Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес слушах Васко Кръпката по една телевизия.Хареса ми една негова мисъл-който не е участвал в свалянето на поне едно комунистическо правителство е живял напразно.
    А още по-лошо, бих добавил аз, когато човек въобще не осъзнава, че комунизма е най-голямото зло, случило се на България и човечеството.
    Сегашното катастрофално положение на нашата страна, е резултат както на 50 годишниия комунистически режим от една страта, така и от факта, че не беше скъсана връзката с комунистическата партия и управлението на страната ни.Докато обществото ни разбере това и не преосмили поведението си ще живее по този начин.
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:38.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Едно не си обяснявам- защо полицията така настървено мачкаше студентите? Не разбират ли, че става въпрос за бъдещето на цялата държава?
      Как ги надъхват шефовете им?
      Lexus IS200

Comment

• Значи, аз видях доста "студенти" на над 40 години ..и доста хора които посягаха на полицаи...във всяка една друга държава щяха да играят палките и сълзотворен газ ако това се случи, не случайно "протестиращите" в чужбина си седят тихо и кротко..за да не гризнат дървото...и не ми е ясно до кога една плюнка хора (защото 10-20-30 хиляди са плюнка на фона на 2 мил. живеещи в този град) ще блокират пътища и обществени сгради и ще пречат на нормалните хора които не упражняват професията протестиращ...
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Ако си доволен от управляващите и като цяло от ситуацията в държавата, то си напълно прав да се чудиш докога ще продължава.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
            Значи, аз видях доста "студенти" на над 40 години ..и доста хора които посягаха на полицаи...във всяка една друга държава щяха да играят палките и сълзотворен газ ако това се случи, не случайно "протестиращите" в чужбина си седят тихо и кротко..за да не гризнат дървото...и не ми е ясно до кога една плюнка хора (защото 10-20-30 хиляди са плюнка на фона на 2 мил. живеещи в този град) ще блокират пътища и обществени сгради и ще пречат на нормалните хора които не упражняват професията протестиращ...
            Разликата е в това, че в нормалната държава и след една седмица на протести, каквито има у нас, ВСЯКО правителство пада.
            Разликата е в това, че хората работещи в селскостопанския сектор в нормалната държава си получават субсидиите ПО ЗАКОН и не е нужно да протестират пред министерства за да им бъде дадено това, което им се полага.

Накратко - хората се дразнят от безграничната наглост, която проявява сегашното куче налапало кокала.

Дори миналата зима правителството на ГЕРБ, което имаше много сериозни кусури падна след един протест.
            Подобно нещо се случи и през 97 - ма.

Трябва ли да се стига до още по-неприятни неща за да стане ясно на власт-имащите, че на хората им писна от тях и трябва да се изметат нанякъде най-накрая.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тези които правят ненормални неща искат нормална държава. Ами това е пълен абсурд.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Тези които правят ненормални неща искат нормална държава. Ами това е пълен абсурд.

Хората правят ненормални (според теб) неща единствено защото държавата е ненормална.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да и как ще я нормализират една групичка ръководена от лични интереси, използваща ненормални методи и нарушаваща законите.

Comment

• Извинявай но не протестира и 1% от цялото население на страната та да пада каквото и да е (не подкрепям никой просто смятам че не може 20-30 хиляди заблудени и 500 платени да диктуват какво да се случва)

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

да не говорим, че когато попиташ един "протестър" какво следва след оставка...седи и мънка и не знае какво да отговори...какво повече да кажа по въпроса...

Comment

Извинявай но не протестира и 1% от цялото население на страната та да пада каквото и да е (не подкрепям никой просто смятам че не може 20-30 хиляди заблудени и 500 платени да диктуват какво да се случва)

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

да не говорим, че когато попиташ един "протестър" какво следва след оставка...седи и мънка и не знае какво да отговори...какво повече да кажа по въпроса...
                      Да наричаш 20 - 30 хиляди интелигентни граждани, които с месеци висяха по площадите и протестираха по най-цивилизования начин "заблудени" е най-малкото обидно.

Платени и мрънкащи доведени отнякъде винаги е имало и ще има. И от двете страни на барикадата.

Това правителство явно се има за Богоизбрано да оправи държавата та тъй здраво се е вкопчило във властта.

Като изключим изцепката "Пеевски" с която се започна, минем през пухльото Христо Бисеров, който не притежава нищо мъжко за да се изправи пред хората и обясни коя е истината..... и стигнем до обещаните 50 лв коледни добавки за родителите ни.

Жалка работа!

Да се измитат Станишевци, Борисовци, Местановци - всички тези които омръзнаха в течение на десетилетия на хората със своята наглост и кухи обещания.

Ей това искат хората.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Съжалявам, но не мисля че там има интелигентни граждани...даже напротив...интелигентните са максимум 10%...ходих 2-3 пъти и видях за какво става на въпрос...доста гнусна история...

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

хората хубаво искат това..и аз искам това...но никой не дава идеи как да се случи....при евентуална оставка - 3 месеца безпътие - служебен кабинет от куклата на бб - избори - или пак същите или предишните..от това страната губи 3 месеца развитие...и проблемите ще станат още по-големи....това мислят ли го "интелигентните"?

Comment

• Не знам кой с какво е наясно и с какво не е. Аз мога да говоря единствено за себеси и за хора, които познавам. А то е много просто:

1 - Искам досегашните доказали се във времето като нефелни политици да излязат завинаги от управлението на страната.

2 - Искам, когато отида на избори да гласувам за личности а не за партии.

