Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Митак, само менкането може да осигури някакъв напредък.В смисъл, когато някой не си върши работата трябва да си ходи, вярно е че за Орешарски още не може да се каже, ама аз не съм оптимист в тая насока.[COLOR="Silver"]

Абе Прасешки-вашата дебела артилерия е Майчето и Йотова, чиято сестра ще става пак шеф на касатаа.
    А кой ти каза че Гърция и Испания са излязли от кризата?Пак почна с гюбрето

Наборе-това с маскарите, обслужва самите маскари.Така те са почти винаги винаги на власт-ДПС и БСП, а сега се появи и другият им придатък-Атака.
    Костов никога не е бил член на БКП.Бил е преподавател, вярно е и че е подавал документи за членство в БКП, ама не са го приели.Ами там им е грешката.Чърчил пък си е сменял няколко пъти членството в английската партийна система, ама не пречи да е един от най добрите им политици.
    Ако е циганин, евала на него-а Чирков е истински циганин, на е най добрият ни сърдечен хирург, какво като е такъв?
    А ако си чел колко много е говорено против Левски и Ботев сигурно ще се изненадаш-особено докато са били живи и след това, близките години.
    Да - Левски и Ботев са изключение, не споря, но съратника им Стамболов, който е имал шанс да бъде политик и държавник след Освобождението е убит, ковчега му е обърнат, гробът му е разкопан, а след 1944 е обявен и за фашист.Чаааак сега му се признават заслугите.Та историята ще отсъди безпристрастно, но въпросът е ние къде сме в момента, когато се джурка всичко това?
    Да ти кажа и против Христос се пише непрекъснато-и сега и в миналото
    Та, какво имам предвид -да гледаме кой работи и кой не това е важно, както и да можем да разпознаваме такива като Каракачанов, Сидеров и т.н.Тия станаха милионери на базата на вечното мрънкане и празния популизъм.
    А наздраве и да правим каквото можем, като избираме такива, каквито трябва.Звучи просто, ама наистина не е така.
    Радвам се, че ГЕРБ са "твоите", пасват ти на интелекта.
    Само на аватара не ти пасват.
    Знаеш ли каква е разликата между отделна корумпирана личност и организирана престъпна държавна власт?

---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Моля те, спри да изчисляваш обема на контрабандата, че ставаш много смешен.
    Друг смисъл в поста не намирам и затова не коментирам по-натам.
    Това е началото
    Очаквай още.
    Само да не ревеш, че прокуратурата била купена или принадлежала на ДС.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Радвам се, че ГЕРБ са "твоите", пасват ти на интелекта.
      Само на аватара не ти пасват.
      Знаеш ли каква е разликата между отделна корумпирана личност и организирана престъпна държавна власт?[COLOR="Silver"]
      Пресешки, аз никога не съм бил за ГЕРБ, което потвърждава старата поговорка -разбира ли свиня, от кладенчова вода?E не разбира.Твоите критериите слабо ме интересуват, меко да ти кажа, защото ако отговарях на тях, трябваше да съм твоето ниво, което е твърде нисичко.
      А на въпроса ти ще отговоря-при БСП и корумпираната личност и престъпната държава са слети в едно неразделно цяло
      Last edited by fred; d.m.y г., 20:50.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Пресешки, аз никога не съм бил за ГЕРБ, което потвърждава старата поговорка -разбира ли свиня, от кладенчова вода?
        Твоите критериите слабо ме интересуват, меко да ти кажа, особено след възторга ти пред поредното безлично управление на БСП, отсега се очертава ясно - Беров II.
        А на въпроса ти ще отговоря-при БСП и корумпираната личност и престъпната държава са слети в едно неразделно цяло
        Срам ли те е?
        Не се притеснявай, нали са от семейството на ЕНП
        Ние още не сме видели управление, а само състав на кабинет.
        Но ти понеже си фосил и проявяваш антикомунизъм характерен за трилобитите няма как да не си предубеден.
        Почти колкото Васко Кръпката би бил предубеден при връчването му на билет за опера.
        п.п. Аз не харесвам БСП, но пред свинята избирам да живея с лисицата.
        К.М.

Comment

Срам ли те е?
          Но ти понеже си фосил и проявяваш антикомунизъм характерен за трилобитите няма как да не си предубеден.
          Почти колкото Васко Кръпката би бил предубеден при връчването му на билет за опера.
          п.п. Аз не харесвам БСП, но пред свинята избирам да живея с лисицата.
          А какво ще кажеш за чехълчето и зелената еуглена?Тоя пример с Кръпката не върви, защото операта е нещо непознато за Кръпката и той е бил предубеден /явно, това искаш да кажеш , не знам случая/, но разлика от теб на мен комунизмът ми е твърде познат-първо съм живял в него, повече от теб, като по възрастен и второ, моят антикомунизъм се формира основно като студент на база на вече преживяното да тоя момент, както и на познанията ми.Имах щастието още в Икономическия техникум да ми преподават отлични преподаватели, като тая тенденция продължи и във института.
          Та ако имаше малко мозък няма защо да ме учиш на икономика и обществени отношения, както аз не те уча на това, което си учил в някое инженерно училище......
          Last edited by fred; d.m.y г., 22:04.
          sigpic

