Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А НАЙ-малоумните чакат Бойко да ги оправи!!!

Първоначално публикувано от nikolaaaay
    Аз познавам поне 30 човека, които гласуваха за ДСБ и само 1 за БСП.
    Все пак си гласувал за БСП....
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Все пак си гласувал за БСП....
      Пушенето на “трева” води до параноидна шизофрения
      2014: Deutschland über alles

Comment

• Мхм....
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Много далеч си от истината. Протестите в момента нямат абсолютно никаква организация. То си личи - в събота имаше протест срещу пушенето, в неделя - срещу другаря Орешарски. При най-лека организираност, тия 2 протеста щяха да се обединят. Въпреки това на 02.06. имаше 4000 човека на площада. Това за "здравей" на правителството.
          Не се притеснявай, лятото няма как да има масови протести, но идва есен и зима. ББ е разбил държавата, много бизнеси са откраднати. Костов и той е виновен. Народното недоволство расте, а 13% подкрепа за БСП са си 13%.
          Бас държа, че на по-предните избори си гласувал за трета партия
          Тоя говори истината......рибаря не гласува, той риба лови и му е през оная работа кой ще му издаде риболвният билет)....стига с тия протести...има ли файда да викаш по площадите....да, ама не...... и да чакаш някой да те възкачи...примерно Костов....беше с тебе на площада едно време....а сега какво стана...?....къде е той, къде си ти?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Много далеч си от истината. Протестите в момента нямат абсолютно никаква организация. То си личи - в събота имаше протест срещу пушенето, в неделя - срещу другаря Орешарски. При най-лека организираност, тия 2 протеста щяха да се обединят. Въпреки това на 02.06. имаше 4000 човека на площада. Това за "здравей" на правителството.
            Не се притеснявай, лятото няма как да има масови протести, но идва есен и зима. ББ е разбил държавата, много бизнеси са откраднати. Костов и той е виновен. Народното недоволство расте, а 13% подкрепа за БСП са си 13%.
            Бас държа, че на по-предните избори си гласувал за трета партия
            На по-предните избори гласувах пак за Атака, а на тези през 2001-ва, когато Саксофонски щеше да ни "оправи" за 800 дни - за БСП. Преди това бях запален седесар, но заради изцепките на Евгени Бакърджиев, Веселин Методиев, Александър Божков и бандитската приватизация благословена от Иван Костов ги зачеркнах завинаги от личната ми избирателна листа.
            Между другото, защо Костов се оттегли от политиката едва сега? Ще ти кажа - за да изтече 10 годишната давност за престъпленията му по "служба", и сега си гледа кефа с 200-те милиона долара, а някои хора продължават да му се кефят Поне е по-интелигентен от Тиквоча и не празнуваше публично "милиарди" като него
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Пушенето на “трева” води до параноидна шизофрения
              Мда, имало една фейсгрупа, "Аз нямам психическо разстройство, аз му се наслаждавам"
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                На по-предните избори гласувах пак за Атака, а на тези през 2001-ва, когато Саксофонски щеше да ни "оправи" за 800 дни - за БСП. Преди това бях запален седесар, но заради изцепките на Евгени Бакърджиев, Веселин Методиев, Александър Божков и бандитската приватизация благословена от Иван Костов ги зачеркнах завинаги от личната ми избирателна листа.
                Между другото, защо Костов се оттегли от политиката едва сега? Ще ти кажа - за да изтече 10 годишната давност за престъпленията му по "служба", и сега си гледа кефа с 200-те милиона долара, а някои хора продължават да му се кефят Поне е по-интелигентен от Тиквоча и не празнуваше публично "милиарди" като него
                Ей в това мнение са събрани всички ключове за бараки в България. Кратко, ясно и "точно" защо сме пълен кенеф и защо скоро няма да излезем от дупката на Европа!
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Ей в това мнение са събрани всички ключове за бараки в България. Кратко, ясно и "точно" защо сме пълен кенеф и защо скоро няма да излезем от дупката на Европа!
                  Имаш нещо против гласуването с "джоба" си? Политиката не е като футбола, където си от един отбор до гроб, гласувам за тези, които смятам, че ще допринесат за повишаване на личното ми благосъстояние и обезпечеността на семейството ми, като не пречат на работата ми и не съсипват общият бизнес климат.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Имаш нещо против гласуването с "джоба" си? Политиката не е като футбола, където си от един отбор до гроб, гласувам за тези, които смятам, че ще допринесат за повишаване на личното ми благосъстояние и обезпечеността на семейството ми, като не пречат на работата ми и не съсипват общият бизнес климат.
                    И сега ако подскажеш как точно Атака ще допринесат за повишаването на личното ти благосъстояние и обезпеченост на семейството ти равен няма да имаш. Иначе БСП и ДПС ги видяхме какви идеални условия създадоха за бизнеса......освен ако ти не си от по-равните?
                    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