Толкова ли много искам?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз искам да знам какъв е проблема да има избори на 6 месеца???

Аз не искам нито Боко и Цоко, камо ли гадни комунисти фашисти и турци...сори ама докато не се случи ще си протестирамм...

По-горе гледам колега пиши от Флорида... ако е истина моля те престани да даваш акъл освен ако не дадеш примери лично за мен

Какви са ми личните интереси? И да има не е ли редно да си ги преследвам?

Какви са ми ненормалните методи и нарушаващи законите?

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                            Да и как ще я нормализират една групичка ръководена от лични интереси, използваща ненормални методи и нарушаваща законите.
                            Last edited by ne0; d.m.y г., 17:32.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Съжалявам, но не мисля че там има интелигентни граждани...даже напротив...интелигентните са максимум 10%...ходих 2-3 пъти и видях за какво става на въпрос...доста гнусна история...

хората хубаво искат това..и аз искам това...но никой не дава идеи как да се случи....при евентуална оставка - 3 месеца безпътие - служебен кабинет от куклата на бб - избори - или пак същите или предишните..от това страната губи 3 месеца развитие...и проблемите ще станат още по-големи....това мислят ли го "интелигентните"?
                              Не мисля, че си ходил на протести. По-скоро четеш по разни сайтове и вестници. Хората, които ходят на протестите от Юни /за Февруари не знам/ са всъщност хората, които движат страната напред, въпреки всички корумпирани правителства досега.
                              Никога преди това не съм виждал да минат хиляди българи през едно място и след това да не остане нито един боклук по земята. Това става и е възможно на протестите от Юни насам. Когато има платени агитки, заведени за да дърпат огражденията, огромното мнозинство от хора се оттегля на 10 метра и изолира тези хора, защото 95% от хората са много много далеч от какъвто и да било вандализъм. Вчера се видя много ясно по телевизията. Полицаите и хората се блъскаха около една кола, паркирана на площада. Можеха много лесно да я потрошат цялата за секунди, но отстъпиха без да я докоснат. Тия хора не са такива за каквито ги мислиш. Ако бяха вандали досега НС да е запалено и унищожено. Това не е трудно. Да си спомни какво направиха стотина /дали има и толкова/ фена на ЦСКА с централата на БФС. Същото няма проблем да се случи с централата на БСП, ДПС, Атака или с Корпоративна търговска банка например. Просто хората далеч не са тези "соросоиди" и наркомани за каквито ги описват парцалите, контролирани от мафията.
                              Дали са само студенти или хора на 40 какво значение има. Естествено, че всякакви хора протестират и на всякакви възрасти.

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Да и как ще я нормализират една групичка ръководена от лични интереси, използваща ненормални методи и нарушаваща законите.
                              Кои са тия лични интереси? За да смяташ, че България е нормална държава трябва да си доста тъп. Няма нормална държава, която да предаде службата си за сигурност на човек, разследван от същата служба за сигурност за незаконни капитали и уволняван лично от премиера /Станишев при това/ за брутален корупционен натиск.
                              Няма друга европейска страна където може да се случи нещо такова, но ако се случи все пак, тогава излизат не само "плюнката" от 20-30 хиляди, а целия народ и просто пращат съответните национални предатели от управлението. Не знам как може още да има хора, на които не им пука или не разбират какво се случва в България или да си мислят, че протестите ги организира Бойко Борисов. Интересите на Борисов може да съвпадат с тези на протестиращите, но това изобщо не значи, че те искат той да стане отново премиер. Това са пълни глупости, да не говорим, че организаторите на студентските протести са хора симпатизиращи по-скоро на ДСБ и СДС.

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:04 ----------

Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
                              Съжалявам, но не мисля че там има интелигентни граждани...даже напротив...интелигентните са максимум 10%...ходих 2-3 пъти и видях за какво става на въпрос...доста гнусна история...

Куклата на ББ имаше доста разумни и практични идеи докато беше министър, но няма как да го знаеш, понеже блитц.бг, тв7 и останалите парцали от доста време не пишат за това.
                              Според мен Плевнелиев е добър президент. Досега доказателства за незаконни операции и за офшорните му фирми не сме видели и силно се съмнявам да има такива, защото ако имаше - щяха веднага да ги дадат на прокуратурата. За бюлетините на секундата дадоха сигнала на Цацаров, а за Плевнелиев - не го дават. Що така. Просто ДС кадрите са царе на манипулациите. В момента когато стана сканадала с Пеевски, те измислиха друг център на влияние, който да бъде атакуван, за да се възстанови баланса на омразата. Затова измислиха и "Кръгът Капитал". Такъв кръг до изборите изобщо никъде не се споменаваше, а изведнъж стана най-голямото зло за България, според БСП и ДПС. Кръгът Капитал включва 2 малки вестника - Капитал и Дневник и абсолютно незначителна бизнес група. Бизнесът на Иво Прокопиев изобщо не е в България. Просто на ДС агентите им трябва враг, който привържениците на БСП да мразят и измислиха това да е Плевнелиев и Кръгът Капитал. Също и Сорос, който човека пък изобщо няма никакво отношение към събитията в България.
                              Това е прастаро правило - разделяй обществото и го контролирай. За съжаление една много голяма част от народа е невероятно изпростял и се хваща на въдиците като шаран на гола кука.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Не са 20-30 хиляди, ами няколко стотин човека свързани с разни неправителствени организации и някои партийки неуспели да влязат в парламента. Те се опитват да разиграват всички в страната и се опитват да внушават че те са най-моралните най-умните и т.н.

Comment

Working...
                                X