Известие

Collapse
No announcement yet.

Митът "2.0 туин спарк"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
    Е вече всичко е точно щом и газта влезе в играта.
    Хаха Темата е тотално сбъркана.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Eee ти пък всичко е 6+ даже,всеки си изсипва вижданията,невижданията,мераците ,мечтите и тъпотията, кво повече искате незнам
      EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
      EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
      NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
        Е вече всичко е точно щом и газта влезе в играта.
        Ами точно е.
        Щом темата е за TS мотора, мисля, че е по-уместно да се разглежда и газифицирания му вариант, отколкото да се подхваща вечния спор бензин - дизел.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мечти, мечти, с мечти и дизел докъде се стига...
          http://youtu.be/H7qYV80Q9Gs

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ами точно е.
            Щом темата е за TS мотора, мисля, че е по-уместно да се разглежда и газифицирания му вариант, отколкото да се подхваща вечния спор бензин - дизел.
            Мне съм съгласен - Алфа-фенщината приключва с монтирането на газ, неработещата сонда, откачения дебитомер, отрязания пин 15 и свещи ISKRA от по 5 лева.

Май съм объркал форума. Лека нощ

Comment

• Ало ква фенщина при 3 лв бензин,това е мазохизъм.
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Фенщина - ала-бала...

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                  Фенщина - ала-бала...
                  Шшшштт тихо , само добро или нищо
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• значи нещастниците карат алфа тс на газ , а гъзарите жтд ама с нафта от оная другата която е на оферта.
                    няма какво да се лъжем. купуваш си дизел защото горивото ти излиза(ше) по-евтино. затова и в европа има много дизели, а в щатите малко.
                    ще ми е интересно какво ще приказвате и когато газовите уредби за дизели станат масови.
                    точка

Comment

• Имам познат който си купи Мерцедес, някакъв спортен последен модел и му сложи газ. Разправяше, че мисли за екология ( това е много добро оправдание). Само че малко го беше срам да налива газ на такава кола и ходеше по тъмно, а мястото от където се налива газта в колата беше перфектно маскирано някъде под колата.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• купи си дизелова брера пък после ходи да обясняваш че не си го направил от икономия и не те е срам да я караш
                        точка

Comment

• Лорде, изкован си от комлекси, стига си ставал смешен. Като те е срам да караш на газ, не опитвай да ни натъртваш какъв си баровец с тая дизелова талига за 2000лв. а ние колко сме бедни "фенове", мухахаха...
                          Това важи и за всички каращи на бензин които са на заплата или с ограничени доходи, освен тези които си ползват колите само събота и неделя до село. Има хора с доходи които 99 процента от пишещите тук никога няма да достигнат, с автомобили струващи колкото всички 166-ци в този форум, които изобщо не страдад от скруполи да карат на газ, а тук "баровеца" на 800лв заплата ще ми разправя, че не го "събаряло" да кара на бензин или дизел. Вчера един собственик на дизелово БМВ ми се оплакваше, че не издържал вече на разхода от 12-13/100 градско, и лошото е, че в такъв момент няма алтернатива, и тук не става въпрос за немотия, а е принцип.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 09:01.

Comment

• Да караш ТС на бензин е отвъд всякаква логика. Да караш кола за 5000лв (максимум) и да даваш по 2000 отгоре за гориво всяка година щото си баровец. Става ако ходиш на кафе до отсрещния блок и не въртиш километри. Все пак всеки си е башка луд и си е лично негова работа
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Лорде, изкован си от комлекси, стига си ставал смешен. Като те е срам да караш на газ, не опитвай да ни натъртваш какъв си баровец с тая дизелова талига за 2000лв. а ние колко сме бедни "фенове", мухахаха...
                              Това важи и за всички каращи на бензин които са на заплата или с ограничени доходи, освен тези които си ползват колите само събота и неделя до село. Има хора с доходи които 99 процента от пишещите тук никога няма да достигнат, с автомобили струващи колкото всички 166-ци в този форум, които изобщо не страдад от скруполи да карат на газ, а тук "баровеца" на 800лв заплата ще ми разправя, че не го "събаряло" да кара на бензин или дизел. Вчера един собственик на дизелово БМВ ми се оплакваше, че не издържал вече на разхода от 12-13/100 градско, и лошото е, че в такъв момент няма алтернатива, и тук не става въпрос за немотия, а е принцип.
                              Комплекси имаш ти, аз нямам защото имам всичко от, което имам нужда и жените си падат по мен
                              След като карате скопени коли на нискокалорично гориво, не трябва да си мислите, че карате нещо много специално и да ми говорите за печки, олио и кюмюр, точно това издава комплекси!
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Газовата ми уредба е кадърно монтирана и настроена.
                                Не съм махал откачал дебитомер и пин 15.
                                Нямам проблеми със сондата и на диагностика няма никакви грешки.
                                И по-важното - двигателят работи перфектно и по нищо не можеш да усетиш, че тази кола се движи на газ, освен по разхода на пари.
                                Има хора в този форум, които са ми карали колата на газ и знаят за какво иде реч.
                                Както каза Code, ако карам кола за 100 К лева, сигурно ще ми е все тая с какво гориво я карам.
                                Но при положение, че за едни 100 К пробег разликата между разхода на гориво бензин - газ е равностойна на близо 2 пъти стойността на колата............

Накратко:

Карането на газ не влиза в конфликт с заводско-заложените параметри на колата, резултатът от това има смислен финансов израз, в значително по-малка степен замърсявам околната среда (не разбирам защо трябва да се срамувам да изтъкам това последното).

Отказът от това да се кара на газ го отдавам на следните причини:

1 - Човек не разполага с обективна информация по въпроса.
                                2 - Човек страда от познатата инерция на мисленето и консерватизъм.
                                3 - Човек робува на комплексите си.
                                4 - Човек разполага с голям финансов ресурс и не се интересува от това как ще го изразходва.
                                5 - Човек се страхува от непознатото
                                6 - Жена ти не ти дава да возиш "бомбата" в багажника.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X