If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Пачко, много тънкопишковци като теб съм преживял в този форум, не ми давай акъл.
Не съм зоофил, нито хомофил, та ми е чудно отде имаш база за квалификации, ама нейсе. Коледа е далече, дотогава може всичките по реда свинчуги да влязат в час с материята...
Автор: Николай Слатински (1956) е доктор по математика и професор по национална и международна сигурност. Депутат от БСП.
Моят коментар е, че човекът е видял нещата много вярно, нищо, че е червен. Още една причина да искаме оставката на Станишев. В БСП явно има и нормални хора, не всичките са изтрещели.
Автор: Николай Слатински (1956) е доктор по математика и професор по национална и международна сигурност. Депутат от БСП.
Моят коментар е, че човекът е видял нещата много вярно, нищо, че е червен. Още една причина да искаме оставката на Станишев. В БСП явно има и нормални хора, не всичките са изтрещели.
Кефиш ме
Какво общо има това с линейката и полицията?
Няколко пъти написах моето искане свързано със Станишев, но явно си го проспал, заслепен от "демократично-революционната" клизма, с която ставаш и си лягаш.
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
Не съм зоофил, нито хомофил, та ми е чудно отде имаш база за квалификации, ама нейсе. Коледа е далече, дотогава може всичките по реда свинчуги да влязат в час с материята...
Ти си просто тъпофил, ако ме питаш мен.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Аз да попитам, първата линейка за колко време е пристигнала на адреса, след приемането на сигнала? Точно, не дали е подранила, закъсняла, объркала, заобиколила и т.н.
ти ако си кука няма ли да отклониш линейката, ако знаеш, че на орлов мост вилнеят хипита, кръпки и "интелекти"?
Прочети го, човекът го е разбрал много точно, а хипитата са само в твоята глава.
Добре, тези младежи и тези справящи се в живота хора няма да могат да протестират вечно, ще се уморят, ще бъдат нахулени от всички мрънкачи, от онези бесепари, които са с капаци. (тук има предвид теб, Суси)
И може и да не успеят.
Но на следващия ден след неуспеха на протестите те пак ще имат добра работа, амбиции, планове и пак ще мислят за реализация на Запад, ако тук не се получи.
А ние, които ще "успеем", които ще ги "победим", които развяваме червените знамена със сърпа и чука, които целите беловласи се събираме до НДК или си седим по къщите и говорим срещу тях... Ние, какво ще правим на следващия ден след неуспеха на протестите?
Много ясно какво, Ники, много ясно - ще си седим бедни, отчаяни, живеещи в блатото, ще търпим корупцията, ще търпим олигарсите, ще търпим богатите си партийни лидери, ще говорим с омраза като се събирам в компании за Станишев, който уби партията, ще гледаме как ни се мъчат децата, как не ги вземат на работа заради герберски, червени или сини калинки, ще псуваме сърдито и ще издигаме юмруци с Но пасаран! и Венсеремос!
Прочети го, човекът го е разбрал много точно, а хипитата са само в твоята глава.
Добре, тези младежи и тези справящи се в живота хора няма да могат да протестират вечно, ще се уморят, ще бъдат нахулени от всички мрънкачи, от онези бесепари, които са с капаци. (тук има предвид теб, Суси)
И може и да не успеят.
Но на следващия ден след неуспеха на протестите те пак ще имат добра работа, амбиции, планове и пак ще мислят за реализация на Запад, ако тук не се получи.
А ние, които ще "успеем", които ще ги "победим", които развяваме червените знамена със сърпа и чука, които целите беловласи се събираме до НДК или си седим по къщите и говорим срещу тях... Ние, какво ще правим на следващия ден след неуспеха на протестите?
Много ясно какво, Ники, много ясно - ще си седим бедни, отчаяни, живеещи в блатото, ще търпим корупцията, ще търпим олигарсите, ще търпим богатите си партийни лидери, ще говорим с омраза като се събирам в компании за Станишев, който уби партията, ще гледаме как ни се мъчат децата, как не ги вземат на работа заради герберски, червени или сини калинки, ще псуваме сърдито и ще издигаме юмруци с Но пасаран! и Венсеремос!
Знаеш, че всеки разумен и честен човек дълбоко в себе си подкрепя този протест.
Подкрепям го и аз, но не вярвам, че ще доведе до промяна.
Дерзайте, но да знаете, че докато събаряте една стена, от другата страна вече са изградили нова и т.н. и т.н.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Знаеш, че всеки разумен и честен човек дълбоко в себе си подкрепя този протест.
Подкрепям го и аз, но не вярвам, че ще доведе до промяна.
Дерзайте, но да знаете, че докато събаряте една стена, от другата страна вече са изградили нова и т.н. и т.н.
Сигурното е само, че ако не се прави нищо, промяна няма да има.
Ти не подкрепяш протестите. Ако ги подкрепяше, щеше да си там - на площада. По интернет и то с половин уста няма как да ги подкрепиш. Дали ще има друга стена като падне тази не е сигурно. Можем да станем нормална държава, но само ако се стремим непрекъснато да го постигнем. Със седене и чакане няма да помръднем и 1 милиметър от кочината, в която се намираме. Отиди поне веднъж на площада да видиш дали са хипита и лумпени. Поне това ще разбереш със сигурност.
Ето да направиш една малка разлика между двете събития:
Най-добре е всеки да си върши работата и нещата ще се наредят. Зад заплахите и ултиматомите прозират чужди интереси.
Наскоро излезе една декларация на Експерти за уличен натиск. Вижте кои стоят зад тези експерти:
Сигурното е само, че ако не се прави нищо, промяна няма да има.
Ти не подкрепяш протестите. Ако ги подкрепяше, щеше да си там - на площада. По интернет и то с половин уста няма как да ги подкрепиш. Дали ще има друга стена като падне тази не е сигурно. Можем да станем нормална държава, но само ако се стремим непрекъснато да го постигнем. Със седене и чакане няма да помръднем и 1 милиметър от кочината, в която се намираме. Отиди поне веднъж на площада да видиш дали са хипита и лумпени. Поне това ще разбереш със сигурност.
Ето да направиш една малка разлика между двете събития:
Подкрепям ги, но от опит знам, че нищо няма да променят.
Кофтито е, че и вече доста сполучливо ги яхват.
НИКОГА НЕ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ СА ЛУМПЕНИ.
Не ми набутвай удари по клавиатурата.
---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:11 ----------
Сега гледах новините и полюцията преброила 2500 души. Добре , че даваха само репортерката за да не лъсне истината.
Ако беше ходил на мач щеше да знаеш, че 3000 души спокойно пълнят площад независимост.
А дори и 10 000 да са пак не са представителна извадка.
То за това правим избори.
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:12 ----------
Вестник "Сега" се издава от едноименно акционерно дружество, което е собственост на "Овергаз"АД на Сашо Дончев, който като физическо лице държи 27 процента от капитала. Останалите 73 процента са собственост на дружеството "Алтернатива 98". "Сега АД" се управлява от "Овергаз холдинг", главната редакторка на вестника Теодора Пеева и бизнесмена Добрин Памуков.
Вестник "Сега" се издава от едноименно акционерно дружество, което е собственост на "Овергаз"АД на Сашо Дончев, който като физическо лице държи 27 процента от капитала. Останалите 73 процента са собственост на дружеството "Алтернатива 98". "Сега АД" се управлява от "Овергаз холдинг", главната редакторка на вестника Теодора Пеева и бизнесмена Добрин Памуков.
И това значи ли че тази декларация не съществува. Доколкото знам и Сашо Дончев иска правителството да падне.
Comment