Comment

Срам ли те е?
            Предния път видяхме достатъчно управление от същите хора и партия и сега знаем какво можем да очакваме.
            Досега за 1 седмица имаме следните предложения от тях:
            1. Въвеждане на задължителни 4 учебни часа изучаване на турски език в българските училища. Това включително от етническите българчета.
            По тоя въпрос аз съм твърдо против, а ти?
            2. Преместване на ГДБОП от МВР в ДАНС.
            Аз, също като Румен Петков и голяма част от БСП съм твърдо против. ГДБОП работи на място и на улицта. ДАНС е анализираща служба. Кой ще дава информация на ГДБОП, за да действа ако не МВР и Криминална полиция? Предложението е абсурдно.
            3. Отмяна забраната за пушене.
            Единствената причина да отменят забраната е фактът, че се прие при Герб. След 2-3 години пак ще трябва да я въвеждаме и ще сме пълни смешници като държава, приемат забрана, отменят забрана и пак я приемат. Пак ще сме първи в Европа и трети в света. По циркове и излагации.
            4. Нов икономически анализ на проект Белене
            Няма такъв продажен премиер. Много добре знае колко е абсурдно на един икон. проект, който е с продължителност 60 години да се прави нов анализ на всеки 6 месеца. Като не са сигурни, че проектът е печеливш защо правиха референдум? Нали тогава ни убеждаваха, че печалбата била 200 милиарда, пък сега щели да искат нов анализ. Просто се пазарят с ДПС за кой колко и им трябва време.
            Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 21:35.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Предния път видяхме достатъчно управление от същите хора и партия и сега знаем какво можем да очакваме.
              Досега за 1 седмица имаме следните предложения от тях:
              1. Въвеждане на задължителни 4 учебни часа изучаване на турски език в българските училища. Това включително от етническите българчета.
              По тоя въпрос аз съм твърдо против, а ти?
              2. Преместване на ГДБОП от МВР в ДАНС.
              Аз, също като Румен Петков и голяма част от БСП съм твърдо против. ГДБОП работи на място и на улицта. ДАНС е анализираща служба. Кой ще дава информация на ГДБОП, за да действа ако не МВР и Криминална полиция? Предложението е абсурдно.
              3. Отмяна забраната за пушене.
              Единствената причина да отменят забраната е фактът, че се прие при Герб. След 2-3 години пак ще трябва да я въвеждаме и ще сме пълни смешници като държава, приемат забрана, отменят забрана и пак я приемат. Пак ще сме първи в Европа и трети в света. По циркове и излагации.
              4. Нов икономически анализ на проект Белене
              Няма такъв продажен премиер. Много добре знае колко е абсурдно на един икон. проект, който е с продължителност 60 години да се прави нов анализ на всеки 6 месеца. Като не са сигурни, че проектът е печеливш защо правиха референдум? Нали тогава ни убеждаваха, че печалбата била 200 милиарда, пък сега щели да искат нов анализ. Просто се пазарят с ДПС за кой колко и им трябва време.
              И по четирите точки съм за.
              Точка 1 няма да има кворум в парламента, за да бъде гласувана.
              ДАНС беше създадена като агенция по сигурност, а не като анализираща агенция, каквато ГЕРБ я направи.
              За Белене отдавна съм си изразил мнението.
              Забраната за пушене беше пълен популизъм, за да засенчим вноса на евтини и достъпни за всички цигари без бандерол.
              Против съм да се пуши само на места, в които се консумира храна.
              К.М.

Comment

Таман жена ми се върна от командировка в Италия, та по отношение забраната за пушене, ми там си имало заведения за пушачи и непушачи, в хотела си взела стая за пушачи, а колежката и за непушачи.Никой не мръкна че му влизал дим изпод вратата и тем подобни простотий.Което ме навежда на мисълта че сме долно племе на принципа - не искам на мен да ми е добре а ан комшията да му е зле.Идруги неща има от този сорт ма не ми се пише защото няма смисъл.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:48.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Само да вметна - за пушенето.И аз съм бил за по няколко дни в Рим и Париж и не видях, никъде да се пуши на закрито, говоря за заведения.Сигурно има такива, в които се пуши, както казва Митака но са много малко.Потърсих веднага инфо, това излезе:
                  http://cigari.org/%D1%80%D0%B0%D0%B7...E%D0%BF%D0%B0/
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:12.
                  sigpic

Comment

Не разбирам, що за начин на мислене е това?
                    Ако не съм против Белене, ако не харесвам тоталната забрана за тютюнопушене, ако искам МВР да работи основно срещу битовата престъпност, а борбата срещу мафията да бъде извън нея, така както е в САЩ /ФБР/, то аз съм кретен, комунист и ренегат.

Егати ограничените самовлюбени егоцентрици.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Ами за пушенето не знам, но и аз съм бил за по няколко дни в Рим и Париж и не видях, никъде да се пуши на закрито, говоря за заведения.Сигурно има такива, в които се пуши, както казва Митака но са много малко.
                    Ето тука има инфо за това, дали се пуши или не:
                    Не си добре осведомен,
                    Такава забрана като нашата има само в 5 страни от ЕС.................ааааааааа и Путин скоро я наложи в Русия, сигурно му се кефиш, а?
                    К.М.

