Известие

Collapse
No announcement yet.

Бавен рефреш на форума.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Залагам на хостинга на рекламите във форума.
    През служебното прокси или от служебния през домашното някои реклами направо увисват за по 10 - 20 сек.
    И съответно ги окастрям на секундата.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това, което е написал morfius, също е възможна причина. Пробвай да качиш Adblock на Мозилата, ако още не си.

Comment

Аз съм с AdBlock и дори не съм знаел, че има реклами във форума..
        156 SW '02

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Това, което е написал morfius, също е възможна причина. Пробвай да качиш Adblock на Мозилата, ако още не си.
          Даже и да има някакво подобрение със спирането на рекламите, това не е решение. До преди 2-3 седмици всичко си беше наред. А и не искам да сменям браузъра, Мозилата я сложих само за проба. Довечера ще пробвам още няколко варианта.... Еcotronic, със win7 съм....А какво ще разберем като вляза под Safe Mode with net....? И знаеш ли какво е имал предвид този от Оптинет с това прехвърляне, имам чувството, че знаеше за какво му говоря.
          156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

В safe mode ще се стартират само минимално - необходимите за ОС процеси.
            Така ако има някакъв процес, който при нормално бутване стартира и пречи на нормалното браузване, той няма да стартира и ще се усети резултата.
            Не казвам, че това е причината, но трябва да се отхвърлят една по една вероятните причини докато се стигне до истината.
            По-вероятно е това, което казват колегите за свалянето на рекламните банери.
            Това, че при теб нищо не се е променяло, нищо не означава. Достатъчно е доставчикът ти да има комуникационни проблеми в тези направления за да се усети това при теб.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

С моя лаптоп и комшийския интернет - без промяна.
              Safe mode with network - без промяна.
              Ето и резултатите от теста направен с Chrome.
              Attached Files

Comment

Аз ползвам само опера и нямам проблеми.Проблемите ми са от Баси Тамън се Кънектнах.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Като натискам върху снимка от предния пост, също чакам 10-12 секунди докато се покаже снимката, просто форума ми влачи....Аз предлагам да ви благодаря, че си блъскахте главите заедно с мен и да оставим така тази мистерия...не знам останаха ли варианти. Преинсталация само заради това не искам да правя.

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:29 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Аз ползвам само опера и нямам проблеми.Проблемите ми са от Баси Тамън се Кънектнах.

И аз съм само с Опера, другите ги накичих за проба само....с Опера никога не съм имал ядове.

Comment

Пробвай да деинсталираш операта, обаче трябва да изтриеш всичко свързано с нея в регистрите.Иначе въпреки деинсталацията и почистване с някакъв клиънър пак някъде пази накое файлче с настройки ле с кво ли и оаква и новата инсталация.След 12-а версия ми даваше някои проблеми,11.65 вървеше много добре, сега май ги поуправиха.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Пробвай да деинсталираш операта, обаче трябва да изтриеш всичко свързано с нея в регистрите.Иначе въпреки деинсталацията и почистване с някакъв клиънър пак някъде пази накое файлче с настройки ле с кво ли и оаква и новата инсталация.След 12-а версия ми даваше някои проблеми,11.65 вървеше много добре, сега май ги поуправиха.
                      И аз мислех за преинсталиране на Операта и изтриване на скритите й папки, но пък на всички браузъри ми го прави и се чудя дали има смисъл от упражнението.

Comment

Преди време имах някакви проблеми с нета и се оказа че хрома ми е 1.3 гбт.На другия компютър беше около 300-350 мбт.Като брой папки и наименования бяха абсолютно еднакви, като размер поотделно също.Всъщност софтуерно са напълно идентични.Но като цяло в c/program files, папкана беше 1.3 гбт.Деинсталирах го и се оправи.По принцип него ползвам, качих го защото ми беше писнало като цъкна някъде и - качете си новия браузър бла-бла.Какво беше забърсал идея си нямам но след това лаптопа се оправи.Сега пак ми се мъдри на декстопа но папката му е 338 мбт и нямам проблеми.Тъй че кой знае де е ключа за мазата.Специалистите ако не могат да помогнат...

Comment

Вече с чисто нова Опера 11.64, без никаква промяна, пак се влачи (с изключение на 4-5 абсолютно бързи рефреша)....и след това пак същата работа.

Comment

Пробвай с live ОС а така също, ако горе-долу помниш откога се проявява проблемът и имаш restore точки отпреди това време, да опиташ да възстановиш системата.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Това пък от известно време не ми работи на мене."С" дяла е включен, "Д" е изключен, давам му ресторе и същата боза.Кое се ресторнало кое не.А преди си работеше даже си правих точка на ресторване след като накича всичко и се връщаше в изходна точка.

Comment

Това с рестор няма да стане. Сега подготвям жива флашка...

Comment

Working...
                                X