Сега пръснах картофите и розите с моспилан и всичко се тръшна- колорадски бръмбари и листни въшки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
таблица за смесимост на препарати за растителна защита
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениереших тая година да не пръскам с нищо,копая си го на ръка но е много трудно защото отскача мотиката и подскача на кухо от корените на пирея те са подземни гнезда сплетени надълбоко,правя си навеси пейки огради нещо като барбекю и кво ли не и покопавам по малко,за няколко ходенета ще го копна,ще си правя лехи защото ще изпусна сезона а на есен че го изора дълбоко и ще чистя така реших,физическият труд е доста сам си правя всичко ама не ми дреме ще стане ебати и буренищата ще ги изпепеля нема къде да ходят колко пъти поникне толко пъти бой от горе,лошото е че земята е рохка и хубава и са се вкопали на дълбоко реални 25 см и по дълбоко вадя туфи.ако е песъкливо или скала на на плитко и се вади лесно,ще ги насниимам тия дни като ходя,днес бях на езерото в Казичене и нали до него е затвора и се разхождат зад оградата те са на лек режим и гледам един мъжага голем висок на средна възраст полива нещо,отидох заговорих се викам абе и градинари станахте а?той вика абе садиме тука занимават ни,вика гледах насадил краставици домати тиквички и ми ги сочи затворника,заговорихме се разпитва ме нещо се подсмихва и ме гледа и ме разпитва и накрая вика бе обменям опит щото вика аз съм агроном по професия...е не го питах кво прави зад оградата що не агрономства некъде другаде ама като видех как беше набоцкал тиквичките една до друга като жито си викам тоя е засадил на некой нещо бая гъстичко сигурно да стигне до тука...абе за там си беше по добре да не сади в цивилният свят
Кво ще се мориш, е питай Лорда и Дедото, те ще ти препоръчат една яка отрова. Напръскай всичко и после си пий бирата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Не се ли третира химически винаги ще има живи остатъци, от които отново ще избие след няколко месеца, но все пак се помъчи само механично, за да се убедиш.
Както винаги само с приказки не става и човек сам трябва да стигне до убедеждението си.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе се ли третира химически винаги ще има живи остатъци, от които отново ще избие след няколко месеца, но все пак се помъчи само механично, за да се убедиш.
Както винаги само с приказки не става и човек сам трябва да стигне до убедеждението си.
Не всичко е силикон, пестициди и анаболи."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеВече обясних, че съм го правил.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМислиш си, че аз не съм, но щом ви се играе на еколози - играйте си.
В твоя случай става дума за мързел и търсене на лесния и бърз резултат.
Клише.........."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениестария алфист е прав, само тотален хербицид иначе няма оправяне, влиза през листата слиза в корена и убива завинаги, раундъп и глифоган, глифозат са различни имена на един и същ химикал, вторите са по евтини
Малоумна работа е това с хербицида."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМисля, че спора е излишен - Руменчо си има глава на раменете и сам ще си прецени."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениехербицида се разгражда след определен период, феномен при третиране с хербициди е по бързото узряване и по голяма устойчивост на семената на плевелите, раундъп е разработен за царевица ГМО, убива всичко без царевицата.
Личи ти , че си агроном отвсякъде.
Дане говорим, че не се разгражда изцяло."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Лорди, ти да не си човек на Монсанто?
Старче, вчера ти дадох да четеш, днес ето ново четиво.
http://www.happybody.eu/article/novo...i_bebetata.194
---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениегмо продукти са по опасни, гмо царевица предизвиква рак при плъхове, знаеш ли колко гмо продукти ядеш?, те са вредни защото винаги ги третират с твоята паста за зъби раундъп.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment