If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа
Това ли е двойната ти игра.... няма никакъв смисъл...
Още в самото начало казах, че Роджър Уотърс е нечистоплътен в отношенията си и не може да бъде мерило за някакво негово политическо отношение към събитията у нас, а ти, че се включваш разбрал-неразбрал е друг въпрос.
Още в самото начало казах, че Роджър Уотърс е нечистоплътен в отношенията си и не може да бъде мерило за някакво негово политическо отношение към събитията у нас, а ти, че се включваш разбрал-неразбрал е друг въпрос.
Върни се на предната страница, прочети и ще разбереш.
Аз много внимателно чета всичко написано по темата.
А това, което си написал като причина за твоето негативно отношение към него (комерсиализирането на идеите на групата) не отговаря на истината, защото ако изобщо става въпрос за някаква комерсиализация, то тя е възникнала доста по-рано от момента в който Уотърс се разделя с Флойд.
Поинтересувай се кой е всепризнатия най-комерсиален албум на групата и ще разбереш за какво говоря.
Явно си чул нещо оттук оттам и сега базираш погрешни и същевременно страшни твърдения върху това.
Прочети внимателно биографията на този човек и ще разбереш, че той се разделя с групата и в последствие води дела за отнемане на името Pink Floyd именно заради това, че претендира, че неговите собствени идеи биват комерсиализирани.
Накратко:
Това да наречеш идеолога на една такава група "човек с нечистоплътни отношения" е доста арогантно.
Аз много внимателно чета всичко написано по темата.
А това, което си написал като причина за твоето негативно отношение към него (комерсиализирането на идеите на групата) не отговаря на истината, защото ако изобщо става въпрос за някаква комерсиализация, то тя е възникнала доста по-рано от момента в който Уотърс се разделя с Флойд.
Поинтересувай се кой е всепризнатия най-комерсиален албум на групата и ще разбереш за какво говоря.
Явно си чул нещо оттук оттам и сега базираш погрешни и същевременно страшни твърдения върху това.
Прочети внимателно биографията на този човек и ще разбереш, че той се разделя с групата и в последствие води дела за отнемане на името Pink Floyd именно заради това, че претендира, че неговите собствени идеи биват комерсиализирани.
Накратко:
Това да наречеш идеолога на една такава група "човек с нечистоплътни отношения" е доста арогантно.
Хайде, сега прочети за Сид Барет и тогава ми пиши.
Хайде, сега прочети за Сид Барет и тогава ми пиши.
Усещаш ли се как си противоречиш?
Първо аргументираш едно твърдение с някакво събитие (отделянето на Уотърс от Флойд) после ми мяташ името Сид Барет във въздуха.......Какво общо има раздялата в средата на 80-те с Барет?
Не просто съвременник. Що се касае до поп музика, за мен съществува групата Pink Floyd..........
... и всички останали.
Така е, но групата се състои от хора, на които нищо човешко не им е чуждо и трябва да погледнем реалностите в очите, а не само да изпадаме в идолопоклонничество.
Няма значение. Станишев като дърдори със Сорос какво. Фенките на БСП не спират да ни викат Соросоиди и да го обявяват за Сатаната.
Откъде да знае Роджър кой е Янаки Стоилов. А и да знае какво?!
Така е, но групата се състои от хора, на които нищо човешко не им е чуждо и трябва да погледнем реалностите в очите, а не само да изпадаме в идолопоклонничество.
Твоите "реалности" до момента ти не ги аргументира с точни и правдиви доводи.
Правиш ли разлика между идолопоклонничество и това да степенуваш (систематизираш) атрибутите на ценностната си система?
Няма значение. Станишев като дърдори със Сорос какво. Фенките на БСП не спират да ни викат Соросоиди и да го обявяват за Сатаната.
Откъде да знае Роджър кой е Янаки Стоилов. А и да знае какво?!
[IMG]ht
Извинявай, но подценяваш интелекта на възрастните хора в БГ опитвайки се да ги манипулираш сякаш са протестиращи на площад.
Политиците се срещат с най-различни хора, по най различни поводи. Важно е да не се срещат с престъпници.
---------- Post added at 06:19 ---------- Previous post was at 06:15 ----------
Един велик творец, до който свинската ти душичка не може да се докосне!
Кой го определи като велик творец?
Това да не е Моцарт или Микеланджело.
Айде стига сте ми пробутвали застаряващи рокери за велики творци, че ме разсмивате.
Това, че Роджър е един добър музикант е съвсем друга тема.
Само се чудя с комерсиална цел ли си вре гагата в политиката?
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment