Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Всеки нормален човек го усещаше това и преди само че сега умниците реформатори не се сдържаха и си признаха с цел сложат синдикатите на мушката да им продължава сценария.
    На митинга на ДПСБСП ли са нормалните? Циганин, комунист, циганин, комунист. Тия от снимките ако ги оставим да водят България, мисля, че е ясно докъде ще я доведат.

http://offnews.bg/index.php/268042/m...-na-oresharski
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Баси помиярите сме.....в нормалните държави протестите са свързани с искания за по висок стандарт,повишавне на заплати и условия за живот, за конкретни придобивки....а при нас да сменим едните с другите......
      А бе не се ли усещате колко сме зле в мисленето....затуй ни маниполират....
      Има правителство....каквото и да е...без значение е за мен....но самият народ, трябва да търси свойте парава към него с протестите си...за по добри условия,заплати, сигурност и т.н........а не да сменя едни с други душегубци.....
      Трябва протестите да са насочени към определени неща, а не към дадена партия....,дето отговорноста е на никой....а на самият народ дето е избрал.....
      А бе пргледнете мама му стара...преди време баретите на Чехия влезнаха в парламента и изведоха такива като Бисеров с белезници, а ние ги изпращаме с лимозини до доказване на противното.......но както обикновено става парата ебава фукарата.....и те след някоя друга година ...изкъпани, чисти, неопетнени пак са там на чело на вашият протес, митинг......както му викате......
      В България няма граждански глас...е това е....пито платено....ако се появи такъв протес, за който говоря....управляващите вербуват лидерите и до там опират нещата като се замазват....добре позната схема в нашата история..
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Ето още едно реално обективно мнение, очакваме сега някой от тук пишещите (познайте кой от 3 пъти) да те обяви за комунист
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          Баси помиярите сме.....в нормалните държави протестите са свързани с искания за по висок стандарт,повишавне на заплати и условия за живот, за конкретни придобивки....а при нас да сменим едните с другите......
          Има правителство....каквото и да е...без значение е за мен....но самият народ, трябва да търси свойте парава към него с протестите си...за по добри условия,заплати, сигурност и т.н........а не да сменя едни с други душегубци.....
          Трябва протестите да са насочени към определени неща, а не към дадена партия....,дето отговорноста е на никой....а на самият народ дето е избрал.....
          А бе пргледнете мама му стара...преди време баретите на Чехия влезнаха в парламента и изведоха такива като Бисеров с белезници, а ние ги изпращаме с лимозини до доказване на противното.......но както обикновено става парата ебава фукарата.....и те след някоя друга година ...изкъпани, чисти, неопетнени пак са там на чело на вашият протес, митинг......както му викате......
          В България няма граждански глас...е това е....пито платено....ако се появи такъв протес, за който говоря....управляващите вербуват лидерите и до там опират нещата като се замазват....добре позната схема в нашата история..
          Бобчо, ти като, че ли си паднал от Марс.
          Какви конкретни искания бе, човек - ще изпълнят нещо частично за замазване на положението с цената на нови милиарди дългове, като част от тях отново ще отклонят в личните си сметки в чужбина.
          За какви барети говориш, като баретите се управляват пак от политическата мафия.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
            Това за Литгоу са пълни глупости изречени от устата на платения комик Гамизов..на който дори децата в детската градина не обръщат внимание...иначе точно за тази говоря.
            Не съм казал, че е вярно (просто цитат, а и няма как да го докажа), НО въпросът е в това че всеки избира на какво да вярва и на кого. За жалост, когато нещо не ни допада обикновено твърдим, че човека изказал мнение или становище е платен. Именно такъв е подхода на правителството, тези които протестират срещу тях са платени а тези които бяха на митинга в събота са спонтанно събрала се тълпа. Няма да споменавам как се извършва броенето на двата вида протеста.
            Ти твърдиш, че Гамизов е платен, а г-н Литгоу е цвете, но няма как да го докажеш, въпрос на убеждения. За въпросният английски джентълмен има публикации и разследване в Унгария (нищо лично към него).
            Пак ще кажа не искам да връщам никого на власт, затова са необходими спешни промени в Конституция, Изборен Кодекс и Основен ремонт (казано по наше му смяна на целия мотор) на съдебната власт. Всичко контролирано от будно общество.