Comment

..
                      Егати ограничените самовлюбени егоцентрици.

---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

Не си добре осведомен,
                      Такава забрана като нашата има само в 5 страни от ЕС.................ааааааааа и Путин скоро я наложи в Русия, сигурно му се кефиш, а?
                      Ти прочете ли ми линка-а ми кажи кое не е верното и за кое не съм добре осведомен?Опят нещо се опитваш да кажеш, което не е вярно?!
                      Аз лично смятам, че не трябва да се пуши на закрито, кефя се и на тая забрана на Путин, то там принципно само това се прави от векове-забрани им налагат.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 22:28.
                      sigpic

Comment

Ти прочете ли ми линка?
                        Аз лично смятам, че не трябва да се пуши на закрито, кефя се и на тая забрана на Путин, то там принципно само това се прави от векове-
                        Аз пък смятам, че ако някой кърка уиски след 11 часа то едва ли живее здравословно и едва ли пасивното пушене е най-големият му враг.
                        К.М.

Comment

Само да вметна - за пушенето.И аз съм бил за по няколко дни в Рим и Париж и не видях, никъде да се пуши на закрито, говоря за заведения.Сигурно има такива, в които се пуши, както казва Митака но са много малко.Потърсих веднага инфо, това излезе:
                          Ами Фреди, прочети си инфото което си пуснал.
                          Цитат:Австрия

Пушенето в затворени публични помещения е забранено с изключение на дискотеки, барове, ресторанти и т.н. Ако всички служители на дадена фирма дадат позволението си, в офиса може да бъде разрешено на се пуши. Пушенето във влакове и мотриси е забранено от 2007 г. по пример на Германия. От 2009 г. насам всички заведения, по големи от 80 кв. м., са длъжни да имат зала за непушачи. Ако заведението е по-малко от 50 кв. м. собственика иа право на избор – дали то да е за пушачи или непушачи. При заведения между 50 кв. м. и 80 кв. м. правото на избор е при специфични условия. На собствениците на заведения е бил даден срок от 1 година за да се приспособят към промените.

Франция
                          Опит за ограничаването на пушенето във Франция се прави още през 1991 г. чрез издаването на закон, спрямо който заведенията трябва да имат обособена част за пушачи и за непушачи. Този закон обаче се оказва неефективен. От 1 Февруари 2007 г. пушенето в публични помещения е забранено. До 1 Януари 2008 г. изключение се е правело за ресторантите, клубовете и баровете, но в момента и те са включени в списъка със забранените места. Позволено е изграждане на специални стаи за пушене, но изискванията към тях са изключително много – размера им не трябва да е повече от 35 кв. м., не бива да заемат повече от 20% от площта на заведението, вратите им трябва да се затварят автоматично, трябва да се почистват поне час след като за последно пушач ги е използвал и т.н.

Забележка: Според множество източници забраните за пушенето във Франция не се прилагат стриктно. Все още има случаи на хора, които пушат в автобуси, офиси и метро спирки.

Италия

Италия е четвъртата страна в света, която се съгласява да приеме закон против пушенето, валиден за цялата страна. От 2005 г. пушенето в офиси, спирки и заведения е забранено. Този закон обаче не е толкова строг колкото повечето подобни. Той позволява изграждането на отделни зали за пушачи, в които могат да се сервират храни и напитки при определени условия – вентилацията им трябва да е отделна, нужно е вратите им да се затварят автоматично, не бива да заемат повече от 50% от площта на заведението и т.н. Няма забрана относно пушенето на открито, така че гледката на хора, пушещи навън, е доста често явление.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Ами Фреди, прочети си инфото което си пуснал.
                            Митак, това казвам- инфо има .....
                            Имам предвид, че може да не е тотална забраната, но е пушенето в заведения е много ограничена.Ако махнем Австрия, където е малко по либерално, то в Италия и Франция е доста строго.

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

Аз пък смятам, че ако някой кърка уиски след 11 часа то едва ли живее здравословно и едва ли пасивното пушене е най-големият му враг.
                            Като къркаш, тоя до теб не се напива от парите на алкохола.Като пушиш окадяваш всичко.Това е разликата, а иначе най вредно е да пиеш сънотворни и лекарства против всякакви депресии и болки, но и при тях е като при алкохола.
                            Но ако ме поканиш у вас, веднага ще си купя една тлъста пура и ще ти осмърдя с радост кочинката
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:44.
                            sigpic

Comment

Да ама като отида на заведение искам да прекарам приятно, което не включва пиянските екцесии от съседната маса.Както може да се ходи на заведени и да не пушиш, така може и да не пиеш алкохол, ще си вечеряш в задушевна обстановка на швипс и музика от пиано.А дали е здравословно - ми не знам да има побой от пушач, ама от пияни има побои в заведения.

Comment

Де го Ямбол, де го Стамбул - пак се отплеснахте в маловажни на общия фон обстоятелства.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X