На мен това покривало ми харесва - понякога е по-добре човек да гледа него, отколкото неприятни физиономии.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Найлон върху телена ограда?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеАко отстоянието на тяхната сграда до оградата е по-малко от 3м. значи е незаконно построена, освен ако не е на границата, откоето следва, че не би трябвало да има проблем, като си има впредвид височината на оградата, която не е по-висока от 2м..
http://arhitektura.bg/blog/?p=8619
Comment
-
Тяхната сграда е на по-малко от 3м от моята/нашата ограда и е построена от предишния собственик без моето разрешение.Тоест разстоянието от оградата до къщата им е около1,5-1,80м.
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение,,,,,. Защо мислиш, че са поливани със сол?
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПрочети в - ЗУТ чл.48
Не би трябвало да има проблем, освен ако нямат до оградата прозорец който да е на по малко разстояние от височината на оградата.
Това е въпросната ограда,като искам този "павик"/така му казват тук на бурена по оградата/да го изкореня и да сложа покривалото.Като гледам няма да им скрия светлината на прозореца ако това има значение.Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:08.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение...За съжаление камерите не са ги заснели /не са насочени на там/.
---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТяхната сграда е на по-малко от 3м от моята/нашата ограда и е построена от предишния собственик без моето разрешение.Тоест разстоянието от оградата до къщата им е около1,5-1,80м.
...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИ за това можеш да ги съдиш, единствено твое писмено съгласие може да им позволи да са на по-малко от 3 метра. Ако не си давал такова, можеш да ги съдиш ...Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Last edited by Linkestis; d.m.y г., 19:39.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
-
Аз от едната страна съм сложил точно от това покривало зелено, да не ни гледат комшиите от борсата като се печем около басейна, а от другата страна засадих пираканта /жив вечнозелен бодлив плет/. Само, че това зеленото покривало в Бриколаж го купих за близо 9лв метъра, в Баумакс е по-евтино, по спомен около 5-6лв.Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Аз взех на 1,50см на 2,80лв. сложих го но екшъна е тотален..
Побоища,юристи..полиция...с ненормалници не ставаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
Comment