Известие

Collapse
No announcement yet.

НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ: ОСТАВКА на "Кабинета Орешарски" 2 Юни, Неделя, 12,00 часа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    В коя държава комунистите не са били диваци и варвари да запитам и аз?
    И защо след като всички искат да живеят в нормални държави (на запад от трънско) у нас трябва да търпич корумпирини кретени, дошли на власт единствено поради малоумието на промития народен вот?
    И най скапаното правителство-това на ГЕРБ, е много по добро от импотентото управление на БКП и компания.
    Протести до край - това е пътя!!!
    Ето от къде идва злобата, омразата и разделението в обществото. Такива заяждания вече 24 години и накрая до кривата круша. Който не споделя моето мнение е корумпиран, кретен и т.н. Парадокса е че такива хора претендират за морал ,уважение, нормалност и тем подобни. Лицемерие от всякъде само да се докопат до властта.
    Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:18.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Ето от къде идва злобата, омразата и разделението в обществото. Такива заяждания вече 24 години и накрая до кривата круша. Който не споделя моето мнение е корумпиран, кретен и т.н. Парадокса е че такива хора претендират за морал ,уважение, нормалност и тем подобни. Лицемерие от всякъде само да се докопат до властта.
      Ако бях лицемер, щях да приличам на теб, червенушко.Нищо в написаното от мен, което ти си цитирал не е лъжа, а истина.Най бедните и пропаднали държави в Европа са тези, които СССР окупира и в които насилствено въведе азиатския си модел на управление.
      Аз разлика от теб, не съм комунист, а съм българин и се интересувам от интересите на България!
      Твоя човек, руския граждани Станишев, днес на митинга се извини на турците за смяната на имената!
      Ами добре, ама да беше се извинил и за избитите хиляди българи след 1944 г.,а не само да върти плешивата си глава на ДПС.
      Проблемите на българина идват от БКП и наследницата и, днешната червена олигархия.
      По тази причина и ти живееш в държава, в която комунизма никога не осъществил някое от милионите си малумни проявления.
      Last edited by fred; d.m.y г., 19:56.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Живея в друга страна заради некъдърността на разни реформатори които съсипаха страната през последните 24 години. Докараха една голяма част от населението до унизителна бедност. Продадоха националните интереси пък се пъчат че са големи патриоти.
        Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:59.