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 09:56 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Баси помиярите сме.....в нормалните държави протестите са свързани с искания за по висок стандарт,повишавне на заплати и условия за живот, за конкретни придобивки....а при нас да сменим едните с другите......
            За жалост си ужасяващо прав ... този мач вече е свирен. Затова тайно се надявам, че е възможно наистина да се зароди гражданско общество, което да следва една линия, без да я продава, изменя или замазва. Надеждата ми е в това, че не е необходимо да откриваме топлата вода, а трябва само да я използва ме (а примери много). Днешната младеж има много по лесен достъп до информация (което е голямо предимство но и най голямата им слабост т.к. именно този достъп се използва за масова манипулация) много от тях са посетили, живели или учели в бели страни.
            И като казах надежда ето нещо любимо "Да се очаква НЕЩО от НИЩО е най популярната форма на надежда"
            Избери Твоят ... SOUND
            https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Гамизов тази версия я лансираше за още 4-5 различни човека...та от там ми е мисълта, че или е платен или е тотален идиот...друг е въпроса че Литгоу е просто мениджър на чужда фирма и нищо повече.

Comment

Ето още едно реално обективно мнение, очакваме сега някой от тук пишещите (познайте кой от 3 пъти) да те обяви за комунист
                Няма как да стане..... не се връзвам виртуално, който каквото иска да си плямпа....харесвам червени Алфи, може би червенокоси дами))......цветът е хубав, ама не и за партия....много е страдала моята рода от тях, ама това е извън темата...аз лично малко.....защото като излезнах от казармата след два месеца, попадннах в нова среда....ама и тя измислена демокрация....в последствие, майката ми се е....а!
                п.п....м/у другото сме най демокртичната държава, ако ме разбираш.......направо свободия....... защото законите не се спазват...граничи с анархия!

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:01 ----------

Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                Не съм казал, че е вярно (просто цитат, а и няма как да го докажа), НО въпросът е в това че всеки избира на какво да вярва и на кого. За жалост, когато нещо не ни допада обикновено твърдим, че човека изказал мнение или становище е платен. Именно такъв е подхода на правителството, тези които протестират срещу тях са платени а тези които бяха на митинга в събота са спонтанно събрала се тълпа. Няма да споменавам как се извършва броенето на двата вида протеста.
                Ти твърдиш, че Гамизов е платен, а г-н Литгоу е цвете, но няма как да го докажеш, въпрос на убеждения. За въпросният английски джентълмен има публикации и разследване в Унгария (нищо лично към него).
                Пак ще кажа не искам да връщам никого на власт, затова са необходими спешни промени в Конституция, Изборен Кодекс и Основен ремонт (казано по наше му смяна на целия мотор) на съдебната власт. Всичко контролирано от будно общество.

---------- Post added at 10:14 ---------- Previous post was at 09:56 ----------

За жалост си ужасяващо прав ... този мач вече е свирен. Затова тайно се надявам, че е възможно наистина да се зароди гражданско общество, което да следва една линия, без да я продава, изменя или замазва. Надеждата ми е в това, че не е необходимо да откриваме топлата вода, а трябва само да я използва ме (а примери много). Днешната младеж има много по лесен достъп до информация (което е голямо предимство но и най голямата им слабост т.к. именно този достъп се използва за масова манипулация) много от тях са посетили, живели или учели в бели страни.
                И като казах надежда ето нещо любимо "Да се очаква НЕЩО от НИЩО е най популярната форма на надежда"
                М...Да...трябва да има надежда, и не само надежда....а да се борим, за да я осъществим...А не да ми говорят...НАТО...мато, европейски съюз и тем подобни, че са постигнали някой.....като са ни ориентирали на там....бих попитал Швейцария дали членува там....и какво е тресе...?))
                Спирам да коментирам в тая тема.......с приказки нищо не става......

---------- Post added at 16:21 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Бобчо, ти като, че ли си паднал от Марс.
                Какви конкретни искания бе, човек - ще изпълнят нещо частично за замазване на положението с цената на нови милиарди дългове, като част от тях отново ще отклонят в личните си сметки в чужбина.
                За какви барети говориш, като баретите се управляват пак от политическата мафия.
                Аха....каква стана тя....в началото на прехода ми говореха за деполитизация на армията, полицията и съдебната власт......явно не се е получило.......затова и аз съм марсянец))
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Аха....каква стана тя....в началото на прехода ми говореха за деполитизация на армията, полицията и съдебната власт......явно не се е получило.......затова и аз съм марсянец))
                  Фалстарт, рестарт или повторение - нещо такова се случва.
                  sigpic

Comment

• http://www.socbg.com/2013/11/t.html колкото и да плюете ето примерен плюс на отминалия строй...за жалост никога повече няма да имаме такива предприятия и такова земеделие...а моето лично мнение е че само съживяване на земеделието може да ни измъкне от тази дупка.

