Здравейте, от 2-3 седмици рефреша във форума ми отнема 12-15 секунди, което е адски много. Преди това ставаше за не повече от 2 сек. Това се случва само във форума. Използвам Опера, пробвах и през Хром...същата работа. Интернет връзката ми е доста бърза. Някой да има идеи от какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бавен рефреш на форума.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеЗдравейте, от 2-3 седмици рефреша във форума ми отнема 12-15 секунди, което е адски много. Преди това ставаше за не повече от 2 сек. Това се случва само във форума. Използвам Опера, пробвах и през Хром...същата работа. Интернет връзката ми е доста бърза. Някой да има идеи от какво може да е?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеЗдравейте, от 2-3 седмици рефреша във форума ми отнема 12-15 секунди, което е адски много. Преди това ставаше за не повече от 2 сек. Това се случва само във форума. Използвам Опера, пробвах и през Хром...същата работа. Интернет връзката ми е доста бърза. Някой да има идеи от какво може да е?
Някъде из твоя телевизор ти е проблема ... аз от Варна до София нямам проблем през два различни доставчика като единия си минава като локален пиър (мегалан, спектър нет - Мтел)
P.S. На кой доставчик си ?
Преди време имах аналогичен проблем през BTC-net (vivacom) .Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:28.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПусни по продължителен пинг (с -t) нека да работи 1 минута (спира се с ctrl+c).Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеИмаш нет-слънце!
Идеи нямам ,пробвай с друг браузър
Comment
-
Пробвай от някъде другаде ... в смисъл някой приятел , колега на същия нет да видиш как е .. после с друг компютър на твоето IP ...фаерлоу ако имаш - спри го и тествай , ако си с рутер - рестарт ако се наложи и ресет и настройка наново ... абе занимавка си е а така дистанционно си е хвърляне на боб
Андро ами не е задължително
btw тия вариации в милисекундите на пинго не са на добреНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеРезултатите от пинга - горе-долу биват.
Ползваш ли някакъв антивирус или firewall ?
Можеш да пробваш да изчистиш кеша на браузера.
п.с Настолния си е бавничък и не мога да преценя точно дали е същата работа или щото си е умрял самия комп. Ecotronic, с CCLEANER чистя, мисля че той чисти и кеша..?
едит: отивам в комшията да отворя форума за проба...Last edited by danniel; d.m.y г., 22:19.
Comment
Comment