Comment

Живея в друга страна заради некъдърността на разни реформатори които съсипаха страната през последните 24 години. Докараха една голяма част от населението до унизителна бедност.
          Напротив, ти си там, защото реформите не бяха осъществени, поради яростната съпротива на червената олигархия, с цел лично облагодеталствене.
          По голямата част от тия 24 години бяха дело на БКП.Сметни колко години след 1989 управляваше Луканов, Беров, Виденов, Станишев и ще разбереш защо е така.
          А забрави да ми кажеш кой провали Полша, Чехия, Словакия, Унгария, ГДР, Румъния, Югославия, Куба и т.н, защото и там положението е горе долу същото.
          Бедността, мизерият, опашките, дефицита и насилието са привилегия и ежедневие на комунистически режими.
          Last edited by fred; d.m.y г., 20:07.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
            Обединение на герб? Които все едно не крадоха...абе пич ти някога виждал ли си кръга "котараците" на живо...имаш ли си на идея за какви хора става на въпрос а? Изобщо да си привърженик на герб или бсп..колко трябва да си прост с извинение...колко?? Искаш да връщаш на власт хора които рекетираха с ддс бизнеса..ти друсан ли си..пиян ли си...после аз да съм слезнел на земята....УЖАС!!!! Адски ви съжалявам..ето за това тази държава няма и няма и да има бъдеще!!!
            Аз кръга Котараците не съм виждал на живо, ама по-важното е, че и ти не си го виждал на живо. Като знам чии медии тръбят денонощно по тоя въпрос не съм сигурен и дали изобщо има нещо такова. По-скоро не.
            Виждал съм обаче лично и директно фалшивите фактури, които издаваше до идването на Герб един от големите "енергийни босове". Виждал съм и баретите, които му иззеха цял тир с компютри и съм виждал как счетоводителите му се криха с години по таванските етажи на фирмите му за да не могат баретите да им конфискуват документите. Не знам дали има котараци и дали Борисов е крал, обаче знам, че онзи спря да издава фалшиви фактури и да точи ДДС тогава и това не съм го чул от познат на мой познат, а съм го видял с очите си.
            Пич, много удобно смени темата от уволненията на хора от администрацията, дипмлотическите служби, МВР, МО и т.н. и смяната им с агенти и доносници на ДС с мъглявата тема за Котараците.
            Я, ми кажи коя малка фирма е "смачкал" Герб? Аз работя в такава и общувам с десетки малки фирми и досега никой не се е оплакал, че Герб му е смачкал бизнеса. Нямам никакво желание да си говорим за писания по вестниците. За Черноморието, където половината хотели били на Костов, за хотел Рила и Кремиковци, които също били на Костов, за милиардите му и т.н. си говорете с Пацата. Мен писанията в парцалите не ме интересуват.
            Мен ме интересува, че днес София беше затворена заради кърджалийските мангали и българите бяхме натикани по уличките, за да минат те! Тази ситуация съм я учил по история. Тогава когато България е била под турско робство, но не вярвах, че ще я преживея на живо.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Хайде пак лицемерни извинения.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Аз кръга Котараците не съм виждал на живо, ама по-важното е, че и ти не си го виждал на живо. Като знам чии медии тръбят денонощно по тоя въпрос не съм сигурен и дали изобщо има нещо такова. По-скоро не.
                Виждал съм обаче лично и директно фалшивите фактури, които издаваше до идването на Герб един от големите "енергийни босове". Виждал съм и баретите, които му иззеха цял тир с компютри и съм виждал как счетоводителите му се криха с години по таванските етажи на фирмите му за да не могат баретите да им конфискуват документите. Не знам дали има котараци и дали Борисов е крал, обаче знам, че онзи спря да издава фалшиви фактури и да точи ДДС тогава и това не съм го чул от познат на мой познат, а съм го видял с очите си.
                Пич, много удобно смени темата от уволненията на хора от администрацията, дипмлотическите служби, МВР, МО и т.н. и смяната им с агенти и доносници на ДС с мъглявата тема за Котараците.
                Я, ми кажи коя малка фирма е "смачкал" Герб? Аз работя в такава и общувам с десетки малки фирми и досега никой не се е оплакал, че Герб му е смачкал бизнеса. Нямам никакво желание да си говорим за писания по вестниците. За Черноморието, където половината хотели били на Костов, за хотел Рила и Кремиковци, които също били на Костов, за милиардите му и т.н. си говорете с Пацата. Мен писанията в парцалите не ме интересуват.
                Мен ме интересува, че днес София беше затворена заради кърджалийските мангали и българите бяхме натикани по уличките, за да минат те! Тази ситуация съм я учил по история. Тогава когато България е била под турско робство, но не вярвах, че ще я преживея на живо.
                Значи щом говоря за товя явно съм виждал..а ти явно не познаваш и не си и познавал хора регистрирани по ддс...нормално типично гербаджииско поведение...Вие сте по зле и от електората на гея и феса...тотално зомбирани типчета...само ще ти кажа, че дори на фирми като AES се върна ддс на 80% какво ли остава за обикновените хорица със среден бизнес..а това от къде и как го знам не е твоя работа...кланяй се на вожда от Банкя и се мисли за интелигентен.....
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Живея в друга страна заради некъдърността на разни реформатори които съсипаха страната през последните 24 години. Докараха една голяма част от населението до унизителна бедност. Продадоха националните интереси пък се пъчат че са големи патриоти.
                  Признавам, че това е едно от най-големите постижения на комунистите. Успяха да убедят зомбираните си избиратели, милеещи по простотията на бай Тошо и равенството между тъпанари и кадърни хора, че провала на прехода не е по тяхна вина.
                  Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                  Mazda 6 2.3 2005
                  sigpic

Comment

Ето един интересен коментар:

