Известие

Collapse
No announcement yet.

Запознанства

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Две приказки към създателя на темата: сам си наясно как стоят нещата, патица да ти върже в живота, да не говорим тук, зависи от портфейла. Това, което искаш в БГ, не може да стане, защото всеки е вожд и патица-вожд. Индианци няма. Важното е, че темата ти е забавна, колкото и жалко да звучи, защото както се казваше, едно време младежите водеха жени, сега водят кучета, не че съм толкова стар. От 22 пъти счупена глава, първите два особено жестоко ти казвам, че няма да статне. Но дай да пишем, всички, гаранция ти давам, се забавляваме.

Comment

Мен ми е чудно какъв му е проблема да си хване жена.Аз съм на 50 и ми е трудно понякога да отблъсквам атаки от доста по-млади жени.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Celestrial Покажи съобщение
        Две приказки към създателя на темата: сам си наясно как стоят нещата, патица да ти върже в живота, да не говорим тук, зависи от портфейла. Това, което искаш в БГ, не може да стане, защото всеки е вожд и патица-вожд. Индианци няма. Важното е, че темата ти е забавна, колкото и жалко да звучи, защото както се казваше, едно време младежите водеха жени, сега водят кучета, не че съм толкова стар. От 22 пъти счупена глава, първите два особено жестоко ти казвам, че няма да статне. Но дай да пишем, всички, гаранция ти давам, се забавляваме.
        а да бе порфеил,слагам една тиквичка в гащите и само се дръгнем по чатала и те са любопитни искат да се накатерят да се лизгат по пръта.

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Адаш, ти беше малко прасе, а сега си станал голяма свиня.

Това не е моя мисъл. Смених подлога само.
        от сега ти казвам от мене да знаеш Румен и зодия овен нема един нормелен вервай ми като почна от шефа на Феникс та до стария ми шеф в Русал и тн...и аз и ти в това число и тн.

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Мен ми е чудно какъв му е проблема да си хване жена.Аз съм на 50 и ми е трудно понякога да отблъсквам атаки от доста по-млади жени.

ми кво ти е чудно бе аз съм дебел ходя за риба и простея непрекъснато конфликтен съм фани ме ти за гадже ако си жена не можеш да ме нараниш и като седна на стола у вас го счупя и така,бе това са батали бе това са пробити легени 1 ден като не си им интересен и се мръщи,то ако е за шпорене е лесно се се завъртиш да намериш некоя загорела въпреки че покрай мене и такива няма криза е.

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

апа имам един познат простак той явно се е метнал на баба си и на дядо си защото техните са свестни,дядо му е взел баба му с пушка стрелял е в вратата на бащината и къща щото баща и не я е давал че бил много див не че баба му не е де,като ходел на гости като малък ученик и баба му готвела и му викала абе Деско има ли курвенца по Софията кво става....тои се изчервявал и умирал от срам а деда му викал-мани гия са лабави наште са по-кръшни но после гена си казал думата и си станал простак-академик поел си по пато и он,абе сметай една вечер се прибира късно в тех и баща му спи на дивана и телевизора работи а баща му е стар и в просъница нашия се приближил до него и баща му казал сънен още
        -какво става кои е?
        -СМЪРТТТТАА...

Comment

Това че си дебел не е проблем, имам познат къде 120 кила на 36 год и си взе сговорна женица.Преди не слизаше от мотора той е рокер, сега си я качва отзад 1-2 пъти в месеца и те така.По-малко ще ходиш за риба жената си иска гледане.Ще простееш кога си с приятели не пред нея.Мисля си около теб е весело, жените обичат такива не конфликтни.

Comment

Рокерите са пичоси, жените ги обичат. Мотора за жена обаче не бих го оставил .

Comment

Мойта жена си знае - не ми бара мъжките играчки и аз не я питам за какво си и тези саксийки по терасите.Обаче когато трябва човека е по-важен.Е сега е десет дена в чужбина и къщата опустя.

Comment

Румбата пусна поредната провокация, а вие се хванахте. Все пак темата е полезна,. Колкото и да ви се струва обратното. Тия, които нямат нужда от запознанства, просто да не спамят.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

не бе трябва да си имаме и ние тема под ръка за сладострастие и облекчение като Гепи ме е нашето ще е примерно Алфи ме,поза спортно сърце жената е по корем на мотора а сърцето и опира двигателя с дясната ръка държи термостата с лявата си пили ноктите и гали ремъка,абе некой като загори да пише ей сакам да ме шпорат сакам такъв и такъв маж ели па женица да се чегъртаме,не може да нема похотливи и податливи аз не вервам.

Comment

Това че си дебел не е проблем, имам познат къде 120 кила на 36 год и си взе сговорна женица.Преди не слизаше от мотора той е рокер, сега си я качва отзад 1-2 пъти в месеца и те така.По-малко ще ходиш за риба жената си иска гледане.Ще простееш кога си с приятели не пред нея.Мисля си около теб е весело, жените обичат такива не конфликтни.
                    Митак, то не е трудно наистина, ама зависи..., едно е да чешеш , чегариш или както му вика там Румбата, друго е да имаш човек до себе си, иначе за таковане има бол и с пари и без пари, кой каквото сака.
                    А сетих се за пълните дами - има един лаф - че дебела жена сама няма, виж за мъжете не знам.Май и при тях е така.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Румбата пусна поредната провокация, а вие се хванахте. Все пак темата е полезна,. Колкото и да ви се струва обратното. Тия, които нямат нужда от запознанства, просто да не спамят.
                    Е много ясно че се бъзика и провокира, който се е хванал си е негова работа.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 20:34.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

абе вие какво ли не разтълкувахте,аз не вервам какво съм написал вече и това ли съм написал,има ли податливи женици кво стана показа ли се нещо за сексуване.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        видях че си нямаме тема за запознанства та реших да обогатя форума отново/добре че съм язе/ та те пишете,има ли податливи и сгодни женици за чегарение че дойде пролетта и с нея нагона се отприщи.
                        мамоооооооууууууууу

майко мааа са препала
                        155 осем хиляди клапана 16 вериги
                        0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Освен в БГ Мама да пусне пък, кой знае
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Румба бегай на бургаския плаж там са сгодните женици, ся ще дават на поразия преди поповете да са забранили плажуването по цици.Днес по новините като гледах немаше една със сутиен за тръпка.Сичките протестираха солидарно по цици и заплашиха с референдум.

Comment

Румба бегай на бургаския плаж там са сгодните женици, ся ще дават на поразия преди поповете да са забранили плажуването по цици.Днес по новините като гледах немаше една със сутиен за тръпка.Сичките протестираха солидарно по цици и заплашиха с референдум.
                              баси кефа и после СОфия си е софия...
                              155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

бате ще се появя на плажа с слънчеви очила и дълъг бежов шлифер до коленете и от долу гол и на сред плажа ще разтворя шлифера и ще крещя кам ту деди ...по домова книга ще ги карам всички палави непослушници безсутиенници и безгащтници

Comment

Working...
                                X