Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет при избор на pvc дограма

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• съвет при избор на pvc дограма

здравейте на всички ,решил съм да сменя дограмата на къщата на село че сегашната е много зле.там не се живее постоянно и незнам дали има смисъл от много скъпа дограма при положение че ходя там няколко пъти годишно.единственото на което съм се спрял в момента е стъкло 4 сезона,ще се радвам да чуя мнения и съвети,благодаря предварително
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

ПВЦ е най-изгодно.Вземи си обикновен стъклопакет и искай пантите да са фауцови.Ето ти снимка как изглеждат
    Attached Files
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Аз съм за дограма на ролпласт, има пакети с две или три стъкла, също съм за ПВЦ то, препоръчвам тия К стъкла.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Аз съм за дограма на ролпласт, има пакети с две или три стъкла, също съм за ПВЦ то, препоръчвам тия К стъкла.
        аз в нас съм с ка-стъкло и зимата е екстра но лятото ако не сложиш щори или плътно перде вътре става парник,затова се спрях на стъкло ,,4 сезона,,още повече че селото ми е преди Благоев град и там лятото темперетурите са доста високи,а зимата много рядко вали сняг
        sigpic

Comment

Става разбира се, дограмата, която ми харесва е Трокал
          Last edited by fred; d.m.y г., 11:54.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Добро качество на добра цена са VEKA и REHAU.
            На скъпите профили от сорта на Salamander скъпото им е марката.
            Обковът e по-важен от профила.
            К-стъкло не препоръчвам за южно изложение. Или 4 сезона или обикновено.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Добро качество на добра цена са VEKA и REHAU.
              На скъпите профили от сорта на Salamander скъпото им е марката.
              Обковът e по-важен от профила.
              К-стъкло не препоръчвам за южно изложение. Или 4 сезона или обикновено.
              аз в нас съм рехау и ка стъкло,когато я слагах това беше най доброто ,сега слушам много добри отзиви за века и обкова и най вече,но те май не са много разпространени защото не открих почти нищо за тях ,иначе офертите които имам до момента са от трокал,вива пласт и алупласт,но събирам още мнения
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                аз в нас съм рехау и ка стъкло,когато я слагах това беше най доброто ,сега слушам много добри отзиви за века и обкова и най вече,но те май не са много разпространени защото не открих почти нищо за тях ,иначе офертите които имам до момента са от трокал,вива пласт и алупласт,но събирам още мнения
                Преди години бях слагал VEKA и съм много доволен. Миналата година най-добрата оферта беше на фирма, която предлагаха VEKA и REHAU. Аз клонях към Veka защото вече имах впечатления. Но когато попитах за обкова, хората ми обясниха, че този на REHAU е по-добър. Затова взех REHAU.
                Нямам забележки. Ако те интересува, ще им изнамеря координатите.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Преди години бях слагал VEKA и съм много доволен. Миналата година най-добрата оферта беше на фирма, която предлагаха VEKA и REHAU. Аз клонях към Veka защото вече имах впечатления. Но когато попитах за обкова, хората ми обясниха, че този на REHAU е по-добър. Затова взех REHAU.
                  Нямам забележки. Ако те интересува, ще им изнамеря координатите.
                  ще съм ти благодарен
                  sigpic

Comment

обкова може да се избира какъв да е. шуко, сиегениа-ауби, мако,гу все са добри.
                    точка

Comment

Не всеки обков става на всяка дограма ...
                      Дискутирали сме темата доста и макар и да се занимавам с дограма, съм стигнал до извода, че най-изгодно за крайния потребител към днешна дата е да си поръча дограмата при друга фирма, която работи с ТРОКАЛ от Ролпласт. Производството им е на добро ниво, но монтажа им е мърляв.
                      Veka & Rehau не бих препоръчал ... Рехау не е лош като профил, но пожълтява.
                      Шуко за мен остава най-добро на пазара, но вече са малко мохиканите, които го правят и цената му е вдигната доста ... да не говорим, че може да попаднеш и на турско.
                      Като обков - Siegenia е великана там.
                      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Тъй като строим къща и се инртересувахме за дограмата като цяло. От всико,което чухме беше това че има голямо значение кога сеслага пролетта кви отклонения дава зимата дъра бъра сто чадъра . Накрая се стигна до извода че най важно е какъв обков ти се слага и дограмата да е бяла , това е основният цвят на дограмата и е най доброто. Нищо че цвят на дъб ,бор,клен и незнам още какви разновидности са по скъпи.
                        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

що пък бяла, особено на къща...
                          точка

Comment

координатите които ми даде Любо са с обков масо ,от там те ми препоръчаха кбе пред века,като наблегнаха на рехау.странното е че за рехау друга фирма ми даде оферта с 300 лв по ниска за рехау
                            sigpic

Comment

Подкрепям обков на сигения...с такива на 3 години съм в нас и не са мръднали!
                              малко ме е яд, че не поръчах вместо бяла дограма...имитация на дъб!
                              sigpic
                              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                              X