"Не малко хора хем протестират срещу сегашното управление на БСП/ДПС (и крепено от "Атака"), хем крещят срещу ГЕРБ. Те протестират и искат оставка на БСП/ДПС и нови избори. Кой ще дойде на власт след едни нови избори?
                    а/ Пак същите? Ами тогава защо протестираме?
                    б/ ГЕРБ? Ами тогава защо крещим срещу ГЕРБ?
                    в/ Реформаторският блок? Ще спечели Реформаторският блок ПЪЛНО мнозинство и ще управлява? Вярва ли някой в такава възможност?
                    Да видим и една друга алтернатива: протестираме, за да може Реформаторският блок да влезе в управлението в коалиция с някого.
                    С кого?
                    а/ С БСП? Ами тогава защо протестираме сега срещу БСП?
                    б/ С ГЕРБ? Ако е с ГЕРБ, тогава що крещим срещу ГЕРБ?"
                    Някой като Пиночет трябва да дойдае на влаласт.......сещаш ли се за него...?
                    Да ги вкара всчики управляващи до сега на стадион Васил Левски...и от там да ги изкарат по бели гащи и да ги настани в някое циганско гето...дето са им избирателите....за да видят какво е секс.......а палатите им в Бояна...да ги направят дом за сираци.....
                    Е това е моето предложение....да чуя твоето....може да е по хумано......
                    България няма да се оправи...докато закона за мен и управляващият се талкува различно......
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                      Признавам, че това е едно от най-големите постижения на комунистите. Успяха да убедят зомбираните си избиратели, милеещи по простотията на бай Тошо и равенството между тъпанари и кадърни хора, че провала на прехода не е по тяхна вина.
                      Да вижда се кой разруши, селското стопанство( един брадатко където сега е почетен член на някакви си общества за борба за демокрация),кой разруши индустрията чрез една престъпна приватизация, кой унищожи образованието, здравната система и т.н. После пак приказвай кой е заблуден. Хората не са толкова глупави, те затова и не се хващат на глупостите на разни реформатори зад които стоят бившите демократизатори.
                      Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:45.

Comment

• ЛУСТРАЦИЯ !!!
                        Очаквам Орешаро да се самоуволни.Сам каза,че ще уволнява държавни служители които участват в митинги и демонстрации.
                        #ОСТАВКА
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Да вижда се кой разруши, селското стопанство( един брадатко където сега е почетен член на някакви си общества за борба за демокрация),кой разруши индустрията чрез една престъпна приватизация, кой унищожи образованието, здравната система и т.н. После пак приказвай кой е заблуден. Хората не са толкова глупави, те затова и не се хващат на глупостите на разни реформатори зад които стоят бифшите демократизатори.
                          През 1997г. когато 100% от индустрията беше държавна защо фалирахме. Защо държавата нямаше пари да купи храна на войската и я пусна да си ходи вкъщи?
                          1985-89г. когато пак индустрията беше държавна и селското стопанство също беше държавно защо магазините бяха абсолютно празни? Защо киселото мляко свършваше в 9,00 и се редяхме от ранни зори, за да си купим ядене. Защо трябваше да имаме връзки, за да си купим телевизор и дори дрехи и обувки.
                          Защо месеци след края на развития социализъм и без БКП да е давала властта през 1990 се въведи купонна система за получаването на храна. Защо другите държави ни пращаха портокали и бебешки храни като помощи.
                          Пацо, лекувай се. Възползвай се по-интезивно от империалистическата социална система. Тя и без това е 10 пъти по-социална от на която и да било социалистическа държава.
                          Още сме далеч от нормалните страни и проблемът е, че тези като теб успяха с непрекъснатите си лъжи да очернят единствения свестен политик, който имахме последните 70 години. Тия които не могат да схванат, че и сега има държавни заводи, но от тях печалба няма. Нищо, че "работят". ВМЗ Сопот и той е държавна собственост и той "работи" ама има 140 милиона дългове и 110 милиона активи. 3 000 човека си взимат заплатите през 6 месеца и корпоративния данък, който плаща предприятието е нула лева. Не само, че държавата не получава нищо, ами и налива милиони в черната дупка.
                          В Същото време приватизираният завод "Сигнал" в Габрово работи денонощно на 3 смени, вкл. в събота, въвежда система за контрол на процесите, реинвестира и купува чисто нови производителни машини, гони оборот от 1 млрд.! и съответно плаща милиони данъци, с които баба ти си получава пенсията.
                          Има много съществена разлика между "работя" и "имам печалба". През 1997г. цялата ни икономика беше един голям ВМЗ Сопот. Обаче нямаше кой да налее пари както сега, щото и държавата нямаше пари вече.

След приватизацията от 1998-2001 БВП се вдигна 2,5 пъти за няма и 10 години. Заплатите се вдигнаха. Не са като в Швейцария, но са в пъти по-високи от 1996 и можеше още много да се вдигнат ако не беше дошла на власт пак мафията. За 4 години реформи толкова. 95% от реформите в България са извършени през 1997-2001г. Ако продължат някога, ще продължи да расте и икономиката. Ако не - оставаме най-бедни в ЕС за смях на държавите по света.