И сега ако подскажеш как точно Атака ще допринесат за повишаването на личното ти благосъстояние и обезпеченост на семейството ти равен няма да имаш. Иначе БСП и ДПС ги видяхме какви идеални условия създадоха за бизнеса......освен ако ти не си от по-равните?
                      Знаеш ли, гледах някъде една статистика за броят фирми печелили обществени поръчки в последните 2 мандата. При тройната коалиция бяха нещо от рода на 1998 броя, при ГЕРБ бяха 48
                      Идеите на Волен за 1000 кинта минимална заплата не са никак лоши, щото хората така или иначе ще ги харчат, не са много пари та да пестят, и така ще има оборот в икономиката, защото сегашната стагнация не води до нищо освен задълбочаването на беднотията на масовият българин.
                      Добре е да гледаме малко по-далеч от собственият си нос
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Знаеш ли, гледах някъде една статистика за броят фирми печелили обществени поръчки в последните 2 мандата. При тройната коалиция бяха нещо от рода на 1998 броя, при ГЕРБ бяха 48
                        Идеите на Волен за 1000 кинта минимална заплата не са никак лоши, щото хората така или иначе ще ги харчат, не са много пари та да пестят, и така ще има оборот в икономиката, защото сегашната стагнация не води до нищо освен задълбочаването на беднотията на масовият българин.
                        Добре е да гледаме малко по-далеч от собственият си нос
                        Ами понеже не знам, хубаво е да посочваш източника на информация които ползваш, това по въпроса за броя на фирмите спечелили обществени поръчки.
                        А за идеята на Болен за 1000 лева заплата изобщо не желая да коментирам, чудих се кой ли би се вързал на подобен евтин популизъм, но ето на че даже във форума има такива. А за пожеланието за носа, наистина се опитай да погледнеш малко по-далеч.
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Изкуственото повишаване на заплатите няма да доведе до нищо хубаво.
                          НО точно пък за малкия и среден бизнес по времето на Бойко, толкова балтии се удариха, че направо тройната коалиция изглежда като бизнес-рай!!!
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Изкуственото повишаване на заплатите няма да доведе до нищо хубаво.
                            НО точно пък за малкия и среден бизнес по времето на Бойко, толкова балтии се удариха, че направо тройната коалиция изглежда като бизнес-рай!!!
                            Баш! Една от знаковите положителни стъпки на новото правителство е преразглеждането на 1200-те лицензионни режима, съществуващи в нормативните уредби на нашата мила татковина.

По отношение на заплатите, дълго време съм работил в сериозни международни компании представени в България, с милионни обороти, където заплатите на мениджърското ниво от среден нагоре стартираха от 4500 лева до 5 цифрени суми близки до 20-те бона, а в същото време масовият персонал получаваше около 1000-та лева. Мислиш ли, че не можеха да плащат примерно по 1500 евро на въпросният персонал? На тази база смятам, че заплатите поне в големите компании, изкуствено се държат ниски, и точно тези компании бяха подкрепяни от правителството на ГЕРБ.
                            Last edited by RPWWD; d.m.y г., 15:08.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Баш! Една от знаковите положителни стъпки на новото правителство е преразглеждането на 1200-те лицензионни режима, съществуващи в нормативните уредби на нашата мила татковина.
                              Обаче не ми отговори за Атака? А за Боко, дума да не става, че удуши малкият и средният бизнес...., иначе комунягите на обещания са много щедри, те последните десетки години все така си ни водиха към светлите бъднини....ама какъвто народа такива му и управниците!
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Обаче не ми отговори за Атака? А за Боко, дума да не става, че удуши малкият и средният бизнес...., иначе комунягите на обещания са много щедри, те последните десетки години все така си ни водиха към светлите бъднини....ама какъвто народа такива му и управниците!
                                Не си мисли, че съм фен на розовите, но в момента те са най-малкото зло. За Волен и заплатите съм добавил в горният си пост личните ми наблюдения от периода когато все още бях жертва на наемният труд в т. нар. големи чужди инвеститори
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X