If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тези, които ти бях пратил пак взимат около 25лв естествено ако няма някакъв механичен проблем. Те си имат процедура почистване на старата смазка промиване и гресиране и накрая си имат апарат за калибриране на самия механизъм. Моя заводски избързваше с 1 минута на седмица след процедурата вече си работеше много точно в месеца веднъж се налагаше да го сверявам, докато не ми го откраднаха за съжаление. Просто на 10 години се налага да се направи такова почистване.
Прав си за автоматиците, аз в последно време нося само това култово Сейко"чудовище"
Много е готин, моя си е Сейко 5, подарък от баща ми за 30 годишнината и си върви още, живот и здраве, ще си взема нещо, като твоя, ама догодина някъде,
А по повод другите коментири-за почистване и прочее-сега, колеги, маслото не знам дали клеясва, то просто изчезва, а малки ъгълчета и клеясва може би.Но няма механизъм, който да върви 20 или 50 години без поддръжка.Затова народа кара на евтиндожси, хвърля ги, като се скапят и приключва.Но има хора, които държат на часовника, заради спомен, като мен, или по друга причина.Това е като при колите-едни ги поддържат, други не.
Comment