Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Абе то, имаше филмче за катастрофите с космически кораби. Ама русофил който го изгледа - моментално го обявява за пропаганда.
    Ми гледай Дискавъри, има цял сериал - Разследване на самолетни катастрофи.Хамерикански е, за техните си катастрофи.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Хората губят представа кое е добро и зло, следвайки личните си цели и амбиции - поздрав за всички участници в темата :

John Lennon - Imagine
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• ---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:33.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          Това ли пише по сайтовете на Пеевски? Аз съм пропуснал тази информация, щото не ги чета.
          Общата сума на данъчните постъпления (вкл. приходите от осигурителни вноски) към края на месец юни възлиза на 10.94 млрд. лв., което е 77,3% от общите постъпления по КФП. Изпълнението спрямо годишния разчет е 46,8% при 48,9% за същия период на миналата година. Изоставане спрямо разчетите за периода има основно при приходите от акцизи и от ДДС. По-конкретно приходите от преките данъци са близо 2.2 млрд. лв., или 52,5% от планираните за годината, при 55,3% за същия период на 2012 година. Приходите от косвени данъци са в размер на 5.52 млрд. лв., което е 44,7% от програмата за годината, при изпълнение от 46,8% за първото полугодие на 2012 година. Приходите от ДДС за първите шест месеца на 2013 г. възлизат на 3.64 млрд. лв., т.е. 46,2% от годишните разчети (48,2% изпълнение за полугодието на 2012 г.), от акцизи – 1.8 млрд. лв., или 41,9% от разчета за годината (44,3% изпълнение за полугодието на 2012 г.); от мита – 66,3 млн. лв., което е 55,3% от планираните (47,5% изпълнение за първите шест месеца на 2012 г.).

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Общата сума на данъчните постъпления (вкл. приходите от осигурителни вноски) към края на месец юни възлиза на 10.94 млрд. лв., което е 77,3% от общите постъпления по КФП. Изпълнението спрямо годишния разчет е 46,8% при 48,9% за същия период на миналата година. Изоставане спрямо разчетите за периода има основно при приходите от акцизи и от ДДС. По-конкретно приходите от преките данъци са близо 2.2 млрд. лв., или 52,5% от планираните за годината, при 55,3% за същия период на 2012 година. Приходите от косвени данъци са в размер на 5.52 млрд. лв., което е 44,7% от програмата за годината, при изпълнение от 46,8% за първото полугодие на 2012 година. Приходите от ДДС за първите шест месеца на 2013 г. възлизат на 3.64 млрд. лв., т.е. 46,2% от годишните разчети (48,2% изпълнение за полугодието на 2012 г.), от акцизи – 1.8 млрд. лв., или 41,9% от разчета за годината (44,3% изпълнение за полугодието на 2012 г.); от мита – 66,3 млн. лв., което е 55,3% от планираните (47,5% изпълнение за първите шест месеца на 2012 г.).
            С тези копирани данни блесна в очите на слепите.
            sigpic

Comment

• ---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:34.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                ......
                От друга страна ми харесват тези протести, защото Центъра на София се превръща в пешеходна зона, което е моята мечта и току виж всички свикнали и за в бъдеще след работно време, да си остане така завинаги.
                И аз тайничко си го подшушнах това, че една от не малкото хубави роли на протестите е тази, но тя е за кратко, а дано останалите хубави роли на протестите да доведат до по продължителни и устойчиви развития.
                Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Хората губят представа кое е добро и зло, следвайки личните си цели и амбиции - поздрав за всички участници в темата :

John Lennon - Imagine
                Благодаря

И малко инфо от ...първоизточника
                Кой организира контрапротестите в защита на Орешарски?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• Паунчо, кой е този до вашият лидер?
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Гледал см го, доста. Вьв филмчето което визирам имаше и Американски, за всичките бях чувал. За Руските не. А бяха поне 5 пьти по вече. Сьс мно-о-о-го по вече жертви. За Разлика от Американските при Руските основно се тьрси начин как да се прикрие всичко, отнася го обикновено най малко виновният и...давай с начале.
                    Гледал си Американците как процедират.
                    Знаем какво става и с подводниците.
                    Честно - не ми се пише за братушките вече.
                    Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                    Е, те и самолетите им падат като круши. Аерофлот отдавна забрани Ту 154 и мина на Боинг и Еърбъс, но реших да спестя този факт, за да не кажат, че съм русофоб. Като Костов.

