Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКой е Роджърс Уотърс?
Comment
-
Мишо Шамара няма да го коментирам - ако бабичките, които представлява му знаят текстовете, ще се гръмнат, а Роджър Уотърс не го харесвам още от времето когато се отдели от Пинк Флойд, защото превърна творбите и идеите на групата в шоу - комерсиализира ги.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
На мен лично ми харесва това, което се е случило с въпросния надпис. Но се опитвам да погледна и обективно на нещата.
Това, което ми е ясно:
Уотърс е велик музикант, доказал и демонстрирал не веднъж личните си възгледи спрямо системата, която работи срещу хората (която и да е тя).
Това, което не ми е ясно:
1 - Дали във всяка страна в която изнася концерти, прави подобно нещо - да изразява конкретно отношение към конкретни организации?
2 - Доколко този човек е запознат в детайли със случващото се у нас?
Изводът:
Има много голяма вероятност накой да го е убедил или "убедил" да направи това.
В крайна сметка тук не става въпрос за един изказ, жест или нещо спонтанно.
Тук става въпрос за нещо технически подготвено, обмислено и режисирано.
???Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:24.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМишо Шамара няма да го коментирам - ако бабичките, които представлява му знаят текстовете, ще се гръмнат, а Роджър Уотърс не го харесвам още от времето когато се отдели от Пинк Флойд, защото превърна творбите и идеите на групата в шоу - комерсиализира ги.
пп И Мишлето "Биг Ша"изразява съпричастност, но разликата между двете всеки може да я види и да си направи изводи.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЗа Роджър и Флойд можем да си отворим отделна тема на друго място и да си дрънкаме. Не е въпроса в това кой му харесва музиката и кой - не? Факт е, че един свободомислещ творец изразява съпричастност.
пп И Мишлето "Биг Ша"изразява съпричастност, но разликата между двете всеки може да я види и да си направи изводи.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеРоджър играе двойна игра - може да е безплатно, но може и да е платено, но това няма значение, защото няма позиция.
Пълна глупост!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеПълна глупост!
Не бива един кумир да се намесва в политиката на една държава - наистина пее за нея и нейните несправедливости в Световен мащаб, но не е наясно със ситуацията тук и действията му са неадекватни.
Не може човек да се хареса на всички.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМожеше да напишеш и нещо друго, придружено с това волеизявление.
Не бива един кумир да се намесва в политиката на една държава - наистина пее за нея и нейните несправедливости в Световен мащаб, но не е наясно със ситуацията тук и действията му са неадекватни.
Не може човек да се хареса на всички.
Майко мила!!! Че кой не е наясно, че в България на власт е мафията. Не знам колко заблуден трябва да си за да продължаваш да се самозалъгваш, че Орешарски управлява, че БСП са социалисти, че ДПС са нормална партия защищаваща интересите на най-бедната част на населението, че рубладжията Болен е националист....България, няма политика, тук има борба между различните котила на партията майка!SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеМайко мила!!! Че кой не е наясно, че в България на власт е мафията. Не знам колко заблуден трябва да си за да продължаваш да се самозалъгваш, че Орешарски управлява, че БСП са социалисти, че ДПС са нормална партия защищаваща интересите на най-бедната част на населението, че рубладжията Болен е националист....България, няма политика, тук има борба между различните котила на партията майка!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Изобщо не е трудно да заемеш позиция за ситуацията в България. За чужденците може би е по-лесно даже. Искаме просто нови избори, а не да се отстрани автоматически БСП-ДПС от властта. Изборите са най-демократичният вариант, за да се успокоят хората и не трябва да си професор, за да го разбереш.
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:25 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе ми пиши общи приказки, защото по това, което пишеш нямаме различия, но кажи защо написа "Пълна глупост".
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе ми пиши общи приказки, защото по това, което пишеш нямаме различия, но кажи защо написа "Пълна глупост".
А ако не искаш да четеш общите ми приказки, може да отвориш новините от последната седмица и да се запознаеш с поредните детайли по отношение назначаванията на тройната разбойническа коалиция.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеГлупост е твърдението за двойна игра и липсата на позиция, при явното изразяване на такава! То друго от поста ти не остана.
А ако не искаш да четеш общите ми приказки, може да отвориш новините от последната седмица и да се запознаеш с поредните детайли по отношение назначаванията на тройната разбойническа коалиция.
Не бива някой, който има претенции да е психолог, психиатър или друг душевен специалист да хвърля глупости в пространството без да е прочел предишните постове.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment