Известие

Collapse
No announcement yet.

Последствия при неспиране на катаджия?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Последствия при неспиране на катаджия?

Колеги,какво се случва ако не спра при подаден сигнал от катаджия?
    Не,че се оправдавам,но днес си карам по един междуселски път и гледам две куки подпират храстите.Отминавайки единия буквално изскочи и почна да размахва палката.Аз от своя страна здраво се бях отплеснал със странични мисли и без да мога да си обясня защо не спрях и си продължих по пътя Видимо не бях направил някакво нарушение,карах с 93-4 км,при позволени 90,с включени фарове,колан и т.н. Зад мен караше един джип,който явно помисли,че сигнала е за него и отби (то може и така да е било в крайна сметка).
    Въпросът ми е какво горе-долу са евентуалните последствия ако са искали аз да спра?
    Last edited by axl894; d.m.y г., 21:54.

Ако до ден-два не те потърсят на адрес (ако колата е на твое име), то последствия няма да има Но почти 99% съм сигурен, че въобще няма да си правят труда да те търсят..
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

ако ще и с 160 да си минал спираш те радари нямат вече само ще се чудят за какво да се заядат обаче
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Що бе къде са им радарите?
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

99% няма да имаш никакви последствия, но не го прави повече.... Съвет
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Мен днес ми направиха някакъв знак, нещо от сорта на "Виждам те"... Само фарове нямах.

Comment

И аз предполагам,че няма да се занимават,ама знаеш ли ги,ако решат да се заядат,могат да ти създадат главоболия пък сега не ми се занимава с глупости.Ама може утре да се обадя на 166 и да съобща,че не съм успял да спра,май минаваше

Comment

веднъж ме спряха на магистралата в един през нощта и докато ме проверяваха си говорихме и им казах, че е рисковано да се спира по това време, те ми казаха, че е мое право да не спирам, не знам как да го тълкувам.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Веднъж се прибирам от някъде, пуснал съм си музиката и си карам най-спокойно.Чак като стигнах паркинга и реших да паркирам на заден, видях че отзаде ми има полицейска кола с включени буркани.Иде ченгето и ме пита - ще се гоним ли.Хазах му че нито съм го видял нито съм чул сирена, пък и никой не бяга с 40-50 км/ч.Провери ми документите и си отидоха.Нищо няма да ти направят, как ще докаже че си минал от там, че той ти е махнал и т.н.Тука край нас често правят хайки и понякога има някой който не спира/обикновено са мангали с БМВ и Голфове от контингента/ и повярвай ми ако искат да те спрат ще го направят.На ония им било все тая кого ще спрат, просто да им мине смяната.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Какви последствия, след като не може да докажат нищо?Ако е нещо сериозно, като наказание, може да се оспори в съда, а там ТЕ трябва да докажат, така че споко
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Не знам дали знаете, че ако не спрете на сигнал подаден от служител на горско стопанство (лесничей), рискувате доста по-голямо наказание отколкото, ако не спрете на служител от КАТ.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Е...ах го у горския, най-много да спра да му тегля една майна, инак мое да си маха колкото иска.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Не знам дали знаете, че ако не спрете на сигнал подаден от служител на горско стопанство (лесничей), рискувате доста по-голямо наказание отколкото, ако не спрете на служител от КАТ.
                          Те с какво махат, защото аз не спирам на стопаджиите, плашат се от кучето отзад.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз не съм спирал няколко пъти. Не е имало никакви последствия. Ако не виждаш наоколо патрулката им ... задължително НЕ спираш.
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Те с какво махат, защото аз не спирам на стопаджиите, плашат се от кучето отзад.
                              Със стоп палка. Имат си униформи, отличителни знаци и пр. Неспирането на такъв горски стражар се води като осуетяване на проверка за бракониерство. Глобите за такова нещо са сериозни.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X