Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Парламентът вече се охранява от мутри, а не от МВР. Полицията проверява багажите на хората по летищата, но тези никой не ги пита какво правят там. Ако искат могат и бомба да заложат, каквото решат.
    Attached Files
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Парламентът вече се охранява от мутри, а не от МВР. Полицията проверява багажите на хората по летищата, но тези никой не ги пита какво правят там. Ако искат могат и бомба да заложат, каквото решат.
      []
      Хахахаха, много си зле.
      Тази снимка е от преди седмица, когато Волен притисна журналистката от СКАТ...........

Какво се разкудкудякахте като настъпени кокошки.
      Аз имам силни резерви към това назначение, но нека видим поне какво ще свърши.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Това е все едно да сложиш кола на железопътен прелез и да чакаш да видиш, какво ще се случи с нея, като мине влакът Верно има около 0,00000000000000000001% шанс да падне метеорит и да се случи нещо различно от очакваното.
        Lexus IS200

Comment

• Гледали ли сте предаването "гол след гол"
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Какво очакваш да се случи? Да дойдат марсианците и да дадат по 20 бона на калпак ли.
            Това НЕ Е ЕКСПЕРТ!!! Това е просто един младеж, зад който седят скрити хора с капитали - Цветан Василев и Доган. От какъв зор ще даваш службите на задкулисни играчи. В нормалните държави се управлява възможно най-прозрачно. Тук се прави точно обратното. Затова и държавата ни е наобратно.

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:43 ----------

Демократи за силна България
            ДСБ: Призоваваме всички наши симпатизанти да се включат активно в протеста днес в 18.30 часа пред сградата на МС в София. Нека всички заедно се противопоставим на домогванията на мафията да превземе държавата ни.

Comment

• ...
              7. Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите.
              ...

http://www.youtube.com/watch?v=Id_JOzSgOu4
              Last edited by bager; d.m.y г., 14:25.
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Това е все едно да сложиш кола на железопътен прелез и да чакаш да видиш, какво ще се случи с нея, като мине влакът Верно има около 0,00000000000000000001% шанс да падне метеорит и да се случи нещо различно от очакваното.
                Ми кое ще е по-различното:

1.Метеорита изгаря в атмосферата и влака те прегазва.
                2.Метеорита уцелва машиниста и той не може да спре влака и пак те уцелва.
                3.Метеорита те уцелва за да не видиш как те сгазва влака, щото машиниста за пръв път вижда такова нещо и забравя да натисне спирачката и пак те уцелва.
                4.Метеорита пада между теб и влака и двамата с машиниста отивате да видите дупката само че той е с влака и се срещате при дупката - челно.Трудно е да се каже кой кого е уцелил в случая но не е в твоя полза.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:17.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Абе, признавам, че това беше голяма грешка на Орешарски, която ще извади от джоба ми кинти за уискито на Ники.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Oрешко, Станишко, Бочко, другия убавец и някои по непознати, всички те работят за някого. Мисля си, че това не са избирателите

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Все не ми се вярваше, но тия наистина се осраха!
                      Какъв е тоя тулуп!
                      Що за експерт е и има ли изобщо някакво образование!
                      Ебахти и държавата!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Стига сте плямпали глупости, а вземете елате на протестите!
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

• Няма.Кат почнат да се замерват с лимонки, тогава.Всичко друго е - стани да седна.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Досега мафията управляваше, а от днес почна и да плюе в лицето на народа. Стига сте плямпали глупости, а идвайте на протестите.
                            Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Все не ми се вярваше, но тия наистина се осраха!
                              Какъв е тоя тулуп!
                              Що за експерт е и има ли изобщо някакво образование!
                              Ебахти и държавата!
                              Направо потънаха в лайна......
                              Тоя тулуп е син на бившата шефка на спортният тотализатор, притежател на няколко медии и май на булгартабак...с нечисто минало, преди години му взривиха джипа на Пушкин ......човек на Доган, не е турчин, но много израстна чрез дпс....и мама.
                              Няма нищо общо с поста за който го гласят, просто финансови интереси....абе не ми се говори....
                              Е нема такава простотия.......нали ви казах, че всички са маскари.....и са плод на червената армия.....

---------- Post added at 10:18 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Абе, признавам, че това беше голяма грешка на Орешарски, която ще извади от джоба ми кинти за уискито на Ники.
                              Каква грешка бе Суси......ти ако мислиш, че Орешарски прави тия назначения ....дълбоко грешиш....той е една пионка, която е разхождат из плитическата ни карта....
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Народе довечера пред министерски съвет 18:30 протест,както снощния.
                                Да изчистим България за един ден !
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X