в последните години а Ауди......влизаш в един МОЛ...и си ти.....купуваш колата с герляндите и карай........много реклама, много нещо...за нищо.......някой, ако смята, че с думи ще ми определи, какво да карам....да си вземе колата с обрачите и да набива в каца без дъно......много малко хора ще ме разберът....но здраве да е...))
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Бе RS6 няма нужда от реклама.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Верно е трудно да те разбере човек...с тия...правопис...и!многоточията?по-принцип...има.и,запетайки?и@други"форми.на:изразяв ане...!?,
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Working...
                            X