---------- Post added 16-08-2013 at 00:03 ---------- Previous post was 15-08-2013 at 23:58 ----------

Ето ви статистика на самолетните катастрофи откъдето е видно колко руски самолети са паднали и колко "чужди".
                    http://aviation-safety.net/wikibase/
                    http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_...астрофи

И ако не стте "костовисти" ще ви стане ясно че основния фактор е ЧОВЕКА, а не машината независимо дали е Ту , Боинг или Чесна.По същия начин сляпо защитавате разни каузи.Промяна в България няма да има.Трупът е толкова разложен че мумификацията е невъзможна.Нещо ще се промени само ако се възроди производството, ако се извадят на светло сметките на партиите и всички управляващи последните 24 години и откраднатите пари се върнат.Което всеки ентелигент знае че няма как да стане без военен преврат може би.Няма как да стане понеже пред очите ми един антикомунист дето интусиазирано разправя как на есен ще ги изметем, даде 500 лв на данъчния да не му пише акт.Защо? Нали срещу това се борим, защо не си вкараш в ред тъпата автомивка.Ми щото трябва да дам не знам какви си пари и така ми е поизгодно.А протестира.Е за това не вярвам че с протест на кафенце няма да стане нищо.За това казвам че трупат е тотално разложен.Този мирен протест само дава време на червените и рязаните да противодействат и в крайна сметка ще седнат да се договарят.Това ми прилича на едни пияндета тука дето пият, после се бият ,после пак пият и те така вече няколко години.Ма те поне се бият.В тази игра финално ниво няма.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 10:21.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Ето ви статистика на самолетните катастрофи откъдето е видно колко руски самолети са паднали и колко "чужди".

И ако не стте "костовисти" ще ви стане ясно че основния фактор е ЧОВЕКА, а не машината независимо дали е Ту , Боинг или Чесна.По същия начин сляпо защитавате разни каузи.Промяна в България няма да има.Трупът е толкова разложен че мумификацията е невъзможна.Нещо ще се промени само ако се възроди производството, ако се извадят на светло сметките на партиите и всички управляващи последните 24 години и откраднатите пари се върнат.Което всеки ентелигент знае че няма как да стане без военен преврат може би.Няма как да стане понеже пред очите ми един антикомунист дето интусиазирано разправя как на есен ще ги изметем, даде 500 лв на данъчния да не му пише акт.Защо? Нали срещу това се борим, защо не си вкараш в ред тъпата автомивка.Ми щото трябва да дам не знам какви си пари и така ми е поизгодно.А протестира.Е за това не вярвам че с протест на кафенце няма да стане нищо.За това казвам че трупат е тотално разложен.Този мирен протест само дава време на червените и рязаните да противодействат и в крайна сметка ще седнат да се договарят.Това ми прилича на едни пияндета тука дето пият, после се бият ,после пак пият и те така вече няколко години.Ма те поне се бият.В тази игра финално ниво няма.
                      Ами, Митак, това поведение на този човек е заразно и е игра на дребно, но рибата се вмирисва от главата, а се чисти откъм опашката.
                      Нищо чудно пак да замажат положението и някой да се облажи от тези протести, но ако пък изобщо ги няма, сме тотално обречени.
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

Паунчо, кой е този до вашият лидер?
                        Какво те вълнува бе ,Умников.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Какво те вълнува бе ,Умников.

Нищо не ме вълнува Пауне, просто те попитах кой е човека до вашият лидер???
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Е кой е?

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

И ако не стте "костовисти" ще ви стане ясно че основния фактор е ЧОВЕКА, а не машината независимо дали е Ту , Боинг или Чесна.По същия начин сляпо защитавате разни каузи.Промяна в България няма да има.
                              Какво доказваш с тази статистика? Може би, че самолетите произведени в Камбоджа са най-сигурните в света, щото от тях няма нито един паднал. Моите уважения, ама не отива на 50 годишен мъж да демонстрира такава логика.
                              В момента в света има само 2 компании, които произвеждат големи пътнически самолети и това са Боинг и Еърбъс, които пак казвам се ползват от всички страни, вкл. и от Аерофлот. Съвсем резонно е да няма много инциденти със самолети на останалите производители, щото такива няма. Единствено сега руснаците се опитват да се намесят на този пазар с проекта на Путин Сухой-Суперджет. Нов самолет с френски двигатели и оборудване от Боинг и с по-малко от 20% руски части. Този самальот падна още на демонстрационния си полет и загинаха всички журналисти, потенциални клиенти и екипажа на борда. Какво казва статистиката по този повод - 1 полет:1 паднал самолет. Машината определено е фактор също.

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:20 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Е кой е?
                              Падсказка: един дето го плюеш час по час
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• И какво от това. Жалки са опитите реформаторчетата да търсят под вола теле.

Comment

Working...
                                X