Comment

http://www.socbg.com/2013/11/t.html колкото и да плюете ето примерен плюс на отминалия строй...за жалост никога повече няма да имаме такива предприятия и такова земеделие...а моето лично мнение е че само съживяване на земеделието може да ни измъкне от тази дупка.
                      Много добре го знам в детайли, защото съм го оценявал и тук се съгласявам, че сме по-зле от преди 24г.,защото не стъпихме на направеното по неправилен начин, за да продължим правилно напред.
                      sigpic

Comment

• Според някои е било нужно всичко де е соц. да се затрие като некункаренто способно.Друг е въпроса че можеше се преобурудва с нови машини и технологии и пак да произвежда .Не знам каква е разликата между соц. теле и капиталистическо теле. Както и старите телевизори дето не могат да приемат цифров сигнал ги преобурудваха с приемници или и си пуснаха кабел.Ма не ги хвърлиха и заклеймиха и да стоят без телевизия нали.А някои ме убеждават че сиренето при соца не било сирене, а сега е сирене.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Е това за сиренето някой на майтап ти го е казал..на дали има трезво мислещ човек, който може да мисли наистина такава глупост.

Comment

• Ми тука из темите ме убаждаваха ма не ми се търси пък и не ми се води този спор отново.Все пак и аз съм живял по това време и кой каква идея иска да наложи сега не ми се занимава.За мен истината е че преебахме държавата с криворазбрания ни преход.И продължаваме да я закопаваме с изчанчените протести.Тумор се реже.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Според някои е било нужно всичко де е соц. да се затрие като некункаренто способно.Друг е въпроса че можеше се преобурудва с нови машини и технологии и пак да произвежда .Не знам каква е разликата между соц. теле и капиталистическо теле. Както и старите телевизори дето не могат да приемат цифров сигнал ги преобурудваха с приемници или и си пуснаха кабел.Ма не ги хвърлиха и заклеймиха и да стоят без телевизия нали.А някои ме убеждават че сиренето при соца не било сирене, а сега е сирене.
                              Няма соц завод и несоц завод. Има рентабилен завод и нерентабилен завод. Можели са вероятно много от заводите към 1989 да се спасят, но трябваше да се приватизират веднага, както в другите страни от ЦИЕ. Ние ги държахме 8 години във фризера и после се чудите защо се мумифицирали. Това е едната причина за провала на прехода. Другата е, че самата икономика беше прекалено изкуствена. Вярно, тогава съм бил на 14, но след това съм учил все пак 6 години икономика и имам някакво понятие. Нашата икономика натрупва външен дълг над 110% от БВП само за 5-6 години веднага след идването на Горбачов на власт и спирането на помощите от СССР. През 1990 без да са управлявали никакви соросоиди, Луканов въведе купонна система за снабдяването с храни. Какви телеугоителни комплекси и какви АПК-та ми хвалите тук, при положение, че държавата живее на кредит и не може да си изхрани населението. Разберете, че работеща фирма и фирма работеща на печалба са две съвсем различни неща. Трета причина за разрухата е мораториумът върху външния дълг на Луканов. Аз не вярвам в планове като Ран-ът, но специално за този мораториум мисля, че са го направили нарочно, за да досъсипят икономиката! Заради този мораториум и начинът, по който го направи Луканов, банките кредитори блокираха всички плащания към и от България. Коя фирма може да оцелее при положение, че не може да получи парите за изнесената си продукция, не може да внесе суровини, не може да си купи резервни части и консумативи за машините си.
                              Има и още поне 20 причини за провала на прехода, но от много философстване няма смисъл. Има смисъл от оставка, ново правителство и най-вече огромно засилване на обществения натиск към всички бъдещи управления. Трябва да ги оценяваме с много много по-стриктни критерии. Да им искаме оставката за всяка дребна грешка. Никой не е незаменим. Точно както с полския министър, който подаде оставка, щото си купил часовник за 4 900 евро, но не го декларирал.
                              Нашето правителство назначи за шеф на ДАНС едно момче, което от 20 годишно върти десетки милиони с неясен произход . Къде е Полша, къде сме ние. Не мога да ги разбера тия, които защитават БСП защото са "нашите хора". Действия на тия наши хора очевидно са в явен противовес с интересите на целия народ. Тоест ОСТАВКА!
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Глупости, размерът на реалния БВП сега е почти толкова колкото е бил 1989г. Абсолютната сума на държавния дълг също няма голяма разлика с този от 1989г. Изменила се е структурата на БВП преди по-голям дял е имала индустрията и реалното производство, сега услугите и разни други измишльотини.
                                Ако погледнем брутния външен дълг включващ държавен и частен, там има голямо нарастване дължащо се основно на увеличение на частния дълг. Това също е проблем за икономиката. Тук има една интересна статия която развива определени теории. Не съм съгласен със всичко което пише в нея но дава някои основни насоки.

http://antipropaganda.comxa.com/debts.html

Comment

Working...
                                X