Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Не бъркайте "добрият" мениджър, с този, който в момента е в България.
    ...

У нас ни управляват идиоти, защото ние сме си съвсем същите кретени!
    Няма какво да се сърдим, а да си го кажем!
    Ние сме олигофрени!
    Прав си, ама не съвсем. Работил съм (по точно съм карал 4 месеца стаж, като студент) в Stiebel Eltron в централата им в Германия. Ами същите мърди са мениджърите. Нито могат да разпределят задачите, нито пестят разходи на фирмата. А пък работниците- тези дето се занимаваха с производството работят яко, обаче тези по бюрата в офисите да не кажа нищо, ама почти нищо полезно не правеха. И 15:30-16 дим да ги няма всички, щото там беше с плаващо работно време. За сметка на това ми правеха яко забележки, ако през работно време цъкнех да разгледам някой сайт.

Но там няма интриги и шуробаджинащина. Това трябва да им се признае
    Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      А така.. А кой прие високите изкупни цени и стартира масовото "озеленяване" на енергетиката. БСП не беше ли? И от тука вече прозират връзките на Бойко, Цветелина и Станишев... И след като Цветелинчето си сключи договорите изкупната цена разко спадна...
      Навреме се коригира.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Само трябва да знаеш, че дали хората пестят или харчат парите си няма абсолютно никакво значение. Те пак отиват на същото място и "оборотът" в икономиката си е все същият.
        А ти трябва да знаеш че това въобще не е вярно.

Comment

• http://www.novini.bg/news/141426-%D0...%82%D0%B0.html

Eлектората трябва да се поддържа, няма как.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
            http://www.novini.bg/news/141426-%D0...%82%D0%B0.html

Eлектората трябва да се поддържа, няма как.
            Ако това е единствено жилище, според теб е редно тези хора да останат без подслон ли?
            Да скитат и да спят по входове и мазета.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Ако това е единствено жилище, според теб е редно тези хора да останат без подслон ли?
              A kakво ще кажеш да работят и да си купят законни жилища?
              sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

A kakво ще кажеш да работят и да си купят законни жилища?
                А коя банка ще даде жилищен кредит на бездомен ром току-що постъпил на работа, с основно образование, израстнал в гето.
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Да се връщат кой от къде е дошъл, всички са пришълци от някъде и имат имот, и да почват да се образоват и работят.
                  Според твоята теория е логично да се настаня в околностите на Лас Вегас - примерно, заграждам 2-3 декара, вдигам къща, и като единствен имот кметството ми издава акт за собственост. И тъй-като това е само теория, то няма как да се случи в Америка, в България също не може да се случи, ако си бял, и много се дразня като се толерират циганите и тяхната наглост, не стига, че тока им плащаме, сега и имоти ще им подаряваме.
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 22:35.

Comment

• Има цели пустеещи села, където на циганите жилищният проблем се решава много лесно.
                    Там ще има други 3 проблема обаче:

1 - Ще трябва да работят за да живеят.
                    2 - Няма от кого да крадат.
                    3 - Няма от кого да просят и на кого да продават здравец.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Освен циганите изглежда ще се облагодетелстват и собствениците на разни незаконни строежчета случайно попаднали на брега на морето.
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Освен циганите изглежда ще се облагодетелстват и собствениците на разни незаконни строежчета случайно попаднали на брега на морето.
                        Мисля, че покрай узаконяването на незаконните строежите, ще се облагодетелстват и някои цигани.

Има и такива които мигрират на катуни да работят сезонно, после се прибират. Ето до една черешова градина след Айтос, как ни посрещаха малките градешки циганета.
                        Attached Files
                        Last edited by Доко; d.m.y г., 22:37.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          Мисля, че покрай узаконяването на незаконните строежите, ще се облагодетелстват и някои цигани.

Има и такива които мигрират на катуни да работят сезонно, после се прибират. Ето до една черешова градина след Айтос, как ни посрещаха малките градешки циганета.
                          Доко това в района на Тополица ли е? Добра атракция сте им спретнали
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Доко това в района на Тополица ли е? Добра атракция сте им спретнали
                            От Тополица горе до перката е стартовата поляна, и в зависимост от моментните термики и напредналостта, се приземяваш, придървяваш или приводняваш...
                            Снимката е от съседното село Карагеоргиево, инструктора го търсихме в нивите северно след Съдиево посока Бургас.
                            Същия ден имаше условия за летене и към Аспарухово - Дългопол, но не носехме нужното комуникационно оборудване.
                            Attached Files
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 23:05.

Comment

• Поздравления ! Някой ден ако се престраша и аз ще се метна Миналата седмица бях там.
                              Та в района има доста мургави във връзка със сезона на черешите.
                              sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Поздравления ! Някой ден ако се престраша и аз ще се метна Миналата седмица бях там.
                                Та в района има доста мургави във връзка със сезона на черешите.
                                Благодаря, но да не те подведа на снимката не съм аз, аз правих снимките и ги събирах от дърветата и нивите.
                                В процес на зарибяване съм, манията е голяма, мисля по-другата седмица да направя един тандем да видя гадно ли е, определено има адреналин.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X