Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Човек не може да бъде едновременно умен, честен и комунист"
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
      "Човек не може да бъде едновременно умен, честен и комунист"
      Може, ама ти много неща не можеш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Може, ама ти много неща не можеш.
        Естествено, че много неща не мога, комуноиде*!
        * КОМУНОИДЪТ е двукрако кухоглаво и безгръбначно от рода NOMODONOSNYKUS. Живее на гърба на другите и се храни с човешки екземпляри. Част е от глутницата "ДС". Основното му занимание е да се рови в живота на другите, да донася за всичко научено, без разлика на род, кръг и интереси с единствения стремеж - да се подпише на ведомост за допълнителни средства, подготвяни от също такива мърши.
        Комуноидът се кълне във вечна вяра в партията, докато не падне келепир от другаде... Природата му е изменчива и предателска в зависимост откъде духа вятърът и падат кинтите.
        В период на утвърждаване лиже безобразно подметките на всички с по-висок ранг в глутницата и е образец на мазнотия! В момента на израстване му се появяват зъби и започва да хапе всичко що диша и мърда под него.
        Морал, чест, доблест, християнски и семейни ценности и родолюбие са само вибрации на въздуха, които по никакъв начин не го касаят. За него е важна каузата КЕЛЕПИР. Сдружава се с подобни гнусни екземпляри в партии, като е пръв там, где замирише на власт... Цвят и пространство са без значение за него, стига да се плаща в зелено и по много!
        Способен е да елиминира и най-близките си, ако те са застанали между него и келепира! Не се спира пред нищо, само и само той да може да граби. Често екземплярите от глутницата "самоубиват" себеподобните си, за да могат те да се докопат до ранга им... Израстват изведнъж от небитието, парадират с пари и възможности, но живеят кратко.
        В периода на апогей се обграждат със себеподобни празноглави дебеловрати елементарности, въоръжени с боеприпаси и движещи се с планински джипове. Загубват личния си живот, но затова пък откриват наркотиците и собственото си величие, което другите не забелязват...
        Трупат фирми и мангизи от елиминираните комуноиди и се отчитат в съответната партийна каса, до момента, когато заслепени се вземат на сериозно и си въобразят, че са над партията и себеподобните кретеноиди... Тогава идва и техният ловен сезон, в който биват отстрелвани. Пардон, самоубивани и с писма, написани часове след самоубийството им. Трупаното от предшестващия комуноиден кретеноид преминава в следващия такъв за вечна слава на партийната глутница...
        Глутницата е парамафиотска, но със съществената разлика, че не се грижи за котилото на самозабравилия се кретеноид. Тогава котилото им запада и заживява в отчаяние като всички бунаци, останали в ошушканата територия.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Аз ти бях казал че когато някои неща ти липсват си остава за цял живот. Няма нужда отново да го доказваш.

Comment

Аз ти бях казал че когато някои неща ти липсват си остава за цял живот. Няма нужда отново да го доказваш.
            А ти кой беше?! Ренегата леещ мозък за предимствата на комунизма, обричайки децата си на "изгнание" в сърцето на гнилият капитализъм...кой ли ти вярва нещастнико?!
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А ти кой беше?! Ренегата леещ мозък за предимствата на комунизма, обричайки децата си на "изгнание" в сърцето на гнилият капитализъм...кой ли ти вярва нещастнико?!
              Радвай се на капитализма в България. Сега около 5% владеят около 90% от капитала.

Comment

Радвай се на капитализма в България. Сега около 5% владеят около 90% от капитала.

Ти си пълното потвърждение на горното твърдение. Притежаваш само две от качествата
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

А на какво точно трябва да се радваме?
                  На това, че въпросните 5% се състоят именно от онези заклети комунисти - ДС - работници, които ни убеждаваха в светло бъдеще? Които след 10. 11. 89 първи хвърлиха партийните си книжки и се заеха предимно с търговски бизнес, който изисква чуждестранни контакти и информация, с каквито другите хора не разполагаха. Защото същите тези ДС деятели им забраняваха да излизат зад граница.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Що бе, някои от тях са супер борци срещу комунизма като Иво Прокопиев, Асен Агов, чичо Ваньо и компания, Бойко, Цветелина и т.н.
                    Last edited by pavlin; d.m.y г., 00:53.

Comment

Простоватичко и по детски лесно за разбиране двуполюсно мислене.
                      Уви светът не е толкова лесен за разчитане.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Простоватичко и по детски лесно за разбиране двуполюсно мислене.
                        Уви светът не е толкова лесен за разчитане.
                        Защо не се опитваш да мислиш?
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Защо не се опитваш да мислиш?
                          Това, че не ме разбираш не означава, че не мисля.
                          Когато си се родил в затвора, е трудно да разбереш мисленето и порядките на тези отвън.
                          Аз приемам, че има всякакви хора и не се опитвам винаги да ги разбирам, но не ги съдя и не ми пречат, при теб така ли е?
                          К.М.

Comment

Това, че не ме разбираш не означава, че не мисля.
                            Когато си се родил в затвора, е трудно да разбереш мисленето и порядките на тези отвън.
                            Аз приемам, че има всякакви хора и не се опитвам винаги да ги разбирам, но не ги съдя и не ми пречат, при теб така ли е?
                            Бла-бла-бла.....дребни пари, мека пишка и общи приказки всеки може да извади!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

.......

Не, според мен е КГБ или ГРУ.
                              Тия за зад протестите пред НДК
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• и

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                                Бла-бла-бла.....дребни пари, мека пишка и общи приказки всеки може да извади!
                                Е, то по-голям празнописец от теб има ли?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X