Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Какво значение има тук сумата, за прекупвачите не разбирам.
    При задължително гласуване, каква санкция ще им покриват... да не идат да гласуват?
    Нали онези дето отиват за парите са им контингента, ако им платят да не гласуват, ги вадят от уравнението.
    А масовостта на задължителния вот просто удавя купения.
    При задължителното гласуване увеличаваме тежестта на неинформираното гласуване.
    Ще караме насила да гласуват хора, които не се интересуват за какво и кой гласуват.
    Те са и по -лесно манипулируеми, поне според мен.
    Гласуването е право, не приемам да бъде задължение.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      При задължителното гласуване увеличаваме тежестта на неинформираното гласуване.
      Ще караме насила да гласуват хора, които не се интересуват за какво и кой гласуват.
      Те са и по -лесно манипулируеми, поне според мен.
      Гласуването е право, не приемам да бъде задължение.
      Тук съм съгласен.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Не ми се чете, така че: " Айде раздигайте седянката."
        Не събрахте ли пари за море?
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
          В България да говориш за футбол е най- малкото смешно, да не кажа жалко..
          Кой ти говори за играта, бе мъжки, около нея има куп по-интересни неща

Аз изчезвам на море, вие си протестирайте
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение

Предполагам, че идваш на морето, за да се присъединиш към окупацията на резиденция Евксиноград край Варна.

Шегувам се. Приятна почивка

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              За бунтарите полуинтелигенти ли говориш?
              Надявам се след време историята обективно да прочете онези събития.
              Ами аз съм сигурен, че историята винаги е обективна, а тя отдавна е дала оценка на комунизма.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение

Аз понеже се върнах от море ще стоя тука
              Но отделно- с годините морето ме влече все по-малко, друго е планината....
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Като сте заговорили за море, те ви малко новини от "морето нет"
                http://www.moreto.net/novini.php?n=219530
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ами аз съм сигурен, че историята винаги е обективна, а тя отдавна е дала оценка на комунизма.

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Аз понеже се върнах от море ще стоя тука
                  Но отделно- с годините морето ме влече все по-малко, друго е планината....
                  Напротив, ЕС, САЩ и Израел, особено ЕС, някак си лесничко реабилитираха всички бивши ком партии в източна Европа. Това е факт. Та даже и добре влязоха с тях в различни финансово-иконом. схемички.
                  К.М.

Comment

• Да бе, затова след като беше публиковано че Първанката е агент Гоце, не беше канен никъде из западния свят, а ходеше в Азърбейджан и Виетнам основно през втория мандат, а Станишев хукна да прави Белене и Южен Поток...
                    Но това, което говориш принципно е нещо, което няма нищо общо с политиката у нас. Да, парите не миришат.
                    Но става дума за друго-че българските комунисти продължават да осират държавата, както и преди десетилетия, а не дали някой прави пари с еди кой си.

Ето какво казват и други за комунистиtе у нас - вестник "ABC"Дългата ръка на Москва в България)

http://frognews.bg/news_57237/Ispans...a_v_Balgariia/
                    Last edited by fred; d.m.y г., 23:50.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Като сте заговорили за море, те ви малко новини от "морето нет"
                      http://www.moreto.net/novini.php?n=219530
                      Минималната заплата има само статистическа стойност. Тя не е мерило за доходите. Средната заплата в Китай все още е по-ниска от тази в България. Ще им трябват още няколко години, за да ни стигнат и да ни задминат. Реално обаче покупателната способност в България е 2 пъти по-висока от тази в Китай и не е пряко свързана с БВП на глава от населението защото тук имаме по-малко работещи на глава от населението. С други думи, при застаряващо население извън трудоспособна възраст е невъзможно да имаме висок БВП и високи заплати.

http://www.google.bg/publicdata
                      2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Минималната заплата има само статистическа стойност. Тя не е мерило за доходите. Средната заплата в Китай все още е по-ниска от тази в България. Ще им трябват още няколко години, за да ни стигнат и да ни задминат. Реално обаче покупателната способност в България е 2 пъти по-висока от тази в Китай и не е пряко свързана с БВП на глава от населението защото тук имаме по-малко работещи на глава от населението. С други думи, при застаряващо население извън трудоспособна възраст е невъзможно да имаме висок БВП и високи заплати.

http://www.google.bg/publicdata
                        Абе Никалай, докога ще говориш глупости и да заблуждаваш. Ето да сравняваш.

http://www.tradingeconomics.com/china/wages
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:25.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Да бе, затова след като беше публиковано че Първанката е агент Гоце, не беше канен никъде из западния свят, а ходеше в Азърбейджан и Виетнам основно през втория мандат, а Станишев хукна да прави Белене и Южен Поток...
                          Но това, което говориш принципно е нещо, което няма нищо общо с политиката у нас. Да, парите не миришат.
                          Но става дума за друго-че българските комунисти продължават да осират държавата, както и преди десетилетия, а не дали някой прави пари с еди кой си.

Ето какво казват и други за комунистиtе у нас - вестник "ABC"Дългата ръка на Москва в България)

http://frognews.bg/news_57237/Ispans...a_v_Balgariia/
                          И кой подписа Южен поток, една членка на европейската народна партия.
                          Що се правиш на тъп, не, че не ти отива, ама се излагаш.
                          К.М.

Comment

• Ето и графиката:
                            Attached Files

Comment

• Ето малко инфо за организаторите на протеста:

http://worldtodaybg.com/2013/03/06/к...ското-о/

Кажете нещо за фондация 14 януари?

Комитата: Основатели сме аз, Асен и Илия Марков, който също е блогър. Тя бе създадена, за да бъде юридическото лице, което движи проекта „Бойкометър“ и въобще целият проект с политическите обещания, защото когато кандидатствахме за финансиране пред Тръста са гражданско общество в Централна иИзточна Европа, те много харесаха идеята, но ни казаха: Вижте сега, за да канидатствате за проекта, трябва да имате юридическо лице и това бе формалната причина да регистрираме фондацията.

Асен: Името го избрахме неслучайно, защото 14 януари 2009 година беше може би последната най-ярка проява на гражданско участие в политическия живот, която беше брутално потъпкана. Преди Орлов мост имам предвид, който вече е новото най-ярко проявление.

Кой ви финансира?

Досега сме получили три пъти финансиране. Първият път беше от Тръста за гражданско общество за Централна и Източна Европа. Вторият път беше от Проекта за повече медийна свобода и плурализъм от „Отворено общество“, който приключи в края на май. И третия път отново от Тръста.
                              Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:02.

Comment

• Другарите от БКП заминаха на море, лежат на издръжка на народа в правителствените станции.Няма да се връщат в парламента един месец поне.Да му мислят тия, дето им вярват и са в България, а не САЩ, Франция или някъде по развитите западни държави.Свобода, братство, равенство!
                                А дъщерята на милионерката Нора Иванова получи и държавна службица, от Олигарски, както и се полага по рождение в България, ма и тя трябва да живее бре....

http://dnes.dir.bg/news/nora-ananiev...14639067?nt=10
                                sigpic

Comment

Working...
                                X