---------- Post added at 10:53 ---------- Previous post was at 10:46 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Да вижда се кой разруши, селското стопанство( един брадатко където сега е почетен член на някакви си общества за борба за демокрация),кой разруши индустрията чрез една престъпна приватизация, кой унищожи образованието, здравната система и т.н. После пак приказвай кой е заблуден. Хората не са толкова глупави, те затова и не се хващат на глупостите на разни реформатори зад които стоят бифшите демократизатори.
                          Това да плюете Реформаторския Блок явно са новите ви опорни точки, Паца. Много се радвам. Мафията има добри анализатори. Щом взеха да плюят РБ, значи се страхуват от него. Все по-мотивиран съм да гласувам за тях.
                          Иначе селското ни стопанство в момента е далеч по-добро и по-ефективно от това през 80-те. Фактите са ясни: тогава млякото свършваше сутрин за 30 минути след като отвореха магазините. Сега има 100 вида.
                          Преди имаше един вид шунка, която даже беше много скъпа. Сега има 100 вида... Не казвам,че селското ни стопанство е страхотно, но със сигурност не е фалирало и е по-ефективно от 80-те.
                          2014: Deutschland über alles

Comment

Живея в друга страна заради некъдърността на разни реформатори които съсипаха страната през последните 24 години. Докараха една голяма част от населението до унизителна бедност. Продадоха националните интереси пък се пъчат че са големи патриоти.
                            Червения лъжец пак пощуря...

БКП/БСП - Луканов = мораториум, криза, празни магазини.
                            СДС - Димитров = връщане земята в реални граници преди агента Доган да го качи на пързалката.
                            БСП/ДПС - Беров = мутри, обезценяване на лева, обиране на ТКЗС тата, източване на държавата през фирми вход/изход, възход на олигархията, кредитни милионери, пирамиди, фараони и балъци за милиони. Начало на манипулацията колко лошо нещо е демокрацията и прехода.
                            БСП - Виденов = ограбване на спестяванията на народа, реабилитиране на кредитните милионери, масова "приватизация" с компенсаторки (едни олигарси прибраха без пари едни активи), изкуствено създадена снабдителна криза от лакомия, тотално нарушаване на всички международни договори с явното позволение на олигарсите да дебелеят в снабдяване с петрол на ембаргова държава. Манипулацията за лошия преход и демократи продължава с пълна сила.
                            ОДС - Костов = реформи и резване на кранчето на мутрите и червените олигарси = демонизиран до степен да бъде обвиняван за действия на Луканов, Беров, Виденов и цялото ЦК на БКП на куп. Манипулацията за лошия преход и демократи достига безумни висоти след всяка непопулярна мярка.
                            НДСВ (през БСП и ДПС) - Кобурготски = връщане на олигарсите на кранчетата, забатачване на реформите, продължаване на ратифицирането на международни договори започнати по времето на ОДС. Манипулацията за лошия преход и демократи продължава с пълна сила.
                            БСП/НДСВ - Станишеф = спиране на реформите, връщане към бюджетно разграбване на здравеопазването, тотално отдаване на ДПС олигарси на земеделието и преработката, спиране на прсъединителни фондове. Манипулацията за лошия преход и демократи продължава с пълна сила.
                            ГЕРБ - Борисов = смяната на едни олигарси на кранчетата с други, хаос в разплащанията, лапане на еврофондове с долнокачествени изпълнения, никакви реформи. Манипулацията за лошия преход и демократи продължава с пълна сила.

Стадо което позволява на червени боклуци да го лъжат така си заслужава съдбата!
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщение
                                ЛУСТРАЦИЯ !!!
                                Очаквам Орешаро да се самоуволни.Сам каза,че ще уволнява държавни служители които участват в митинги и демонстрации.
                                #ОСТАВКА
                                Ма после се поправи-само тия, дето участват в работно време....цирк

---------- Post added at 18:35 ---------- Previous post was at 18:34 ----------

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                                И то след като се организира всичко предварително.Но най добре го отрази Люба Кулезич по Нова ТВ.Може ли лозунга "свобода", да бъде лозунг на правителство и то точно това....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X