видях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Запознанства
Collapse
X
-
......е уцелил си местото за тема.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
уффф
ши умръНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениевидях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениевидях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.да чегарим и ние
хаха баси лафа
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
абе стига с тия комплекси 2013 е хората се качиха на луната и сме в Евросъюза а населението си живее в исляма и средновековието,срам не срам требе да се размножаваме,ето аз ква алфиска си дирим за запълване на свободното време,висока с крака до сливиците с перверзна муцунка с големи изхвръкнали близнаци -лисича муцунка с дълга черна коса и черни очи/кафяви/пъстри най вече зелени,да идва до нас да ме зима с колата че иначе ми е разход ненужен и почвам да се мръщя,какво предлагам аз-един гол...като ходя за риба мога да и нося евентуално ако хвана рибка неква да яде фосфор и да стане най-умната в форума,все пак е престижно и благодарение на мене ще се извиси като магаре сред овце,ненаситен съм непрекъснато ме сърби долу и сънувам голи жени по цяла нощ шъ ги разкрачвам кат варену пили,само шпорене ми е в главата и съм като шевна машина в акция умора немам туп туп туп,с географски език съм и като изям един лимон езика ще ми стане като танкиска верига и като я почна ще я лижа докато гъбяса,с голем търбух съм ако и е скучно може да подскача от горе на батут,постоянно се оригвам и изрезвам от ремуса и гоня комарите,просто много екстри много екстри.
Comment
-
....Румба, объркал си влака....ако беше метнал въдица у блатото щяхме по добре да те нахраним...
тук само ще те поучават....
А и нещо ти е слаба захранката.......
Знаеш ли защо не се прави секс пред ЦУМ?))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда бе верно губене на време си е,требе да е кратко и ясно запознанството
-страстна ли си
-страстна съм че ме скинеш ли?
-че те скинем...
А ти предлагаш на гол тумбак чифт мада....е в това материално време и на околовръстното няма да ти обърнат внимание...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Податливи има бре, ето един виц в тая насока:
След кратко запознанство кавалер пита дамата си:
- Извинете, вие омъжена ли сте?
- Не, прехранвам се от случайни запознанства.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment